na, ką gi prasideda žiedai
Nieko ypatingo,tik,kad žydi. Ačiū.
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 04, 23:06)
veiksmas estijoje,tartu rajone,kiek suprantu ten aptverta teritorija,o gal ne .Aš 3 metai stebiu ta kamera,nors ir pas save kas diena stirnas matau,lapių ir usūriniu pernai sočiai turėjom Stirninus stebiu kol ragai užauga,o tik užauga tie ragai ir atsitraukia giliau į miškus .Tokių kametu yra daug ir stebi netik šernus ,tik šiuo metu nerandu kur nuorodas nukišusi
[quote=Lerikyte,2011 01 05, 11:41]
labai grazu
labai grazu
Lerikyte,grazu
Na prisipazinkite,kas sendien bazes aplankete Gal ka nors grazaus parsiveze
QUOTE(rodostoma @ 2011 01 05, 12:48)
Lerikyte,grazu
vakar buvau karmelitoje, viskas tas pats, ką rašiau aną savaitę, o toje, už Karmelitos- visai nyku
QUOTE(Žanė @ 2011 01 04, 22:30)
o taviškė čia su mini auginuku dar prieky?
Maniškė su dviem auginukais, vienas auginukas beveik tokio dydžio kaip motininis augalas, kitas gerokai mažesnis
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 04, 23:43)
paskaičiavau yra dar du nežydėję auginiai
Kaip ir pas mane
QUOTE(~Sandrita~ @ 2011 01 04, 23:56)
Tikrai nebijok,pati pirkau eksperimentui,tai šioji pati nelepiausia Vat kur turiu "raibalapes",tai oj oj....nežinau kada sulauksiu žiedų,ir auga pas mane lėtai,ir kol užaugs,bijau numarint
Tikrai? Geras nesitikėjau. Aš pirkau vieną raibuolė su margais lapais ir pas ją buvo auginys (kuris gerokai skyrėsi nuo motininio, lapai buvo gerokai šviesesni, aš juos atskyriau į skirtingus vazonėlius, tai dabar abi "senosios" užsiaugino dar po vieną didelį auginį, jau beveik to motininio dydžio ir po vieną mažesnį. Bet auga tai labai greit Tfu tfu tfu aišku, kad neprisišnekėt
Va kokie išaugo
aš irgi dvi tokias turiu. viena irgi tokia šviesesniais lapais kita tamsesniais kaip pas tave. hmmm sutapimas?
Merginos,o į kokį subtrakta sodinot raibuoles ,tiksliau pačios gaminot ar parsisiuntėt
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 05, 12:18)
aš irgi dvi tokias turiu. viena irgi tokia šviesesniais lapais kita tamsesniais kaip pas tave. hmmm sutapimas?
Matyt Aš iš Savo pirkau
QUOTE(plateliai @ 2011 01 05, 12:24)
Merginos,o į kokį subtrakta sodinot raibuoles ,tiksliau pačios gaminot ar parsisiuntėt
Berods į smulkų ekstra kiek pamenu
QUOTE(Eiryn @ 2011 01 05, 13:31)
bet jos abi kartu buvo susodintos? kur tokie pusiniai vazonai?
aš irgi ekstra smulkų