Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 20, 12:08)
Nila, nieko apie ją nepaklausei?  bigsmile.gif

Kažkaip nepatogu buvo blush2.gif klausti vyro (šveicaro) tokiais klausimais, bet labai knietėjo paklausti rolleyes.gif ir gailiuos, kad nenufotkinau, gal kokiam nors kadre bus papuolusi, bet abejoju

Violeta* - wub.gif žiedai kaip snaigės smile.gif
Atsakyti
smalsu rolleyes.gif būčiau klausus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 20, 12:15)
smalsu  rolleyes.gif būčiau klausus  lotuliukas.gif

Gal kokį kartą vėl nueisim, tada jau paklausiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 12 20, 11:30)

Gražūs žiedai wub.gif

QUOTE(Violeta* @ 2010 12 20, 11:51)
Rodausi savo liudisiją discolor...tai bent papuošė namus Kalėdoms...

Gražuolė 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms smile.gif ...Ši gėlė nemažas iššūkis buvo įsigyta, tai smagu, kad ne man vienai ji graži....
Atsakyti
lark, labai gražūs žiedai, ypač paskutiniosios žiedų spalvos sodrumas!
Violeta*, ar pavyko išgyditi liudisiją nuo skydamarių? Gražus labai krūmas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 12 20, 11:51)
Rodausi savo liudisiją discolor...

vai koks grožis wub.gif

niu mano vandytė iš "Tik gėlės" tai tikrai labai daili rolleyes.gif neskaitant, kad žiedai tik du rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pokahonta*: 20 gruodžio 2010 - 14:51
wow bigsmile.gif kokia riebi ir graži bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif sulauksi naujų žiedų ne bėda, bet pats augalas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif nooooriu
Atsakyti
ačiū už pagyras falenopsių naminiams, alia "darbiniams" žiedams 4u.gif
Pokahonta*, kiek mokėjai už vandutę?
Nors ir daug turiu, bet vistiek...
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 12 20, 14:24)
Violeta*, ar pavyko išgyditi liudisiją nuo skydamarių? Gražus labai krūmas wink.gif

Ačiū, ten amarai buvo, ne skydamariai..Pirkdama nė neįtariau, kad gali būt tokia bėdelė vėliau- namie taigi kitų gražialapių pilna -bijojau, kad per visas išplito, kai pastebėjau..Vargingai, bet atsikratėm to bjaurybės - gi ant gražialapių net vandens purkšt nerekomenduojama, ką bekalbėt apie pesticidus..Ir po dušu stipriu kišau, ir nuodais purškiau, ir rankom rinkom, ir vėl maudžiau, kad chemija lapų nesugadintų, ir žemę liejau nuodais...Žiedų per tą parazitų naikinimą gal pusės neliko - nusilaužė, mažučiai nauji daigeliai apsidegino, bet kaip matot, užtenka vaizdo širdžiai ir akims...Visa laimė, kad tik ši viena orchidėja ir teturėjo tų amarų - niekada mano namie tokio brudo nebuvo - vis palieju profilaktiškai ko nors, tai jie ir nesiveisia, manau, kad susitvarkiau šį kartą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 20 gruodžio 2010 - 14:53
QUOTE(lark @ 2010 12 20, 14:51)
Pokahonta*, kiek mokėjai už vandutę?

50 4u.gif
Atsakyti
Šaunuolė Violeta wink.gif kad daugiau tokių nebeužpultų, tikrai nemalonu. Aš dvi orchidėjas radau su skydamariais, tai greit pasitvarkiau, atrodo nebėra. Ir ačiū Dievui. smile.gif
Atsakyti