Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 06, 15:10)
mano margalapė irgi žydės  wub.gif

g.gif nu ar nerodei,ar jau pramiegojau..margalapes ziedelius...
Papildyta:
QUOTE(Žanė @ 2011 01 06, 15:21)
aš pasigailėjau kad neleidau laisvai kristi didžiažiedei baltajai... ir taisiau taisiau žiedastiebį, jau pumpuruotą, maždaug tokios stadijos kaip Tinos dabar... ir triokšt  doh.gif  cray.gif
pamerkiau jį, bet nieko, nejuda. jaučiu nieko nebus sad.gif  verysad.gif

console.gif man panasiai yra buve...tik as norejau jau padziuvusi zieda nuskint apatini,kai nuskyniau visa ziedynstiebio pumpuru virsune ...
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 01 06, 15:25)
g.gif  nu ar nerodei,ar jau pramiegojau..margalapes ziedelius...

dar nerodžiau wink.gif dar pumpuruota
Atsakyti
lerikyte, kur savo raibuole pirkai??? blink.gif wub.gif
Atsakyti
tik gėlių bazėje
Atsakyti
Mano taškuotukė, gauta mokslų baigimo proga praeitais metai darbe pražydo ax.gif
Kokybė vėl bloga, telefonas blush2.gif
user posted image
kOl kas nedaug prasiskleidusių žiedukų, šiaip beveik be šaknų gauta buvo, o dabar atsigauna
user posted image
Bet užtat žinokit per tuos nesibaigiančius darbus, ir nuovargį nedalaistau orchyčių, tai vieną bulvinukę nudžiovinau, išmečiau ką tik doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 06 sausio 2011 - 19:17
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 06, 11:54)
žydi ,,midi'' phalaenopsis naminiais žiedais

wub.gif
QUOTE(Žanė @ 2011 01 06, 14:21)
aš pasigailėjau kad neleidau laisvai kristi didžiažiedei baltajai...

eina sau kaip gaila unsure.gif 4u.gif
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 01 06, 19:16)
Mano taškuotukė, gauta mokslų baigimo proga praeitais metai darbe pražydo

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 06, 17:13)
tik gėlių bazėje

siandien buvau, nei vienos raibuoles nebuvo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 01 06, 20:16)
Mano taškuotukė, gauta mokslų baigimo proga praeitais metai darbe pražydo ax.gif
Kokybė vėl bloga, telefonas blush2.gif
kOl kas nedaug prasiskleidusių žiedukų, šiaip beveik be šaknų gauta buvo, o dabar atsigauna
Bet užtat žinokit per tuos nesibaigiančius darbus, ir nuovargį nedalaistau orchyčių, tai vieną bulvinukę nudžiovinau, išmečiau ką tik doh.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raun'a @ 2011 01 06, 19:39)
siandien buvau, nei vienos raibuoles nebuvo  blink.gif

juokai juokais, bet jas tikrai perka, ir Vilniuj apmažėję... net už tokią kainą...
mama sakė, kažkada tokių didžiažiedžių ir Ermitaže matė, bet va aš nu niekaip neužtaikiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 06, 11:54)
žydi ,,midi'' phalaenopsis naminiais žiedais

Gražus thumbup.gif o Lerikytė jau pastebėjau kiekvieną dieną po nuotraukytę mums vis įmeta, kad liga labiau paūmėtų blush2.gif

QUOTE(Žanė @ 2011 01 06, 14:21)
aš pasigailėjau kad neleidau laisvai kristi didžiažiedei baltajai... ir taisiau taisiau žiedastiebį, jau pumpuruotą, maždaug tokios stadijos kaip Tinos dabar... ir triokšt  doh.gif  cray.gif
pamerkiau jį, bet nieko, nejuda. jaučiu nieko nebus sad.gif  verysad.gif

Kaip gaila, aš irgi vakar viena pumpurą nulaužiau norėdama gražiau prisegti žiedkotį, gerai kad ne visas kotas nulūžo doh.gif

QUOTE(sokejuke86 @ 2011 01 06, 19:16)

Labai graži wub.gif

O aš šiandien parsivežiau savo pirmą raibuolę, bandysiu susidraugauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tviga @ 2011 01 06, 21:26)
Gražus  thumbup.gif  o Lerikytė jau pastebėjau kiekvieną dieną po nuotraukytę mums vis įmeta, kad liga labiau paūmėtų blush2.gif
Kaip gaila, aš irgi vakar viena pumpurą nulaužiau norėdama gražiau prisegti žiedkotį, gerai kad ne visas kotas nulūžo doh.gif
Labai graži  wub.gif

O aš šiandien parsivežiau savo pirmą raibuolę, bandysiu susidraugauti  biggrin.gif

Nei tai labai graži nei tai ką, bet kai savi žiedukai smagu labai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 01 06, 20:29)
Nei tai labai graži nei tai ką, bet kai savi žiedukai smagu labai lotuliukas.gif

O man graži, jau vien tas margas liežuvėlis koks fainuolis blush2.gif turbūt vien dėl jo pirkčiau tokią lotuliukas.gif

O čia mano naujokė- pirmoji raibuolė. Foto nevykusi, bet vis tiek rodau
user posted image
Atsakyti