aš pirmą kartą dendrobiumą pamačiau pas savo močiutę.. tai gan seniai buvo.. sena ji labai, neprimato, bet myli gėles, todėl laisto dažnai net taip kad pro šonus vanduo tekėtų.. pas ją tas dendrobiumas visada pilnas vandens lekštutėje stovi ir dar lieja.. o žiurėk nespėjo nužydėti jau ir kitas stiebas pumpurus krauna labai gražios jūsų visų gėlytės, labiausiai įstrigo man raibuolė pasakiškai graži ir ta violetinė su baltu viduriuku.. pirmą kartą tokią mačiau, bet jau noriu jos
As apie geles per daug neismanau, apie orchidejas tuo labiau, bet dabar kai buvo maximoj akcija tai susigundziau isigyti viena. Dabar ieskau dar , nes turbut uzsikreciau ta liga tik nelabai suprantu kuo skiriasi "Phalaenopsis maximos parduotuveje ir geliu salonuose? nes kaina tai juodai skirias
O gal kas uzmate kur galima nusipirkti pagaliuku orchidejos stiebams pritvirtinti. Vakar paklausinejau keliose parduotuvese, ermitaze, maximoj, ir niekur neradau Tiksliau radau viena uz 16 lt
senukuose ne kart mačiau
Klaipedos ermitaze yra po litą su puse tų paprastų medinių, o senukuose tų tokių plasmasinių po septynis litus ar penkis nepamenu
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 03, 12:22)
senukuose ne kart mačiau
Nu va iki senuku reiks vaziuoti.
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2011 01 03, 12:41)
Klaipedos ermitaze yra po litą su puse tų paprastų medinių, o senukuose tų tokių plasmasinių po septynis litus ar penkis nepamenu
vakar vilniuj net specialiai pardavejos klausiau, sake kad neturi, jokiu
Aciu
sveikutes senai jau besirodziau, stai ir mano naujokeles fotki
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
atsiprasau uz nuotrauku kokybe...
ai dar draugas balta dendrobi padovanojo, mat buvo isitikines, kad neturiu, nors ir turiu jau senai senai. vat naujokasMy Webpage
Papildyta:
tiesa...pamirsau pasirodyti kas pas man prazydoMy Webpage, geltonuke beje, zydi jau virs menesio, o ziedeliai dar kuo puikiausiai laikosi ir atrodo
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
atsiprasau uz nuotrauku kokybe...
ai dar draugas balta dendrobi padovanojo, mat buvo isitikines, kad neturiu, nors ir turiu jau senai senai. vat naujokasMy Webpage
Papildyta:
tiesa...pamirsau pasirodyti kas pas man prazydoMy Webpage, geltonuke beje, zydi jau virs menesio, o ziedeliai dar kuo puikiausiai laikosi ir atrodo
Sveikutes
Ateinu ir as pasigirti su naminiais zygucio ziedais
Is vienos forumietes pavasari pirkau didziuli kruma persodinedama dali atskyriau, tai pastarasis iskeliavo pas mama i nama augti, tai is jo ir sulaukiau ziedu o kuris liko augt bute deja nezydi darau isvada, kad bute vis gi sunkiau auginti sias grazuoles..
Is vienos forumietes pavasari pirkau didziuli kruma persodinedama dali atskyriau, tai pastarasis iskeliavo pas mama i nama augti, tai is jo ir sulaukiau ziedu o kuris liko augt bute deja nezydi darau isvada, kad bute vis gi sunkiau auginti sias grazuoles..
Labai gražu mano viena iš svajonių
QUOTE(axara @ 2011 01 02, 22:04)
pas mane zydi dendrobis
kaip gaila, kad aš savo numarinau
QUOTE(sanlong @ 2011 01 03, 15:47)
kaip smagu sulaukti naminių žiedų
w.i.o., oho kiek grožio
aš tai be pavasario nepirksiu kai bus šilta tada...
QUOTE(sanlong @ 2011 01 03, 15:47)
Sveikutes
Nuostabūs žiedai, pasaka