Šiemet čia rašau pirmą kartą tai visas su Naujais Metais
Kiek daug gražių žiedų užderėjo
QUOTE(lark @ 2011 01 03, 09:13)
Eiryn, gal kas iš mergaičių gali padovanot Jums užflensuotą auginuką
Kaip tik rojaus soduose viena dalyvė pardavinėja labai gražų dendrobiumo keikiuką, jau parašiau, kad imu, tiūkiuosi gal net šiandien nuvažiuoti pasiimti
QUOTE(w.i.o. @ 2011 01 03, 14:48)
atsiprasau uz nuotrauku kokybe...
Kalbant apie nuotraukas, tai tiesiog rankutėm ploju, kad įkalbėjau saviškį veidrodinį fotoaparatą pirkti, belieka išsirinkti, ir oj galėsiu fotografuot
QUOTE([wanesa] @ 2011 01 03, 11:08)
tik nelabai suprantu kuo skiriasi "Phalaenopsis maximos parduotuveje ir geliu salonuose? nes kaina tai juodai skirias
Niekuom, tik antakainiu
QUOTE(Eiryn @ 2011 01 03, 18:30)
Kaip tik rojaus soduose viena dalyvė pardavinėja labai gražų dendrobiumo keikiuką, jau parašiau, kad imu, tiūkiuosi gal net šiandien nuvažiuoti pasiimti
Kalbant apie nuotraukas, tai tiesiog rankutėm ploju, kad įkalbėjau saviškį veidrodinį fotoaparatą pirkti, belieka išsirinkti, ir oj galėsiu fotografuot
oi tikrai saunu as ir gal gimtadieniui pasidovanosiu, tik ar neatsiras kitu deganciu noru
QUOTE(Eiryn @ 2011 01 03, 17:30)
įkalbėjau saviškį veidrodinį fotoaparatą pirkti, belieka išsirinkti
ir kas svajonėse? vis tiek jau bent numanai ko norėtum
aš irgi sau fotoaparatą pasidovanojau laiminga dabar
QUOTE(Tina* @ 2011 01 03, 18:40)
Niekuom, tik antakainiu
aisku, galvojau gal ten kazkokia kita rusis
sanlong lb lb gražu
axara - šaunuolė
axara - šaunuolė
QUOTE(w.i.o. @ 2011 01 03, 15:48)
sveikutes senai jau besirodziau, stai ir mano naujokeles
ai dar draugas balta dendrobi padovanojo, mat buvo isitikines, kad neturiu, nors ir turiu jau senai senai. vat naujokas
ai dar draugas balta dendrobi padovanojo, mat buvo isitikines, kad neturiu, nors ir turiu jau senai senai. vat naujokas
super kiek grazuoliu auginate..daugumos noreciau...
sanlong saunus ziedai...
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 01 03, 17:54)
ir kas svajonėse? vis tiek jau bent numanai ko norėtum
Nieko labai ypatingo, vis dėl to labai daug nesinori mokėti Greičiausiai tai bus Canon EOS 450D, esu mačiusi labai gerų nuotraukų 400D, su paprastu 18-55mm IS objektyvu, tad 450 jau ale čiut čiut geresnis, taip kad man bus labai geras kaip pradedančiajai
Su Naujais merginos Gražių metų ir žiedų
Na o aš parodysiu vyro šiandien padovanotąją
Labai gražios visų gėlytės,ypač raibuolė Manoji tokia tris žiedus subrandino,laukiu kada jau jau prasprogs
Na o aš parodysiu vyro šiandien padovanotąją
Labai gražios visų gėlytės,ypač raibuolė Manoji tokia tris žiedus subrandino,laukiu kada jau jau prasprogs
W.i.O,Sanlong,Sandrita