Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

tviga,labai grazios naujokes wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimi08 @ 2010 12 30, 17:31)
Mazdaug po menesio grisiu namo i anglija irgi nusiziurejau is ebey orchideju(grizus atostogu i LT susizavejau mamos orchidejom ir neatsilaikiau sau keliu nusipirkus issivezimui) Bandysiu siustis, ypac vilioja Vandos vos uz 5 svarus, tik idomu kokio ten amziaus pas juos gelytes, nes neparasyta g.gif Jai domina tai galesiu parasyt kai gausiu koks stovis bus atsiustas(kazin kaip jos laikosi supakuotos, nes ten raso, kad pastas ir iki 25 dienu gali uztrukti)

kai grįši į UK , tada ir siųskis, pas mus per šalta, o ir siuntiniai dingsta verysad.gif iš uk ebay siunčiaus ne 1 kartą, bet į Londoną, ateina gana greit, tiesa augalai dažnai būna mažoki, bet ir kaina atitinkama, kartais įmanoma ir pamatyti patį augalą, apie amžių galima pardavėjo pasiklausti 4u.gif

beje Vandom, gal truputį vėsoka, net ir į uk g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrine: 30 gruodžio 2010 - 16:54
tviga fainos naujokės ir kaip smagu, kad baltas viduriukas, o ne kaip įprasta ružavas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2010 12 30, 14:06)
viena margutė net septynius stiebkocius turi

swoon.gif va čia tai jooooooooo wub.gif
QUOTE(tviga @ 2010 12 30, 16:39)
Bandau rodyt savo vakarykštes naujokes

dailios wub.gif
Atsakyti
plateliai, na ir saunuole tu! bigsmile.gif manau dar ne viena tokiu ziedstiebiu skaiciumi negali pasigirti pas mus smile.gif
o kaip ten su tuo lukstu antpilu, gal galetum placiau apie ji papasakoti? smile.gif
tviga, labai grazios naujokes,o tokia su baltu liezuveliu mano noru sarase,kur tu ja pirkai? smile.gif as tik viena karta esu maciusi tokia pirkti, bet ji buvo labai jau nustekenta, tad nesiryzau pirkti.
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2010 12 30, 18:52)
plateliai, na ir saunuole tu!  bigsmile.gif  manau dar ne viena tokiu ziedstiebiu skaiciumi negali pasigirti pas mus smile.gif
o kaip ten su tuo lukstu antpilu, gal galetum placiau apie ji papasakoti? smile.gif
tviga, labai grazios naujokes,o tokia su baltu liezuveliu mano noru sarase,kur tu ja pirkai? smile.gif as tik viena karta esu maciusi tokia pirkti, bet ji buvo labai jau nustekenta, tad nesiryzau pirkti.

Kiaušinius sukūlus lukštus pasidedu,kai jie išdžiūna apipilu šiltu vandeniu ir laikau para galima ir ilgiau,bet jau tada labai smirdi,laistau ar pamerkiu mirksiukas.gif .Tas anpilas tinka visom žydinčiom gėlėm,agurkam,pomidoram thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 30 gruodžio 2010 - 18:15
vakarykštės biggrin.gif
user posted image biggrin.gif
tokia man dažnai vis už akių kliūdavo... biggrin.gif

user posted image
šios viduriukas toks užburiantis
Atsakyti
Žane, kokios gražuolės wub.gif tikrai krentančios į akį wub.gif thumbup.gif

mano šiuo metu tokia pražydo smile.gif (ši sena foto)
tai jau kai rodysimės bus pilnai pražydusi smile.gif
user posted image
Atsakyti
nu ir groziai liejas.. saunuoles... wub.gif plateliai wub.gif ,tviga-man tos baltos su krastukai ir reikia... Žanė-pirmos tai grooozisss.... thumbup.gif
Pokahonta* grazute cia gal smulkiaziede...
Atsakyti
Sveikos, pas mane ir tokia margiuke, kaip plateliai auga, gavau dovanu tokia pavargus buvo, numete ziedus ir tuoj naujus sukrove blush2.gif db vel krauna ziedus ir turiu viena keiki jau pasodinta. gal kuri nori keistis? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 12 30, 18:35)
Pokahonta* grazute cia gal smulkiaziede...

nea, dideliais smile.gif

bet naminiai žiedai baltais kraštais blink.gif
ai žiūriu ir pirktiniai baltuoja laugh.gif bet šiti labiau matosi skirtumas blush2.gif visai jau galva užkaito blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pokahonta*: 30 gruodžio 2010 - 18:51
aciuks.gif ačiū visoms už pagyrimus, net nesitikėjau, nes jos tikrai paprastos daug kartų matytos ax.gif
tą su baltu viduriuku pirkau hyper maximoj ir tą kitą ten pat. Bet ar dar liko kažkaip neužfiksavau, bet jei jau pasipildė maximos tai gal ir kitose būtų tokių.

Žane kokia antroji fantastiška wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 12 30, 18:50)
nea, dideliais smile.gif

bet naminiai žiedai baltais kraštais blink.gif
ai žiūriu ir pirktiniai baltuoja laugh.gif bet šiti labiau matosi skirtumas blush2.gif visai jau galva užkaito blush2.gif

biggrin.gif labai gražutė lauksim naujų foto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tviga: 30 gruodžio 2010 - 18:52