Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Eiryn @ 2010 12 30, 23:15)

Plateliai, kokia ryški spalva cymbo  wub.gif Pas mane vienas irgi yra, bet dar nežinau, pirmas sezonas man su juo, tad dar gerai viens kito nepažystam sunku ką ir galvot seksis čia man su juo ar ne ax.gif Per šį rudenį, žiemą priaugino labai daug naujų auginių, bet ar pavyks pražydinti tai čia dar didžiulis klausimas  g.gif

Labas rytas smile.gif
Mano cibidis ir bartas lotuliukas.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 12 30, 19:50)
bet naminiai žiedai baltais kraštais blink.gif

aš tokią irgi turiu ir kaip tik dabar skleidžiasi naminiai žiedai drinks_cheers.gif

Žane, antra man labai patiko wub.gif

Eiryn, lb daili raibuolė, o jau žiedo dyyyydis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 31 gruodžio 2010 - 09:54
Nu visų gėlytės ,pasaka wub.gif raibuolė ypač wub.gif o cimbidis tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rrine @ 2010 12 30, 20:14)
net nežinau, gavau iš ebay parsiųstą vandą, ji nedidukė lyginant su Lietuvoje parduodamomis  o jau su 2 žiedstiebiais buvo

gal galetum patikslinti is kokio prekeivio pirkai? Butu nuostabu gauti gelyte, kad nereiktu laukti pora metu kol prazys..nors ir cia nebusi 100% garantuota, bet viltis kaip sakoma.......
Atsakyti
QUOTE(Mimi08 @ 2010 12 31, 11:30)
gal galetum patikslinti is kokio prekeivio pirkai? Butu nuostabu gauti gelyte, kad nereiktu laukti pora metu kol prazys..nors ir cia nebusi 100% garantuota, bet viltis kaip sakoma.......

rašau į až
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2010 12 31, 08:44)
Labas rytas smile.gif
Mano cibidis ir bartas lotuliukas.gif user posted image

Cimbidis kvepia tulpėmis??? Jei taip, tai turiu jo dvynį rolleyes.gif

user posted image

Platelių nuotraukoje spalva tikresnė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilingė: 31 gruodžio 2010 - 12:39
QUOTE(Šilingė @ 2010 12 31, 13:36)
Cimbidis kvepia tulpėmis??? Jei taip, tai turiu jo dvynį  rolleyes.gif

nereali spalva wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
‎2011-aisiais metais linkiu Jums, 12-kos mėnesių be ligų, 53-ųjų savaičių viso ko geriausio. 365-kių dienų laimės, 8760-šimt valandų gerai praleisto laiko, 525600 minučių meilės ir 315360000 sekundžių malonių momentų!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pokahonta*: 31 gruodžio 2010 - 13:25
jau ta raibuolė wub.gif wub.gif wub.gif

Su artėjančiais Naujasiais, mielos orchidėjų ligonės biggrin.gif
Tegul Naujaisiais metais pildosi kiekvienos iš jūsų svajonė - pamažu, palengva, bet labai užtikrintai. Tegul pražįsta jūsų mylimiausios lauktos gėlės ir tegu žiedai džiugina jus ilgai ilgai. Linksmų, laimingų, nuostabių Naujųjų Metų!
Atsakyti
ateinu pasiguost, vakar išsiskleidė malipoense, šįryt planavau pirkt naują fotiką ir še tau, ryte radau pumpurą nukritusį, tad vistiek rodau, gal kam įdomu..
Man toks grožis, gaila, kad neužteko jėgų...
ir naminis maudiae tipo žiedelis, ką tik išsiskleidęs, kačiukas apžiūrinėja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lark: 31 gruodžio 2010 - 15:38
lark nu ir myli tave raibuolės, net iš paskutiniųjų stengėsi tave pradžiuginti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
rrine, dėkui už gerą žodį 4u.gif
Vistiek pamačiau žiedo grožį, o tai toks džiaugsmas biggrin.gif
Atsakyti