Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

9 šernus mačiau bigsmile.gif

NA, o šnd ir aš aplankiau drauges gėlininkes biggrin.gif Dar radau raibuolių smile.gif jos visos panašios, bet kartu ir skirtingos. Galų gale iš dviejų rinkaus, ir pasiėmiau šią nes apskritai ir augalas kažkiek dekoratyvus - prie pagrindo pamarginta. Buvo dar tokia įdomi smulkesniu žiedu gelsva, bet prieš tokias gigantes nublanko wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 04, 20:54)
9 šernus mačiau  bigsmile.gif
NA, o šnd ir aš aplankiau drauges gėlininkes  biggrin.gif Dar radau raibuolių  smile.gif jos visos panašios, bet kartu ir skirtingos. Galų gale iš dviejų rinkaus,  ir pasiėmiau šią nes apskritai ir augalas kažkiek dekoratyvus - prie pagrindo pamarginta. Buvo dar tokia įdomi smulkesniu žiedu gelsva, bet prieš tokias gigantes nublanko  wub.gif

swoon.gif swoon.gif swoon.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
net labai gražu, labai labai wub.gif Aš irrr tokiooos noriuuu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nila_ks: 04 sausio 2011 - 21:04
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 04, 21:54)
9 šernus mačiau  bigsmile.gif
NA, o šnd ir aš aplankiau drauges gėlininkes  biggrin.gif Dar radau raibuolių  smile.gif jos visos panašios, bet kartu ir skirtingos. Galų gale iš dviejų rinkaus,  ir pasiėmiau šią nes apskritai ir augalas kažkiek dekoratyvus - prie pagrindo pamarginta. Buvo dar tokia įdomi smulkesniu žiedu gelsva, bet prieš tokias gigantes nublanko  wub.gif
user posted image

aš tokią peržydėjusią nusipirkau, tik kitur, už 10 lt, o taviškė man itin graži , nes labai kompaktiškos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2011 01 04, 20:22)
panos, bėkit žiūrėt, šernai pasirodė pas Plateliai  bigsmile.gif

ne tik šernai-dar kažkokie nenustatyti objektai pasirodė blink.gif gali būti kokie usūriniai šunys ar meškėnai? g.gif nepažystu ,tik spėlioju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2011 01 04, 22:34)
ne tik šernai-dar kažkokie nenustatyti objektai pasirodė  blink.gif gali būti kokie usūriniai šunys ar meškėnai?  g.gif nepažystu ,tik spėlioju  blush2.gif

o man nerodo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2011 01 04, 22:34)
ne tik šernai-dar kažkokie nenustatyti objektai pasirodė  blink.gif gali būti kokie usūriniai šunys ar meškėnai?  g.gif nepažystu ,tik spėlioju  blush2.gif

usūriniai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2011 01 04, 21:55)
usūriniai lotuliukas.gif

o man į meškėnus užneša lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 04, 20:54)
ir pasiėmiau šią

gražuooooooooooooolė wub.gif

man irgi į meškėnus užneša lotuliukas.gif
Atsakyti
ačiū visoms.

Beje iš kokios vietos ši transliacija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 04, 23:06)
ačiū visoms.

Beje iš kokios vietos ši transliacija? g.gif

super raibuole... wub.gif
g.gif pagal pasivadinima itariu is Plateliu...
Atsakyti
iš estijos čia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 04 sausio 2011 - 22:21
Lerikyte,koki grozi nuciupai wub.gif wub.gif wub.gif
Jo Plateliai uzrode,cia mums gamtos thumbup.gif Sernai tai ohoho,kokie druckiai.O tas kitas objektas,man irgi liko nenustatytas lotuliukas.gif O ka usuriniai,pas mus miskuose veisiasi blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti