Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(into*in @ 2010 12 29, 21:23)
*nea,ne apie raibuoles čia-klausimas buvo apie miniukus  biggrin.gif
**tikrai buvo-po 16 lt-didesniais žiedais ''ant balto dugno''-aš noriu ''ant geltono'',tai nepirkau...
***ne pačioj rimi,o priešais kasas gėlių parduotuvėlėj-ant prekystalio padėtos (jei neišpirko per savaitgalį )

a, supainiojau, sory
vat karvių neaptikau sad.gif rodos praknisau tas paletėse stovinčias... na, bet rasiu. vieną karvutę turiu, tik pageibusi. dabar gal miega. pirksiu jei rasiu labai gražią arba ant gelto "dugno" kaip sakot biggrin.gif
dėkui, tikrinsiu tą gėlių pardę smile.gif

QUOTE(Pokahonta* @ 2010 12 29, 21:37)
po Naujų važiuosiu į Vilnių, galėčiau atvežti smile.gif

patikrinu tą gėlių pardę, ir jei nerandu, tai rašau až užsakymui 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 12 29, 21:20)
Nu *****,kaip noreciau Karmelita aplankyti doh.gif Bet pasiek dabar tu ta Kauna,gal dar ,ir ivaziavimas sniegu uzvarytas.O visom dienom pranesa sniega ,pustymus verysad.gif Taip noriu,ko nors naujo doh.gif

na ryt dar be problemų, žinau kur gyveni, dar ne per tokią pūgą baladojausi netoli tavęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 12 30, 00:10)
vat karvių neaptikau sad.gif rodos praknisau tas paletėse stovinčias...

ant viršutinės lentynos buvo-gal per žemai ieškojai? ir tarp brangesnių... ,o po 11 nebuvo karvių,bet buvo graži žaliažiedė taškutė
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 29, 16:38)
žydi vienas mylimiausių
user posted image

ir aš įsimylėjau wub.gif , tikrovėje turbūt dar gražesnė biggrin.gif
QUOTE(rodostoma @ 2010 12 29, 20:20)
visom dienom pranesa sniega ,pustymus verysad.gif Taip noriu,ko nors naujo doh.gif

ir aš noriu verysad.gif , bet, jaučiu, nebus valytas kelias link Karmelitos, o šiąnakt daug pripustė doh.gif Tikėkimes maximinių užvežimo unsure.gif
Merginos, jaučiat, ryt paskutinė metų diena bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2010 12 30, 00:04)
ant viršutinės lentynos buvo-gal per žemai ieškojai? ir tarp brangesnių...  ,o po 11 nebuvo karvių,bet buvo graži žaliažiedė taškutė

swoon.gif nu reiškia ne man skirta buvo. žaliažiedę berods mačiau, ir gal ne vieną, bet panašią turiu, tai neėmiau...
na, sulauksiu aš savo eilės kada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 12 30, 08:49)
ir aš įsimylėjau  wub.gif , tikrovėje turbūt dar gražesnė  biggrin.gif

tai jau jo.... bet neina aišku parodyt jos sodrumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 30, 11:14)
tai jau jo.... bet neina aišku parodyt jos sodrumo  biggrin.gif

manau verta įdėti į orchids.lt pagyras wub.gif labai graži.
Atsakyti
dar kai prasiskleis ir paskutinis žiedas padarysiu naują fotosesiją mirksiukas.gif
Atsakyti
lerikyte, tikrai labai grazus ph. Rasau per tel. tai nepatogu labai. aciu visoms uz palinkejimus.
Atsakyti
ačiū smile.gif
Atsakyti
Labas visom 4u.gif
Vis ilendu pasidžiaugiu jūsų kvietkelėm,o savo neišdrystu parodyt blush2.gif ,kad iš manęs fotografė nekokia doh.gif ,tai prabočikit kad nekokybiškos nuotraukos,bet noriu pasigirt,kad viena margutė net septynius stiebkocius turi blush2.gif user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2010 12 30, 15:06)
Labas visom  4u.gif

Wow cia tai grozis wub.gif wub.gif
Atsakyti