Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(rrine @ 2010 12 30, 17:50)
kai grįši į UK , tada ir siųskis, pas mus per šalta, o ir siuntiniai dingsta verysad.gif iš uk ebay siunčiaus ne 1 kartą, bet į Londoną, ateina gana greit, tiesa augalai dažnai būna mažoki, bet ir kaina atitinkama, kartais įmanoma ir pamatyti patį augalą, apie amžių galima pardavėjo pasiklausti 4u.gif

beje Vandom, gal truputį vėsoka, net ir į uk g.gif

Tai taip ir darysiu, cia tikrai nesiusiu, per salta..o ten nuvaziavus ziuresiu pagal orus, bet manau pabandyt verta ypac uz tokia kaina. Del amziaus gelyciu tai paklausiu, bet jauciu teks laukt pora metu iki zydejimo unsure.gif Kokio amziaus jos prazysta? Tiesa kai uzvakar Ermitaze rinkausi falenopsius, nugirdau pokalbi apie orchidejas. Tai vyriskis savo pasnekovei sake, kad ji pirktu tokia kuri atrodo vyresne(gele didesniais ir su daugiau lapu..cia kalba apie tuos hibridinius falenopsius buvo)..sake kuo gele vyresne tuo daugiau ziedu ir ziedkociu gali isleisti.... kaip manot ar verta i tai atsizvelgt perkant gelytes?
Atsakyti
Zane,nu tikros grazuoles,tos tavo naujokes wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimi08 @ 2010 12 30, 20:01)
Tai taip ir darysiu, cia tikrai nesiusiu, per salta..o ten nuvaziavus ziuresiu pagal orus, bet manau pabandyt verta ypac uz tokia kaina. Del amziaus gelyciu tai paklausiu, bet jauciu teks laukt pora metu iki zydejimo unsure.gif Kokio amziaus jos prazysta? Tiesa kai uzvakar Ermitaze rinkausi falenopsius, nugirdau  pokalbi apie orchidejas. Tai vyriskis savo pasnekovei sake, kad ji pirktu tokia kuri atrodo vyresne(gele didesniais ir su daugiau lapu..cia kalba apie tuos hibridinius falenopsius buvo)..sake kuo gele vyresne tuo daugiau ziedu ir ziedkociu gali isleisti.... kaip manot ar verta i tai atsizvelgt perkant gelytes?

net nežinau, gavau iš ebay parsiųstą vandą, ji nedidukė lyginant su Lietuvoje parduodamomis o jau su 2 žiedstiebiais buvo, kažin ar dydis apsprendžia amžių, ypač žinant , kad gaunamos orchidėjos būna prifarširuotos hormonų, žydi gausiai ir t.t. dar ir phalaenopsių būna , kurie linkę gausiai žydėti, o kiti išstena vos po kelis žiedus... kaip bebūtų siųstis verta, nes tik tokiu būdu augintojų auginamų gėlių įvairovė plečiasi, o dėl laukimo ...man asmeniškai nėra maloniau, kaip ilgai auginamas augalas apdovanoja žiedais smile.gif
Ką tik sužinojau, kad jau turiu Cycnoches herrenhusanum , iš to pačio puslapio, kuriuo domiesi thumbup.gif

Žane, nepakartojama wub.gif

Pokahonta, va tokia mane jau senai žavi, bet jos ir brangios wub.gif wub.gif wub.gif

Buvau stoties turguje, yra keletas raibuolių, mėlyna vanda, ir nemažai phalaenopsių, kurie labai jau gražiai taškuoti, kadangi per stiklą žiūrėjau , negaliu garantuoti, bet panašūs į elegant seriją 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrine: 30 gruodžio 2010 - 19:17
ačiū už pagyrimus wub.gif

QUOTE(Pokahonta* @ 2010 12 30, 18:27)
mano šiuo metu tokia pražydo smile.gif (ši sena foto)

aha, aš jas žiūrinėjau kažkuriam gėlių salone. tokios labai prabangios, turtingos wub.gif
Atsakyti
na ir vel kiek daug groziu prirodete, kaip tik pries sventes wub.gif
Atsakyti
Visu labai grazios gelytes, viena uz kita grazesnes 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Šiandien tooookį grožį nučiupau wub.gif Jau seniai norėjau būtent tokios raibuolės wub.gif O kai šiandien pamačiau, nė neabėjojau, kad ji nuo šiol pas mus namie gyvens thumbup.gif

user posted image

Ir aišku labai džiaugiuosi šįryt pilnai pražyduse nežiniuke, pirkta kažkur prieš dvejus metus thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eiryn: 30 gruodžio 2010 - 21:47
LABAI graži raibuolė,eiryn thumbup.gif

o aš su jom nesudraugouju,turiu kelęs bet pasigailėjimo vertos,viena esu parsisiuntusi iš vokiečiu jau 1 metai stovi ji ant vietos blush2.gif

Labai gražu cimbidi turiu,bet jo taip ir nepražydinu doh.gif (va taip prieš metus atrodė) http://public.fotki....s/p1010337.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 30 gruodžio 2010 - 21:58
QUOTE(Eiryn @ 2010 12 30, 21:46)
Šiandien tooookį grožį nučiupau

Ir aišku labai džiaugiuosi šįryt pilnai pražyduse nežiniuke, pirkta kažkur prieš dvejus metus

tikrai labai jos gražios-vertos grieko wub.gif bet susilaikau, nemoku aš su jomis sad.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras 4u.gif Aš tfu tfu tfu bet kol kas gana neblogai auginu lapus raibuolėms, kelias esu atskyrusi ir dar vaikiukų auga, - žalios spalvos žiedeliais žydėjo, o lapai raini tokie. Tiesą sakant būtent tos kurios labiausiai auga padėtos ant šaldytuvo (nes kitur jau vietos nebėr), bet auga puikiai, tikiuos kada pražydinsiu blush2.gif Bet džiaugiuos bent tiek, kad nenyksta thumbup.gif

Plateliai, kokia ryški spalva cymbo wub.gif Pas mane vienas irgi yra, bet dar nežinau, pirmas sezonas man su juo, tad dar gerai viens kito nepažystam sunku ką ir galvot seksis čia man su juo ar ne ax.gif Per šį rudenį, žiemą priaugino labai daug naujų auginių, bet ar pavyks pražydinti tai čia dar didžiulis klausimas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eiryn: 30 gruodžio 2010 - 22:17
QUOTE(tviga @ 2010 12 30, 18:39)
Bandau rodyt savo vakarykštes naujokes

QUOTE(Žanė @ 2010 12 30, 20:22)
vakarykštės  biggrin.gif

na ir pirkiniai wub.gif
Eiryn raibuolei atskiri aplodismentai-fantastika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2010 12 30, 21:46)
Sveikos  4u.gif

Šiandien tooookį grožį nučiupau  wub.gif