Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

rrine labai įdomi thumbup.gif ir Lerikytės kiek daug žiedų bigsmile.gif

Įdedu kelias savo
Kalėdinė dovana- naujokė
user posted imageuser posted image

Naminiai senbuvių žiedeliai
vakar dienos radybos
user posted image

ir kelios vis dar žydinčios "senutės"
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
tviga gražus fotoreportažas, žavi naujokė thumbup.gif
Atsakyti
rrine- Cia tai kerintis grozis... wub.gif
tviga- alptelejau kokiu groziu buna... wub.gif thumbup.gif (bene rozine tokia rode)
bei senbuviu grazuoliu pulkelis... thumbup.gif
Atsakyti
aciuks.gif ačiū mergaitės
ta garbanotais krašteliais tikrai kažkuri jau rodė, man net susivaideno, kad ji sekantį kartą pražys tiesiais lapeliais (o gal ką nors ir maišau) bet vis tiek vyras įkalbėjo pirkti nes kai rinkausi įdomesnių nebuvo biggrin.gif
o tas senbuvių pulkelis galėtų labiau pasistengti ir daugiau žiedukų prasklesiti, nes labai jau kūdai jos pas mane kol kas žydi mastau.gif pumpurų daug ir visi tinginiai
Atsakyti
turėtų žydėt lygiais lapeliais sekantį
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 28, 19:41)

neturiu tokiu.. g.gif bet maniau kad zydi taip pat banguotai..nu kas augina tokias gal tarstels zodely... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 28, 18:41)

Vat ir sakau kad kažką girdėjau kad žydės lygiais lapeliais. Kai jau šie nužydės (tikiuosi tai bus negreit hihihi.gif ) lauksiu naminių žiedelių ir galėsiu pasirodyt kada nors
Atsakyti
tviga, gražūs žiedeliai wub.gif
Atsakyti
Na merginos,vel grozybiu pridejote bigsmile.gif Tiesiog saunu ziureti,kokia gaivi temuke thumbup.gif Visu ziedeliai fantastiski wub.gif wub.gif
Lerikyte,tavo cimbidiumas wub.gif wub.gif Saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 28, 14:13)
tęsinys

pasaka wub.gif
QUOTE(rrine @ 2010 12 28, 17:00)
o pas mane tik viena toliau žydi, labai lėtai auga pumpurėliai

labai gražutė wub.gif
QUOTE(tviga @ 2010 12 28, 17:39)
Įdedu kelias savo

groooooooožiai wub.gif

o aš kokią gražuolę maximoje mačiau wub.gif tamsiai, tamsiai bordinė, tokia į juodumą, kaip vaškinė. Tokiai lyg taškais iškilusiais, net nemoku nupasakoti cool.gif bet papuvusi gerokai doh.gif
Atsakyti
Smagiai gyvenat, as tai nelabai turiu laiko dabar siam hobiui ir greitu laiku itariu turesiu dar maziau smile.gif tai tik paskaitineju prabegom, kad nuo jusu burio neatsilikt.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 12 28, 23:10)
Smagiai gyvenat, as tai nelabai turiu laiko dabar siam hobiui ir greitu laiku itariu turesiu dar maziau smile.gif tai tik paskaitineju prabegom, kad nuo jusu burio neatsilikt.

Greit turesi mielesniu uzsiemimu....mmm... thumbup.gif dievinu lelius...... soske.gif
Atsakyti