tviga,labai grazios naujokes
QUOTE(Mimi08 @ 2010 12 30, 17:31)
Mazdaug po menesio grisiu namo i anglija irgi nusiziurejau is ebey orchideju(grizus atostogu i LT susizavejau mamos orchidejom ir neatsilaikiau sau keliu nusipirkus issivezimui) Bandysiu siustis, ypac vilioja Vandos vos uz 5 svarus, tik idomu kokio ten amziaus pas juos gelytes, nes neparasyta Jai domina tai galesiu parasyt kai gausiu koks stovis bus atsiustas(kazin kaip jos laikosi supakuotos, nes ten raso, kad pastas ir iki 25 dienu gali uztrukti)
kai grįši į UK , tada ir siųskis, pas mus per šalta, o ir siuntiniai dingsta iš uk ebay siunčiaus ne 1 kartą, bet į Londoną, ateina gana greit, tiesa augalai dažnai būna mažoki, bet ir kaina atitinkama, kartais įmanoma ir pamatyti patį augalą, apie amžių galima pardavėjo pasiklausti
beje Vandom, gal truputį vėsoka, net ir į uk
tviga fainos naujokės ir kaip smagu, kad baltas viduriukas, o ne kaip įprasta ružavas
QUOTE(plateliai @ 2010 12 30, 14:06)
viena margutė net septynius stiebkocius turi
va čia tai jooooooooo
QUOTE(tviga @ 2010 12 30, 16:39)
Bandau rodyt savo vakarykštes naujokes
dailios
plateliai, na ir saunuole tu! manau dar ne viena tokiu ziedstiebiu skaiciumi negali pasigirti pas mus
o kaip ten su tuo lukstu antpilu, gal galetum placiau apie ji papasakoti?
tviga, labai grazios naujokes,o tokia su baltu liezuveliu mano noru sarase,kur tu ja pirkai? as tik viena karta esu maciusi tokia pirkti, bet ji buvo labai jau nustekenta, tad nesiryzau pirkti.
tviga, labai grazios naujokes,o tokia su baltu liezuveliu mano noru sarase,kur tu ja pirkai? as tik viena karta esu maciusi tokia pirkti, bet ji buvo labai jau nustekenta, tad nesiryzau pirkti.
QUOTE(axara @ 2010 12 30, 18:52)
plateliai, na ir saunuole tu! manau dar ne viena tokiu ziedstiebiu skaiciumi negali pasigirti pas mus
Kiaušinius sukūlus lukštus pasidedu,kai jie išdžiūna apipilu šiltu vandeniu ir laikau para galima ir ilgiau,bet jau tada labai smirdi,laistau ar pamerkiu .Tas anpilas tinka visom žydinčiom gėlėm,agurkam,pomidoram
Žane, kokios gražuolės tikrai krentančios į akį
mano šiuo metu tokia pražydo (ši sena foto)
tai jau kai rodysimės bus pilnai pražydusi
mano šiuo metu tokia pražydo (ši sena foto)
tai jau kai rodysimės bus pilnai pražydusi
nu ir groziai liejas.. saunuoles... plateliai ,tviga-man tos baltos su krastukai ir reikia... Žanė-pirmos tai grooozisss....
Pokahonta* grazute cia gal smulkiaziede...
QUOTE(evers @ 2010 12 30, 18:35)
nea, dideliais
bet naminiai žiedai baltais kraštais
ai žiūriu ir pirktiniai baltuoja bet šiti labiau matosi skirtumas visai jau galva užkaito
ačiū visoms už pagyrimus, net nesitikėjau, nes jos tikrai paprastos daug kartų matytos
tą su baltu viduriuku pirkau hyper maximoj ir tą kitą ten pat. Bet ar dar liko kažkaip neužfiksavau, bet jei jau pasipildė maximos tai gal ir kitose būtų tokių.
Žane kokia antroji fantastiška
Papildyta:
labai gražutė lauksim naujų foto
tą su baltu viduriuku pirkau hyper maximoj ir tą kitą ten pat. Bet ar dar liko kažkaip neužfiksavau, bet jei jau pasipildė maximos tai gal ir kitose būtų tokių.
Žane kokia antroji fantastiška
Papildyta:
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 12 30, 18:50)
nea, dideliais
ai žiūriu ir pirktiniai baltuoja bet šiti labiau matosi skirtumas visai jau galva užkaito
labai gražutė lauksim naujų foto