Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Nila ks,tikrai nerialios wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif
Aš labai džiaugiuos, kad įsigijau jas wub.gif

Fotografavau tamsoje, prie naktinės lempos, atsukta į žiedus, na pasireguliuoji, kaip geriau, kad apsišvietu. O spalvos man kaip tik, tikros gaunasi smile.gif

Antoji pigutė, už 3,99lt ax.gif trys žiedai, bet sulauksiu kitų, naujų thumbup.gif
Atsakyti
nila_ks,puikūs žiedai wub.gif

Aš irgi iš nupigintų nusipirkau,bet jau tokios sveikos šaknys ,lapai gražūs.Gerai,kad vienas žiedas buvo likęs,žinojau,kad tokios neturiu smile.gif Bet vis tiek turėjau persodint,jau tiek buvo visi falenopsiai perlieti,kaip pelkėj kokioj schmoll.gif
Atsakyti
sveikos paneles. norejau klustelt ar cia tik pas mane rimej nera orchideju ar visose rimese nera? g.gif jau visa sav neina nusipirkt kokios grazuoliukes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2011 01 05, 23:31)
Ačiū merginos  4u.gif
Aš labai džiaugiuos, kad įsigijau jas  wub.gif

Fotografavau tamsoje, prie naktinės lempos, atsukta į žiedus, na pasireguliuoji, kaip geriau, kad apsišvietu. O spalvos man kaip tik, tikros gaunasi  smile.gif

Antoji pigutė, už 3,99lt  ax.gif trys žiedai, bet sulauksiu kitų, naujų  thumbup.gif

Kas geresnio kleipedos gelynuose.... ax.gif kur daugiausia nuolaidu akciju..
Atsakyti
QUOTE(ewuska @ 2011 01 06, 10:33)
sveikos paneles. norejau klustelt ar cia tik pas mane rimej nera orchideju ar visose rimese nera? g.gif  jau visa sav neina nusipirkt kokios grazuoliukes  verysad.gif

laba smile.gif didesnėj RIMI būna,bet va pas mus mažesnėj ne,tai vis nukeliauju į dičkę,bet man ten tas pats per tą patį...nieko gero neužveža.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 01 06, 10:11)

Čia iš Ermitažo, labai daug gėliukų gražių ir nebrangių. Dar karvutė viena buvo, tai vis stovi akyse rolleyes.gif O nukainuotos, net geram stovį, viena buvo beleidžianti antrą žiedstiebį, bet neėmiau
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 01 06, 11:11)

gražiausios ir pigiausios- tai prie gargždų bazejė mirksiukas.gif (mačiuikiuose,ligu taip vadinasi)
Ermitaže daug,bet visos vienodos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2011 01 06, 11:09)
gražiausios ir pigiausios- tai prie gargždų bazejė mirksiukas.gif (mačiuikiuose,ligu taip vadinasi)
Ermitaže daug,bet visos vienodos  mirksiukas.gif

biggrin.gif Macuičiuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE([wanesa] @ 2011 01 05, 19:07)
siandien senukuose maciau mini orchideja,dar tokiu mazyciu gyvai nebuvau macius smile.gif labai patiko ,dabar gailiuosi kad nenusipirkau sad.gif
user posted image

mačiau ir aš šias, atrodo įspūdingai, ale kaina blink.gif doh.gif
Atsakyti
žydi ,,midi'' phalaenopsis naminiais žiedais
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 06, 11:54)
žydi ,,midi'' phalaenopsis naminiais žiedais

Gražuolė wub.gif
Atsakyti