tik gėlių kaune bazėje mačiau kaina uždėta 48 lt. Aš tiek nemokėjau, bet čia dėl kitų priežasčių.
velnias, mano orchid. pumpurai apdžiūna ir krenta
QUOTE(nila_ks @ 2011 01 05, 15:13)
velnias, mano orchid. pumpurai apdžiūna ir krenta
visi krenta? man tik pora taip padarė. manau trūksta šviesos, enerijos subręst... pumpurai stovi lyg sustingę...
QUOTE(Žanė @ 2011 01 05, 15:17)
visi krenta? man tik pora taip padarė. manau trūksta šviesos, enerijos subręst... pumpurai stovi lyg sustingę...
pirmieji išsiskleidė, o kiti jau tokie dideli subrendę buvo, šiandien žiūriu, kad džiūti pradėjo Kitų irgi pora apatinių nudžiūna
QUOTE(nila_ks @ 2011 01 05, 16:22)
pirmieji išsiskleidė, o kiti jau tokie dideli subrendę buvo, šiandien žiūriu, kad džiūti pradėjo Kitų irgi pora apatinių nudžiūna
ant naujų žiedstiebių ar ant senų ?
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 05, 15:24)
ant naujų žiedstiebių ar ant senų ?
ant naujų, tą baltutę kur rodžiau
Papildyta:
sekantys pumpurai gelsta
taip jau manau ir bus.. kelios ir pas mane paskutinius nugeltino, linkus kaltint šildymą
QUOTE(plateliai @ 2011 01 05, 13:24)
Merginos,o į kokį subtrakta sodinot raibuoles ,tiksliau pačios gaminot ar parsisiuntėt
ekstra smulkus + mikorizė + trintos kriauklės + geras drenažas + akvariumo vanduo + aktyvaus augimo metu HB 101.
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 05, 16:39)
taip jau manau ir bus.. kelios ir pas mane paskutinius nugeltino, linkus kaltint šildymą
o man atrodo, kad kalčiausias šviesos trūkumas.
QUOTE(Evaja @ 2011 01 05, 16:41)
čia jaučiu dar ir konkrečiam augalui kas kaip gali būt. Kitas stovi stove, saulės išvis nulis, dirbtinos šviesos irgi, o net negalvoją apie jokį džiovinimą, kitas ant palangės dar ir saulė nušviečia, o džiovina
tos švieso manau pakankamai gauna , gal kai sirgau, vėdinau kambarį ir iš pirmo aukšto į viršų šalčio banga atėjo, tiek gal ir tereikėjo
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 05, 13:18)
aš irgi dvi tokias turiu. viena irgi tokia šviesesniais lapais kita tamsesniais kaip pas tave. hmmm sutapimas?
manau bus skirtingos,pas mane buvo pusiniuose vazonėliuose,tai kur tamsus žiedas-kiek tamsesnė,kur žalsvas-šviesesnė
Lerikyte - o kas dar iš revolverinių yra?Gal anas lengviau būtų rasti pas mus
Dėl pumpurų kritimo-vytimo,tai žinokit ir pas mane ta pati daina...nu jau kaip nervina,negaliu.Žiedstiebiai išsikale,ale taip lėtai juda,kad atrodo pavasario sulauksiu....Saulutės nėr,temp svyruoja,gan drėgnoka...NERVAI NELAIKO dvi jau papuvo...žodžiu noriu pavasarioooooooooooooooooooo