[quote=zuzla,2010 12 29, 16:21]
o kiek laiko bandai?
3 metus pernai buvo kaip ir parodes ziedstiebi, bet jis sunyko nespejes uzaugti
o kiek laiko bandai?
3 metus pernai buvo kaip ir parodes ziedstiebi, bet jis sunyko nespejes uzaugti
žydi vienas mylimiausių
oho koks Lerikytės grožis
o aš ką tik iš hyper maximos, nieko gero nėra bet vistiek sugriešijau ir du parsinešiau
ir viena tokią tamsiai raudoną mačiau, bet su lapais sugedusiais, tai ir neėmiau nors žiedai tikrai gražūs
šiais metais bandysiu daugiau nepirkt gal užsikoduot reiktų
Papildyta:
Tina sveikatos jums abiems
o aš ką tik iš hyper maximos, nieko gero nėra bet vistiek sugriešijau ir du parsinešiau
ir viena tokią tamsiai raudoną mačiau, bet su lapais sugedusiais, tai ir neėmiau nors žiedai tikrai gražūs
šiais metais bandysiu daugiau nepirkt gal užsikoduot reiktų
Papildyta:
Tina sveikatos jums abiems
Atejau su klausimu, nes nuo vakar nerandu naujos temos apie orchideju prieziura, gal kas atsakys Vakar papildziau ir as savo orchideju kieki, Vilniaus Ermitaze buvo prikrauta daugybe vos uz 8 litus tai kaip nepirkt gaila nebuvo tamsiai bordiniu stambiais ziedais, tokios labai noriu Nusipirkau ir trasu bei skysti purksti saknims. Apie ji ir noreju paklaust(gal kas naudoja?)...parasyta,kad apipurksti orines saknis juo kiekviena diena. Ar taip ir darot kas turit? Kaip ta daikta naudojat?
QUOTE(Mimi08 @ 2010 12 29, 17:14)
Atejau suklausimu, nes nuo vakar nerandu naujos temos apie orchideju prieziura
orchidėjų priežiūros tema
nu merginos pradėsim pyktis. kaip galima nerast, tik antrame puslapyje tema apie priežiūrą ir nerandat, ne dešimtam ir ne penkioliktam. Tema http://www.supermama...?...4617&st=588
Tviga dėkui
Tviga dėkui
QUOTE(zuzla @ 2010 12 29, 18:20)
Sita radau, bet jinai nuo vakar pasibaigus, o naujos nera(arba as nerandu )Atsiprasau uz sutrugdyma, apsizioplinau Ten dar galima parasyt pora zinuciu iki uzbaigimo
kai būna pasibaigus tai ir būna parašyta, kad tema uždaryta, o dabar dar ten rašyt galima.
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 29, 18:23)
kai būna pasibaigus tai ir būna parašyta, kad tema uždaryta, o dabar dar ten rašyt galima.
susimaisiau nepykit
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 29, 18:21)
nu merginos pradėsim pyktis. kaip galima nerast, tik antrame puslapyje tema apie priežiūrą ir nerandat, ne dešimtam ir ne penkioliktam. Tema http://www.supermama...?...4617&st=588
Nu ko cia pykt, juk atsiprasiau, apsizioplinau ir tiek
oi kiek grožių, lyg žiemos nebūta, šaunuolės mergaitės
Buvau karmelitoje, yra katlėjų ( stovis įvairus), keletas kaip ir kelių spalvų. Taip pat 3 rūšių raibuolių, bordinės, tradicinės ir kaip ir gelsvos, superiniai cimbidžiai ir t.t.
Buvau karmelitoje, yra katlėjų ( stovis įvairus), keletas kaip ir kelių spalvų. Taip pat 3 rūšių raibuolių, bordinės, tradicinės ir kaip ir gelsvos, superiniai cimbidžiai ir t.t.
QUOTE(Tina* @ 2010 12 29, 15:55)
:nes biski ligoninej gulineju.
niu va gražiausia sveikatėlės
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 29, 16:38)
žydi vienas mylimiausių
niu jau grožis, grožis
pas mane irgi pora pražydo naujai, ale nėra su kuo pyškinti