Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 06, 12:54)
žydi ,,midi'' phalaenopsis naminiais žiedais

kokia spalvyte wub.gif svelnute tokia... thumbup.gif

senai parduotuvese bebuvau pernai... doh.gif kaip as jau pasiilgusi ir Macuiciu ir ermitazo... doh.gif pakolkas man sios geriausios...o ir vietos mazai,jau dauguma geliu pakeiciau orchidejomis...o laistyt kai reikia showoff.gif vonia antram aukste o geles beveik visos pirmam... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 01 06, 12:31)
kokia spalvyte  wub.gif  svelnute tokia... thumbup.gif

senai parduotuvese bebuvau pernai... doh.gif  kaip as jau pasiilgusi ir Macuiciu ir ermitazo... doh.gif pakolkas man sios geriausios...o ir vietos mazai,jau dauguma geliu pakeiciau orchidejomis...o laistyt kai reikia  showoff.gif  vonia antram aukste o geles beveik visos pirmam... doh.gif

aš ir pasiilgau Macuičių, gal kada ir nuvažiuosiu.

o tu kokį taziką biggrin.gif nusitempk į pirma aukšta ir ten mirkyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewuska @ 2011 01 06, 09:33)
sveikos paneles. norejau klustelt ar cia tik pas mane rimej nera orchideju ar visose rimese nera? g.gif  jau visa sav neina nusipirkt kokios grazuoliukes  verysad.gif

Vilniaus Hyper Rimi nėra phalenopsių, tik nukainoti iki 5,99, yra nubyrėję žiedeliai, galima atsekti, kaip žydi.
Atsakyti
Labai laukiu sitos ziedeliu wub.gif Leidziu ziedkociui naturaliai linkt. Matysim kas gausis.
[attachmentid=208007]
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 01 06, 13:50)
Labai laukiu sitos ziedeliu  wub.gif Leidziu ziedkociui naturaliai linkt. Matysim kas gausis.

Wau bigsmile.gif o kokios spalvos bus šis grožis wub.gif
Atsakyti
tina koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aga, lapai sios ypatingai grazus, tik va viena katinas aptavarkes. Tai sukeliau i stova grazuoles, kad nepasiektu. O laukiami ziedukai tokie:
[attachmentid=208009]
Atsakyti
Tina, ir manoji margalapė panaši į tavąją, gal kažkada Pramonės Maximoje pirkai?
Atsakyti
mano margalapė irgi žydės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 01 06, 14:50)
Labai laukiu sitos ziedeliu  wub.gif Leidziu ziedkociui naturaliai linkt. Matysim kas gausis.

vaje koks margumas... wub.gif
Atsakyti
aš pasigailėjau kad neleidau laisvai kristi didžiažiedei baltajai... ir taisiau taisiau žiedastiebį, jau pumpuruotą, maždaug tokios stadijos kaip Tinos dabar... ir triokšt doh.gif cray.gif
pamerkiau jį, bet nieko, nejuda. jaučiu nieko nebus sad.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos i maksimas snd miltoniuku atveze thumbup.gif
Atsakyti