Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Sandrita kokia ,,karšta,, dovana biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2011 01 03, 20:26)
Nieko labai ypatingo

niu, kad geras pasirinkimas biggrin.gif 4u.gif
aš Nikon D3000 18-55VR imu, nes pigiai pasiūlė, tai sausio vidury jau turėsiu smile.gif
QUOTE(~Sandrita~ @ 2011 01 03, 21:01)
Na o aš parodysiu vyro šiandien padovanotąją

groooooožis wub.gif wub.gif wub.gif

eliss, kokį pasidovanojai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2011 01 03, 21:01)
Labai gražios visų gėlytės,ypač raibuolė  wub.gif  Manoji tokia tris žiedus subrandino,laukiu kada jau jau prasprogs  rolleyes.gif  rolleyes.gif

Kad MB toks būtų. Kartą parnešė puokštę su orchidėjų žiedais, vos galo negavau doh.gif Ir tokia galybė žiedų gražiausių. Ech kad būtų jie buvę ant kotelių rolleyes.gif

Laukiam ir mes, pasirodyk būtinai drinks_cheers.gif

QUOTE(Pokahonta* @ 2011 01 03, 21:10)
niu, kad geras pasirinkimas biggrin.gif  4u.gif
aš Nikon D3000 18-55VR imu, nes pigiai pasiūlė, tai sausio vidury jau turėsiu smile.gif

Aj aš irgi galvoju kad geras tas pasirinkimas, aišku ne tie kur po 5000 kainuoja doh.gif Neįkandu aš tiek už fotika lotuliukas.gif Reiškias abi maždaug sausio vidury turėsim thumbup.gif Ot fotografuosim bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras ax.gif
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 03, 22:10)
Sandrita kokia ,,karšta,, dovana biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Eiryn @ 2011 01 03, 22:25)
Kad MB toks būtų. Kartą parnešė puokštę su orchidėjų žiedais, vos galo negavau  doh.gif Ir tokia galybė žiedų gražiausių. Ech kad būtų jie buvę ant kotelių  rolleyes.gif

Laukiam ir mes, pasirodyk būtinai  drinks_cheers.gif

Nu bet čia žinai kaip buvo? biggrin.gif Nueinam į pardę,jis apsipirkinėja o aš aišku skubu prie gėlių lotuliukas.gif anas sako:nori gėlyčių?Sakau tai aišku-padovanosi? biggrin.gif Tas ok,ale vėl bus ne staigmena verysad.gif O aš jam...man gerai ir taip,tik tu pirk,nesvarbu ar spalva bus tokią kokią aš turiu,ar ne,tik nešk namo biggrin.gif biggrin.gif O jis:gerai,o tai galvojau kažin ar tiktų tau taip biggrin.gif Žodžiu pagaliau prišnekinau thumbup.gif O taip tai rožės da rožės
Būtinai pasigirsiu,nes man raibuolės aplamai wub.gif gaila tik kad pas mus jų neužveža,tai jei kur užmatau-imu smile.gif
Atsakyti
Aha dabar kai gavo velnių jog negyvos orchės jaučiu atsimins ilgam blush2.gif Iš tikro tai begėdė aš, kad būčiau dėkinga už gėles, - tai ne, dar priekaištauju kad netokios lotuliukas.gif

Aš laukiu pavasario - vasaros, ojjj parsisiūsiu iš visur kur įmanoma. Nes praeitais metais dar pastabdžiau, namučiai nebuvo tokie šilti kaip norėčiau, dabar jau pats tas orchyčių auginimui drinks_cheers.gif Vis galvoju, kažin Jamaikoj yra kokių įdomių orchyčių, jaučiu pilnus lagaminus parsitempčiau jei tik galėčiau doh.gif Bet kad visokių augaliukų ūgliukų parsitempsiu tai faktas drinks_cheers.gif
Atsakyti
apie fotikus šnekant tai tikrai galiu pagirti nikon d3000, rugseji nusipirkau, fotkinu ir jokiu bedu nematau ispildo visus mano lūkesčius smile.gif canonų man nelabai korpusas patinka, nors šiaip paminėtas canonas atitinka nikoną beveik smile.gif aš šiandien kasoj stovėjau, o šalia orchės stovi.. jau reikėjo mokėti už prekes, vyras jau traukėsi piniginę, bet ot neištvėriau ir bėgau nužiūrėtąją pasiimt doh.gif graži labia jau pasirodė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2011 01 03, 22:53)

Tiesą pasakius mažai aš dar benusimanau, bet kainos tiek nikono d3000 tiek 450d praktiškai tokios pačios biggrin.gif Praktiškai pagal kainą ir rinkausi doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2011 01 03, 22:53)
apie fotikus šnekant tai tikrai galiu pagirti nikon d3000

nuraminai, ačiū 4u.gif
šiaip nelabai ir turiu atsiliepimų apie jį, iš pažystamų smile.gif
na keičiam temą, kol negavom įspėjimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2011 01 04, 00:53)
ot neištvėriau ir bėgau nužiūrėtąją pasiimt  doh.gif  graži labia jau pasirodė  blush2.gif

gėlė yra,fotikas yra,o foto?? unsure.gif schmoll.gif ?? biggrin.gif
Atsakyti
gerai tuoj pasirodysiu biggrin.gif tik labai blogas apšvietimas pas mane, tai ir kokybė kažkiek nukentėjo.. doh.gif
user posted image
man vienos iš gražiausių šios spalvos phalenopsių thumbup.gif užburia tiesiog thumbup.gif
user posted image
žadėjau ryte nufotkint, būtų buvę daug gražiau dienos šviesoj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~*Besisypsanti*~: 04 sausio 2011 - 00:25
QUOTE(sanlong @ 2011 01 03, 16:47)
Sveikutes  4u.gif
Ateinu ir as pasigirti su naminiais zygucio ziedais  4u.gif
user posted image

Nuostabūs žiedai 4u.gif thumbup.gif

QUOTE(Eiryn @ 2011 01 03, 22:25)
Kad MB toks būtų. Kartą parnešė puokštę su orchidėjų žiedais, vos galo  Reiškias abi maždaug sausio vidury turėsim  thumbup.gif Ot fotografuosim  bigsmile.gif

Aš ir sausio - vidury ar gale rengiuosi pirkti veidrodinį fotiką su MB ir kažkurį iš minėtų ar panašių modelių irgi dėl kainos, nes kitokių kol kas neįkandu..o prie šitų vėlaiu galima geresnių objektyvų įsigyt ir gerai bus 4u.gif Tai visos pleškinsim

QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2011 01 04, 01:23)

man vienos iš gražiausių šios spalvos phalenopsių  thumbup.gif užburia tiesiog  thumbup.gif
user posted image
žadėjau ryte nufotkint, būtų buvę daug gražiau dienos šviesoj

Labai gražutė
Atsakyti
visų labai gražūs žiedai, bet pamačius sanlong zygutį, seilė vos ne ant klavos nutįso biggrin.gif , aišku, kad iš balto pavydo, lb svajoju ir nlb sekasi man su šia rūšimi, reiks rimtai išsianalizuoti kokias esmines klaidas darau, jaučiu, kad nepagaunu liejimo "kampo"
Atsakyti