dėkui už pagyras
Tina, lengvo nešiojimo tau
Tikiuosi jum neikiresiu bet prieziuros temuke visad tuscia daugiau lyg bendraujama cia, tai ir klausiu. Ant palanges rytiniame kambaryje 18 silumos ar ne per vesu gelytei, nes lapai vesus tokie palietus, o vakariniame kambaryje net 23 silumos. Mane dar domina, kaip su ta sviesa ziema saknys vidury, tai visos baltos dar istaciau i nepermatoma vazona
QUOTE(Aprile @ 2010 12 28, 22:43)
Tikiuosi jum neikiresiu bet prieziuros temuke visad tuscia daugiau lyg bendraujama cia, tai ir klausiu
sakot tuščia, bet argi jums niekas neatsakė, kai ten klausėt?? ir dar būtų visai neblogai, jei pavartytumėt pirmo tos temos puslapio nuorodas ir pačią temą
QUOTE(Aprile @ 2010 12 28, 23:43)
Tikiuosi jum neikiresiu bet prieziuros temuke visad tuscia daugiau lyg bendraujama cia, tai ir klausiu. Ant palanges rytiniame kambaryje 18 silumos ar ne per vesu gelytei, nes lapai vesus tokie palietus, o vakariniame kambaryje net 23 silumos. Mane dar domina, kaip su ta sviesa ziema saknys vidury, tai visos baltos dar istaciau i nepermatoma vazona
Falenopsiai - šilumamėgiai. 18 laipsnių yra minimali temperatūra, kuri gali būti, tad manau per mažai, o 23 -pats tas.
Baltos, pilkos šaknys reiškia, kad būtų laikas laistyti, o šviesai jie nėra labai reiklūs...
QUOTE(zuzla @ 2010 12 28, 22:55)
sakot tuščia, bet argi jums niekas neatsakė, kai ten klausėt?? ir dar būtų visai neblogai, jei pavartytumėt pirmo tos temos puslapio nuorodas ir pačią temą
, nepainiokim abiejų temų, kur giriames, tai giriames ir grožimes, apie nemalonumus tik Priežiūros tėmelėje. O dėl to, kad Priežiūros tėmelė būtų daugiau sukoncentruota, nes ir kt. įdomu pasiskaityti, pasimokinti.
Jei neatsako, tai nereiškia, kad nieks neskaito, paprasčiausiai neturi tam kompetencijos Ir kaip visada, naujokės tingi skaityti tą 1psl. , klausia tą patį per tą patį..
QUOTE(Aprile @ 2010 12 28, 23:43)
Gerbiamoji, priežiūros tema tam ir skirta konkretiem klausimam ir atsakymam, o ne tam, kad joje būtų nuolat pliurpama. Tam, kad ji nebūtų tuščia - parašot ten savo klausimą ir bus atsakymas, juk matom forume, kada kurioje temoje šviežiai pasirodo žinutė.
Sveikutes, rodausi ir as savo taip lauktus ziedus
Ir Senio Šalčio dovana
Ir Senio Šalčio dovana
sveikos ir as noriu parodyti savo Dendrobium pirmuosius žiedelius :
http://public.fotki....dendrobium.html
http://public.fotki....dendrobium.html
QUOTE(miklee @ 2010 12 29, 11:09)
Labai gražūs žiedukai
ir kur tas senis šaltis tokį grožį gavo?
zemuoge1 gražu ir labai smagu kai augintiniai nudžiugina, o kai visi prasiskleis bus dar gražiau
miklee, zemuoge1 labai, labai
yra stoties turguje, Karmelitoje Aleksote
QUOTE(tviga @ 2010 12 29, 11:30)
[quote=tviga,2010 12 29, 13:30]
Labai gražūs žiedukai
Aciu, tai tam Seniui Šalciui buvo pasufleruota ko as noriu, ir pasakytas adresas kur tas mano noras stovi
Veiksmas vyko Biržuose
Labai gražūs žiedukai
Aciu, tai tam Seniui Šalciui buvo pasufleruota ko as noriu, ir pasakytas adresas kur tas mano noras stovi
Veiksmas vyko Biržuose
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 12 29, 11:35)
QUOTE(miklee @ 2010 12 29, 11:41)
Ačiū mergaitės, manau jau ir aš pribrendau tokiai gėlytei, jau labai noriu einu seniui šalčiui rašyt trumpą laiškiuką