evers labai gražus gėliukas o aš dar neprarandu vilties jį surasti
Evers, grazu
Ačiukas panos.... labai dziaugiuosi savo geliuku..dabar svarstau kokios cia panorejus... Tiesa dar tris nukainuotus palenopsius parsitempiau su mini marku..viena balta su violetiniais taskeliais,kitas ziedeliai pavyte,bet turetu but kazkoks kreminis,trecio ziedeliai visai suvyte matesi sviesus viduriukas ir tamsus krastai..tad teks laukt ziedu kad suzinociau tiksliai..
QUOTE(bardot @ 2010 12 19, 12:45)
Tina, o kas phalaenopsis amboinensis nutiko? Labai gaila, kad netekai savo gėliuko Pati jį turiu, tai rūpi, ar gerai jį prižiūriu stovi jis prie vakarinės palangės ant drėgmės palaikymo lovelio, nes šalia radiatorius (ji juk šilumamėgė), na dar ir papurškalioju rytais, jei nepamirštu...
Pirkau jauna augaliuka is SKM ir jis pas mane nepritapo kazkodel is leto geibo geibo, kol nugeibo. Gal jam orchidariumo reikia?
Kauno Akropolio Maximoj nieko ypatingo, tiesa buvo tokie proziniai phalaenopsiai uzsmailintais ziedu lapeliais, bet ne pakankamai idomus, kad pirkciau.
QUOTE(evers @ 2010 12 19, 17:32)
Ačiukas panos.... labai dziaugiuosi savo geliuku..dabar svarstau kokios cia panorejus... Tiesa dar tris nukainuotus palenopsius parsitempiau su mini marku..viena balta su violetiniais taskeliais,kitas ziedeliai pavyte,bet turetu but kazkoks kreminis,trecio ziedeliai visai suvyte matesi sviesus viduriukas ir tamsus krastai..tad teks laukt ziedu kad suzinociau tiksliai..
idomu pasidare,kiek dabar jau turi palenopsiu?siaip,del smalsumo pas mus taip daug darbo iki kaledu,kad per tuos darbus visai apsileidau...ner kada net geliu medziot
evers,smagu,kad svajones pildosi
QUOTE(evers @ 2010 12 19, 11:26)
deje cia ne orchideja... cia rudoji karčiuotė(tacca chantieri)..
ir Karmelitoje siūlė, ale kaip orchių giminaitę
QUOTE(evers @ 2010 12 19, 14:26)
sveikos mano svajone jau pas mane....
vai, vai grožis
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 12 20, 00:07)
matyt žinojo, kad išprotėjus pirkėja vaikšto
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 20, 09:08)
matyt žinojo, kad išprotėjus pirkėja vaikšto
matyt gerai, kad nepasidaviau provokacijai
sveikos panos grazi gelyte but saunu toke tureti. beto dar norejau paklausti apie zemes. gal kas esat isbande jukneviciaus zemiu orchidejom? kiek zinau ten maumedziu zieve susmulkinta.
Man neteko bandyt. Visad naudoju patikima substrata is orchidejos.lt