Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

tai dabar klokit kainas raibuolių. Vilniuje Tik Gėlės jos kainuoja 60 Litų. O girdėjau Kaune tokioj pat pardėj - 42. Tai už transportą paima 18 Lt? Nu ar čia teisybė.
Atsakyti
tik gėlių kaune bazėje mačiau kaina uždėta 48 lt. Aš tiek nemokėjau, bet čia dėl kitų priežasčių.
Atsakyti
velnias, mano orchid. pumpurai apdžiūna ir krenta doh.gif verysad.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2011 01 05, 15:13)
velnias, mano orchid. pumpurai apdžiūna ir krenta  doh.gif  verysad.gif  cry.gif

visi krenta? man tik pora taip padarė. manau trūksta šviesos, enerijos subręst... pumpurai stovi lyg sustingę...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 05 sausio 2011 - 15:18
QUOTE(Žanė @ 2011 01 05, 15:17)
visi krenta? man tik pora taip padarė. manau trūksta šviesos, enerijos subręst... pumpurai stovi lyg sustingę...

pirmieji išsiskleidė, o kiti jau tokie dideli subrendę buvo, šiandien žiūriu, kad džiūti pradėjo verysad.gif Kitų irgi pora apatinių nudžiūna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2011 01 05, 16:22)
pirmieji išsiskleidė, o kiti jau tokie dideli subrendę buvo, šiandien žiūriu, kad džiūti pradėjo  verysad.gif Kitų irgi pora apatinių nudžiūna verysad.gif

ant naujų žiedstiebių ar ant senų ?
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 05, 15:24)
ant naujų žiedstiebių ar ant senų ?

ant naujų, tą baltutę kur rodžiau
Papildyta:
user posted image

sekantys pumpurai gelsta unsure.gif
Atsakyti
taip jau manau ir bus.. kelios ir pas mane paskutinius nugeltino, linkus kaltint šildymą
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2011 01 05, 13:24)
Merginos,o į kokį subtrakta sodinot raibuoles mirksiukas.gif ,tiksliau pačios gaminot ar parsisiuntėt mirksiukas.gif

ekstra smulkus + mikorizė + trintos kriauklės + geras drenažas + akvariumo vanduo + aktyvaus augimo metu HB 101.

Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 05, 16:39)
taip jau manau ir bus.. kelios ir pas mane paskutinius nugeltino, linkus kaltint šildymą

o man atrodo, kad kalčiausias šviesos trūkumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evaja: 05 sausio 2011 - 15:41
QUOTE(Evaja @ 2011 01 05, 16:41)

o man atrodo, kad kalčiausias šviesos trūkumas.

čia jaučiu dar ir konkrečiam augalui kas kaip gali būt. Kitas stovi stove, saulės išvis nulis, dirbtinos šviesos irgi, o net negalvoją apie jokį džiovinimą, kitas ant palangės dar ir saulė nušviečia, o džiovina
Atsakyti
tos švieso manau pakankamai gauna , gal kai sirgau, vėdinau kambarį ir iš pirmo aukšto į viršų šalčio banga atėjo, tiek gal ir tereikėjo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 05, 13:18)
aš irgi dvi tokias turiu. viena irgi tokia šviesesniais lapais kita tamsesniais kaip pas tave. hmmm sutapimas?  g.gif  g.gif  g.gif

manau bus skirtingos,pas mane buvo pusiniuose vazonėliuose,tai kur tamsus žiedas-kiek tamsesnė,kur žalsvas-šviesesnė smile.gif
Lerikyte - o kas dar iš revolverinių yra?Gal anas lengviau būtų rasti pas mus ax.gif
Dėl pumpurų kritimo-vytimo,tai žinokit ir pas mane ta pati daina...nu jau kaip nervina,negaliu.Žiedstiebiai išsikale,ale taip lėtai juda,kad atrodo pavasario sulauksiu....Saulutės nėr,temp svyruoja,gan drėgnoka...NERVAI NELAIKO biggrin.gif dvi jau papuvo...žodžiu noriu pavasarioooooooooooooooooooo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti