Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 04, 20:54)
9 šernus mačiau  bigsmile.gif
NA, o šnd ir aš aplankiau drauges gėlininkes  biggrin.gif Dar radau raibuolių  smile.gif jos visos panašios, bet kartu ir skirtingos. Galų gale iš dviejų rinkaus,  ir pasiėmiau šią nes apskritai ir augalas kažkiek dekoratyvus - prie pagrindo pamarginta. Buvo dar tokia įdomi smulkesniu žiedu gelsva, bet prieš tokias gigantes nublanko  wub.gif
user posted image

olala kokia gražuolė. o taviškė čia su mini auginuku dar prieky?

aš pardėj tokią mačiau, labai noriu pirkt. ir tokios spalvos, kurios noriu, yra be auginuko. o paprastesnės spalvos - su auginuku. tai blaškaus...
Atsakyti
meskenai irgi man regis nesiveisia. bet tai nu sakes,,,, uzvedet cia mane, db truk plys turiu pamatyt as tuos sernus biggrin.gif

jau radau clap.gif , aciu zuzla uz nuoroda thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seseilgakase: 04 sausio 2011 - 22:37
ačiū vėl, aha su auginiu, o gal net dviem reiks pažiūrėt, kur aš rinkaus tai visos turėjau po vieną du auginius g.gif

o usūrinius teko net augint porą metų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuks @ 2011 01 04, 16:06)
jezau kaip baltai užpavydėjau to džiaugsmo kuris tavęs greitai laukia  blush2.gif kad tik lengvai viskas tau praeitų ir ramios naktelės po to lauktų mamytės ir saldus pienelis lėliuko  4u.gif  wub.gif

Ir dziaugsmelio, ir vargelio rolleyes.gif

Ir as pamaciau tuos sernus, visa banda, net tirsta.
Atsakyti
Lerikyte raibuolė gražuolė wub.gif thumbup.gif
o aš vis dvejoju, vis nenusiperku, bijau kad nemokėsiu augint jų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tviga @ 2011 01 05, 00:26)
Lerikyte raibuolė gražuolė  wub.gif  thumbup.gif
o aš vis dvejoju, vis nenusiperku, bijau kad nemokėsiu augint jų ax.gif

su šia kur panos dabar perkasi-neturėsi jokių bėdų wink.gif tik pirk smile.gif Lerikytei jau kitai žiemai nauji auginiai padovanos po žiedą smile.gif pamatysit,tikrai nėra nei lepi,nei kokia "užsispyrusi" smile.gif
Atsakyti
~Sandrita~ ačiū už padrąsinimą, man kažkodėl vis atrodė kad jos lepios blush2.gif
Na dabar tai būtinai reiks įsigyti
Atsakyti
Sandrita - geros prognozės. biggrin.gif Bet jauciu koks grozis,kai keli tokie žiedai uhh. //paskaičiavau yra dar du nežydėję auginiai
Atsakyti
Nagi pasmalsausiu, kokia to grozio kaina?musu "kaime" tokiu nemaciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(tviga @ 2011 01 05, 00:38)
~Sandrita~ ačiū už padrąsinimą, man kažkodėl vis atrodė kad jos lepios  blush2.gif
Na dabar tai būtinai reiks įsigyti

Tikrai nebijok,pati pirkau eksperimentui,tai šioji pati nelepiausia smile.gif Vat kur turiu "raibalapes",tai oj oj....nežinau kada sulauksiu žiedų,ir auga pas mane lėtai,ir kol užaugs,bijau numarint biggrin.gif

QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 05, 00:43)
Sandrita - geros prognozės. biggrin.gif Bet jauciu koks grozis,kai keli tokie žiedai uhh. //paskaičiavau yra dar du nežydėję auginiai

Nu va,tai tie auginiai tikrai apdovanos žiedais mirksiukas.gif pas mane trys pumpurai kabo biggrin.gif Dar vis noriu pinocio ar koks ten jis,kur žiedas po žiedo eina ant vieno žiedstiebio...bet...o bet...nerandu tokio smile.gif o jau grožis...ysivaizduok-jei žiedas išbūna apie 2-3 mėn (nuo sąlygų priklauso) tai jei ant žiedstiebio pvz 3 pumpurai...ir žydi paeiliui bigsmile.gif wub.gif va ten tai grožis beveik ištisus metus biggrin.gif
Atsakyti
Yra ir hibridinių žydinčių revolveriniu būdu. O pas mane margalapė raibuolė kolkas sparčiai augina auginius ir kolkas atrodo,kad sutariam. Gal ir su šia sutarsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 05 sausio 2011 - 00:05
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 04, 20:54)
NA, o šnd ir aš aplankiau drauges gėlininkes

kokia banguota bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti