Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

evers, gražus markas biggrin.gif
Atsakyti
evers labai gražus gėliukas wub.gif o aš dar neprarandu vilties jį surasti ax.gif
Atsakyti
Evers, grazu 4u.gif
Atsakyti
Ačiukas panos.... 4u.gif labai dziaugiuosi savo geliuku..dabar svarstau kokios cia panorejus... g.gif Tiesa dar tris nukainuotus palenopsius parsitempiau su mini marku..viena balta su violetiniais taskeliais,kitas ziedeliai pavyte,bet turetu but kazkoks kreminis,trecio ziedeliai visai suvyte matesi sviesus viduriukas ir tamsus krastai..tad teks laukt ziedu kad suzinociau tiksliai..
Atsakyti
QUOTE(bardot @ 2010 12 19, 12:45)
Tina, o kas phalaenopsis amboinensis nutiko? Labai gaila, kad netekai savo gėliuko  verysad.gif  Pati jį turiu, tai rūpi, ar gerai jį prižiūriu g.gif  stovi jis prie vakarinės palangės ant drėgmės palaikymo lovelio, nes šalia radiatorius (ji juk šilumamėgė), na dar ir papurškalioju rytais, jei nepamirštu...

Pirkau jauna augaliuka is SKM ir jis pas mane nepritapo kazkodel verysad.gif is leto geibo geibo, kol nugeibo. Gal jam orchidariumo reikia?

Kauno Akropolio Maximoj nieko ypatingo, tiesa buvo tokie proziniai phalaenopsiai uzsmailintais ziedu lapeliais, bet ne pakankamai idomus, kad pirkciau.
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 12 19, 17:32)
Ačiukas panos.... 4u.gif  labai dziaugiuosi savo geliuku..dabar svarstau kokios cia panorejus... g.gif  Tiesa dar tris  nukainuotus palenopsius parsitempiau su mini marku..viena balta su violetiniais taskeliais,kitas ziedeliai pavyte,bet turetu but kazkoks kreminis,trecio ziedeliai visai suvyte matesi sviesus viduriukas ir tamsus krastai..tad teks laukt ziedu kad suzinociau tiksliai..

idomu pasidare,kiek dabar jau turi palenopsiu?siaip,del smalsumo ax.gif pas mus taip daug darbo iki kaledu,kad per tuos darbus visai apsileidau...ner kada net geliu medziot ax.gif
evers,smagu,kad svajones pildosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 12 19, 22:26)

aš irgi tokį klausimą turėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 12 19, 11:26)
deje cia ne orchideja... smile.gif  cia rudoji karčiuotė(tacca chantieri)..

ir Karmelitoje siūlė, ale kaip orchių giminaitę doh.gif
QUOTE(evers @ 2010 12 19, 14:26)
sveikos mano svajone jau pas mane....

vai, vai grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 12 20, 00:07)

matyt žinojo, kad išprotėjus pirkėja vaikšto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 20, 09:08)
matyt žinojo, kad išprotėjus pirkėja vaikšto  biggrin.gif

matyt lotuliukas.gif gerai, kad nepasidaviau provokacijai cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos panos grazi gelyte smile.gif but saunu toke tureti. beto dar norejau paklausti apie zemes. gal kas esat isbande jukneviciaus zemiu orchidejom? kiek zinau ten maumedziu zieve susmulkinta. smile.gif
Atsakyti
Man neteko bandyt. Visad naudoju patikima substrata is orchidejos.lt
Atsakyti