Nila ks,tikrai nerialios
Ačiū merginos
Aš labai džiaugiuos, kad įsigijau jas
Fotografavau tamsoje, prie naktinės lempos, atsukta į žiedus, na pasireguliuoji, kaip geriau, kad apsišvietu. O spalvos man kaip tik, tikros gaunasi
Antoji pigutė, už 3,99lt trys žiedai, bet sulauksiu kitų, naujų
Fotografavau tamsoje, prie naktinės lempos, atsukta į žiedus, na pasireguliuoji, kaip geriau, kad apsišvietu. O spalvos man kaip tik, tikros gaunasi
nila_ks,puikūs žiedai
Aš irgi iš nupigintų nusipirkau,bet jau tokios sveikos šaknys ,lapai gražūs.Gerai,kad vienas žiedas buvo likęs,žinojau,kad tokios neturiu Bet vis tiek turėjau persodint,jau tiek buvo visi falenopsiai perlieti,kaip pelkėj kokioj
Aš irgi iš nupigintų nusipirkau,bet jau tokios sveikos šaknys ,lapai gražūs.Gerai,kad vienas žiedas buvo likęs,žinojau,kad tokios neturiu Bet vis tiek turėjau persodint,jau tiek buvo visi falenopsiai perlieti,kaip pelkėj kokioj
sveikos paneles. norejau klustelt ar cia tik pas mane rimej nera orchideju ar visose rimese nera? jau visa sav neina nusipirkt kokios grazuoliukes
QUOTE(nila_ks @ 2011 01 05, 23:31)
Ačiū merginos
Kas geresnio kleipedos gelynuose.... kur daugiausia nuolaidu akciju..
QUOTE(ewuska @ 2011 01 06, 10:33)
sveikos paneles. norejau klustelt ar cia tik pas mane rimej nera orchideju ar visose rimese nera? jau visa sav neina nusipirkt kokios grazuoliukes
laba didesnėj RIMI būna,bet va pas mus mažesnėj ne,tai vis nukeliauju į dičkę,bet man ten tas pats per tą patį...nieko gero neužveža....
QUOTE(evers @ 2011 01 06, 10:11)
Čia iš Ermitažo, labai daug gėliukų gražių ir nebrangių. Dar karvutė viena buvo, tai vis stovi akyse O nukainuotos, net geram stovį, viena buvo beleidžianti antrą žiedstiebį, bet neėmiau
QUOTE(evers @ 2011 01 06, 11:11)
gražiausios ir pigiausios- tai prie gargždų bazejė (mačiuikiuose,ligu taip vadinasi)
Ermitaže daug,bet visos vienodos
QUOTE(plateliai @ 2011 01 06, 11:09)
gražiausios ir pigiausios- tai prie gargždų bazejė (mačiuikiuose,ligu taip vadinasi)
Macuičiuose
žydi ,,midi'' phalaenopsis naminiais žiedais
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 06, 11:54)
žydi ,,midi'' phalaenopsis naminiais žiedais
Gražuolė