Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Pokahonta* @ 2010 12 29, 19:03)

kur pyškintuvą padėjai?

Mimi08 gi niekas nepyksta biggrin.gif
Atsakyti
Lerikyte,grazuoliukas tavo phal. wub.gif wub.gif Mano kazkaip ,labai letai brandina pumpurus.
Rrine,o kaip raibuoliu kainos,turbut kosmosas?
Atsakyti
vaje kiek grazuoliu.... wub.gif wub.gif ir visu neturiu...mmm..kiek dar noru... doh.gif
Atsakyti
ačiū Rodostoma. Mano irgi žinok ilgai.. Matyt visgi trūksta saulutės
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 12 29, 19:33)
Lerikyte,grazuoliukas tavo phal. wub.gif  wub.gif Mano kazkaip ,labai letai brandina pumpurus.
Rrine,o kaip raibuoliu kainos,turbut kosmosas?

nuo 25lt (o gal 35 g.gif -visai susimaišiau blush2.gif ), yra bebaigiančių žydėti prie nukainuotų , kaina 18 lt., kažkaip keistai jie nukainuoja. Man tos gelsvos buvo įdomios

kažkuri kaunietė teiravosi miniukų, tai karmelitoje yra, kainos neklausiau, bet dydis gėlės kaip gero kiaušinio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif buvo balti ir violetiniais dryžiais puošti , praktiškai žiedstiebio nesimato , tiki žiedeliai - na įspūdingai mini mini miniukai biggrin.gif ( ieškoti ant prekystalio)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrine: 29 gruodžio 2010 - 19:08
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 29, 18:13)
kur pyškintuvą padėjai?

užtrumpino blink.gif kaltinau baterijas, bet kai jas pakeičiau naujomis ir padarydavo tik porą kadrų, sunerimau cool.gif pasirodo kažkur kažkas trumpina ir iškrauna baterijas doh.gif tai jau net netaisau, neapsimoka...
sausio vidury kitą turėsiu. Nieko blatno, bet gėliukus ir vaikus pafotkinti užteks biggrin.gif

bent praėjusią savaitę, Karmelitoje raibuolės buvo po 45, stoties turguje po 48 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pokahonta*: 29 gruodžio 2010 - 19:15
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 12 29, 20:13)
užtrumpino blink.gif kaltinau baterijas, bet kai jas pakeičiau naujomis ir padarydavo tik porą kadrų, sunerimau cool.gif pasirodo kažkur kažkas trumpina ir iškrauna baterijas doh.gif tai jau net netaisau, neapsimoka...
sausio vidury kitą turėsiu. Nieko blatno, bet gėliukus ir vaikus pafotkinti užteks biggrin.gif

bent praėjusią savaitę, Karmelitoje raibuolės buvo po 45, stoties turguje po 48 smile.gif

gal kainas supainiojau blush2.gif negaliu garantuot, daug kur buvau, o stoties turgus mano manymu gėles ima iš tik gėlių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrine: 29 gruodžio 2010 - 19:54
Nu *****,kaip noreciau Karmelita aplankyti doh.gif Bet pasiek dabar tu ta Kauna,gal dar ,ir ivaziavimas sniegu uzvarytas.O visom dienom pranesa sniega ,pustymus verysad.gif Taip noriu,ko nors naujo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2010 12 28, 11:37)
O jau antrosios spalvyte kokia  wub.gif  wub.gif Kur tokiu groziu radai, ir kokia kaina miniuku? 4u.gif

Vln. ermitaže-po 7 lt. ,bet šiandien buvau tai jau nėra..

QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 28, 16:13)

vaaaaaaaaaaaaau wub.gif

neprisimenu kuriai žadėjau parašyti kai rasiu ''karvytę'' -t.y. dėmėtą falenopsį-tai šiandien ermitaže mačiau... ,yra po 16 lt. ir dar išpardavimas po 11 lt.,mačiau ir keletą gražių spalvyčių... miniukai tik visai balti,pigutėse nieko gero...,miltoniopsių yra dar nepražydusių-dideliais pumpurais,bet kaune perpus pigesni ...
tiesa ieškančioms raibuolių tai kelios stambiais žiedais buvo žirmūnų hyper rimi ''tik gėlėse'' lyg po 35 lt.
akropolio maksimoj niekas neužkabino schmoll.gif ,kitur situacijos nežinau biggrin.gif

Ačiū už pagyrimus mano ''kruopom'' ir visų parodyti žiedai labai labai gražūs thumbup.gif

p.s. vakar į gėlių rojų iškeliavo jau trečia katlėja verysad.gif ir visos labai gražiais žiedais turėjo būti verysad.gif durna drėgmė bute-pūva gėlės...
Atsakyti
QUOTE(miklee @ 2010 12 29, 11:09)

abi žiauriai gražios, bet ta Kalėdų senio NEREALI.

QUOTE(Pokahonta* @ 2010 12 29, 11:35)
yra stoties turguje, Karmelitoje Aleksote

aš žiauriai pavydžiu cool.gif

QUOTE(Tina* @ 2010 12 29, 15:55)
aciu uz palinkejimus. As po parduotuves nelakstau dabar, nes biski ligoninej gulineju.

sveikatos 4u.gif

QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 29, 16:38)
žydi vienas mylimiausių

labai įspūdingas smile.gif

QUOTE(into*in @ 2010 12 29, 20:41)
Vln. ermitaže-po 7 lt. ,bet šiandien buvau tai jau nėra..

raibuolių po 7 lt??? blink.gif
aš šiandien Ermitaže jau 11 ryto buvau, karvučių nemačiau, specialiai ieškojau sad.gif ir dar raibuolės žiauriai reikėjo, irgi nė kvąpo. gal per anksti atėjau?
po 10 lt pirkau iš naujo užvežimo paprastutes, nu bet 10 lt, taigi negaila, bus kampams papuošti.
nu bet rimtai, karvutės nei vienos nemačiau. tiesa, tikrai daug buvo visiškai raudonų. bet kažkoks ten spalvos tonas vos vos kitoks nei mano g.gif jos tokios gal purviniau raudonos, ar kaip čia pasakius ax.gif

varysiu raibuolių į rimi pažiūrėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 12 29, 23:14)
*raibuolių po 7 lt???  blink.gif
**aš šiandien Ermitaže jau 11 ryto buvau, karvučių nemačiau, specialiai ieškojau
***( varysiu raibuolių į rimi pažiūrėt  smile.gif

*nea,ne apie raibuoles čia-klausimas buvo apie miniukus biggrin.gif
**tikrai buvo-po 16 lt-didesniais žiedais ''ant balto dugno''-aš noriu ''ant geltono'',tai nepirkau...
***ne pačioj rimi,o priešais kasas gėlių parduotuvėlėj-ant prekystalio padėtos (jei neišpirko per savaitgalį )
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 12 29, 21:14)
aš žiauriai pavydžiu cool.gif

po Naujų važiuosiu į Vilnių, galėčiau atvežti smile.gif
Atsakyti