Sandrita kokia ,,karšta,, dovana
QUOTE(Eiryn @ 2011 01 03, 20:26)
Nieko labai ypatingo
niu, kad geras pasirinkimas
aš Nikon D3000 18-55VR imu, nes pigiai pasiūlė, tai sausio vidury jau turėsiu
QUOTE(~Sandrita~ @ 2011 01 03, 21:01)
Na o aš parodysiu vyro šiandien padovanotąją
groooooožis
eliss, kokį pasidovanojai?
QUOTE(~Sandrita~ @ 2011 01 03, 21:01)
Labai gražios visų gėlytės,ypač raibuolė Manoji tokia tris žiedus subrandino,laukiu kada jau jau prasprogs
Kad MB toks būtų. Kartą parnešė puokštę su orchidėjų žiedais, vos galo negavau Ir tokia galybė žiedų gražiausių. Ech kad būtų jie buvę ant kotelių
Laukiam ir mes, pasirodyk būtinai
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 01 03, 21:10)
niu, kad geras pasirinkimas
Aj aš irgi galvoju kad geras tas pasirinkimas, aišku ne tie kur po 5000 kainuoja Neįkandu aš tiek už fotika Reiškias abi maždaug sausio vidury turėsim Ot fotografuosim
Ačiū už pagyras
Nu bet čia žinai kaip buvo? Nueinam į pardę,jis apsipirkinėja o aš aišku skubu prie gėlių anas sako:nori gėlyčių?Sakau tai aišku-padovanosi? Tas ok,ale vėl bus ne staigmena O aš jam...man gerai ir taip,tik tu pirk,nesvarbu ar spalva bus tokią kokią aš turiu,ar ne,tik nešk namo O jis:gerai,o tai galvojau kažin ar tiktų tau taip Žodžiu pagaliau prišnekinau O taip tai rožės da rožės
Būtinai pasigirsiu,nes man raibuolės aplamai gaila tik kad pas mus jų neužveža,tai jei kur užmatau-imu
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 03, 22:10)
Sandrita kokia ,,karšta,, dovana
QUOTE(Eiryn @ 2011 01 03, 22:25)
Kad MB toks būtų. Kartą parnešė puokštę su orchidėjų žiedais, vos galo negavau Ir tokia galybė žiedų gražiausių. Ech kad būtų jie buvę ant kotelių
Nu bet čia žinai kaip buvo? Nueinam į pardę,jis apsipirkinėja o aš aišku skubu prie gėlių anas sako:nori gėlyčių?Sakau tai aišku-padovanosi? Tas ok,ale vėl bus ne staigmena O aš jam...man gerai ir taip,tik tu pirk,nesvarbu ar spalva bus tokią kokią aš turiu,ar ne,tik nešk namo O jis:gerai,o tai galvojau kažin ar tiktų tau taip Žodžiu pagaliau prišnekinau O taip tai rožės da rožės
Būtinai pasigirsiu,nes man raibuolės aplamai gaila tik kad pas mus jų neužveža,tai jei kur užmatau-imu
Aha dabar kai gavo velnių jog negyvos orchės jaučiu atsimins ilgam Iš tikro tai begėdė aš, kad būčiau dėkinga už gėles, - tai ne, dar priekaištauju kad netokios
Aš laukiu pavasario - vasaros, ojjj parsisiūsiu iš visur kur įmanoma. Nes praeitais metais dar pastabdžiau, namučiai nebuvo tokie šilti kaip norėčiau, dabar jau pats tas orchyčių auginimui Vis galvoju, kažin Jamaikoj yra kokių įdomių orchyčių, jaučiu pilnus lagaminus parsitempčiau jei tik galėčiau Bet kad visokių augaliukų ūgliukų parsitempsiu tai faktas
Aš laukiu pavasario - vasaros, ojjj parsisiūsiu iš visur kur įmanoma. Nes praeitais metais dar pastabdžiau, namučiai nebuvo tokie šilti kaip norėčiau, dabar jau pats tas orchyčių auginimui Vis galvoju, kažin Jamaikoj yra kokių įdomių orchyčių, jaučiu pilnus lagaminus parsitempčiau jei tik galėčiau Bet kad visokių augaliukų ūgliukų parsitempsiu tai faktas
apie fotikus šnekant tai tikrai galiu pagirti nikon d3000, rugseji nusipirkau, fotkinu ir jokiu bedu nematau ispildo visus mano lūkesčius canonų man nelabai korpusas patinka, nors šiaip paminėtas canonas atitinka nikoną beveik aš šiandien kasoj stovėjau, o šalia orchės stovi.. jau reikėjo mokėti už prekes, vyras jau traukėsi piniginę, bet ot neištvėriau ir bėgau nužiūrėtąją pasiimt graži labia jau pasirodė
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2011 01 03, 22:53)
Tiesą pasakius mažai aš dar benusimanau, bet kainos tiek nikono d3000 tiek 450d praktiškai tokios pačios Praktiškai pagal kainą ir rinkausi
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2011 01 03, 22:53)
apie fotikus šnekant tai tikrai galiu pagirti nikon d3000
nuraminai, ačiū
šiaip nelabai ir turiu atsiliepimų apie jį, iš pažystamų
na keičiam temą, kol negavom įspėjimo
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2011 01 04, 00:53)
ot neištvėriau ir bėgau nužiūrėtąją pasiimt graži labia jau pasirodė
gėlė yra,fotikas yra,o foto?? ??
QUOTE(sanlong @ 2011 01 03, 16:47)
Sveikutes
Ateinu ir as pasigirti su naminiais zygucio ziedais
Ateinu ir as pasigirti su naminiais zygucio ziedais
Nuostabūs žiedai
QUOTE(Eiryn @ 2011 01 03, 22:25)
Kad MB toks būtų. Kartą parnešė puokštę su orchidėjų žiedais, vos galo Reiškias abi maždaug sausio vidury turėsim Ot fotografuosim
Aš ir sausio - vidury ar gale rengiuosi pirkti veidrodinį fotiką su MB ir kažkurį iš minėtų ar panašių modelių irgi dėl kainos, nes kitokių kol kas neįkandu..o prie šitų vėlaiu galima geresnių objektyvų įsigyt ir gerai bus Tai visos pleškinsim
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2011 01 04, 01:23)
man vienos iš gražiausių šios spalvos phalenopsių užburia tiesiog
žadėjau ryte nufotkint, būtų buvę daug gražiau dienos šviesoj
Labai gražutė