rrine labai įdomi ir Lerikytės kiek daug žiedų
Įdedu kelias savo
Kalėdinė dovana- naujokė
Naminiai senbuvių žiedeliai
vakar dienos radybos
ir kelios vis dar žydinčios "senutės"
tviga gražus fotoreportažas, žavi naujokė
rrine- Cia tai kerintis grozis...
tviga- alptelejau kokiu groziu buna... (bene rozine tokia rode)
bei senbuviu grazuoliu pulkelis...
tviga- alptelejau kokiu groziu buna... (bene rozine tokia rode)
bei senbuviu grazuoliu pulkelis...
ačiū mergaitės
ta garbanotais krašteliais tikrai kažkuri jau rodė, man net susivaideno, kad ji sekantį kartą pražys tiesiais lapeliais (o gal ką nors ir maišau) bet vis tiek vyras įkalbėjo pirkti nes kai rinkausi įdomesnių nebuvo
o tas senbuvių pulkelis galėtų labiau pasistengti ir daugiau žiedukų prasklesiti, nes labai jau kūdai jos pas mane kol kas žydi pumpurų daug ir visi tinginiai
ta garbanotais krašteliais tikrai kažkuri jau rodė, man net susivaideno, kad ji sekantį kartą pražys tiesiais lapeliais (o gal ką nors ir maišau) bet vis tiek vyras įkalbėjo pirkti nes kai rinkausi įdomesnių nebuvo
o tas senbuvių pulkelis galėtų labiau pasistengti ir daugiau žiedukų prasklesiti, nes labai jau kūdai jos pas mane kol kas žydi pumpurų daug ir visi tinginiai
turėtų žydėt lygiais lapeliais sekantį
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 28, 19:41)
neturiu tokiu.. bet maniau kad zydi taip pat banguotai..nu kas augina tokias gal tarstels zodely...
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 28, 18:41)
Vat ir sakau kad kažką girdėjau kad žydės lygiais lapeliais. Kai jau šie nužydės (tikiuosi tai bus negreit ) lauksiu naminių žiedelių ir galėsiu pasirodyt kada nors
Na merginos,vel grozybiu pridejote Tiesiog saunu ziureti,kokia gaivi temuke Visu ziedeliai fantastiski
Lerikyte,tavo cimbidiumas Saunuole
Lerikyte,tavo cimbidiumas Saunuole
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 28, 14:13)
tęsinys
pasaka
QUOTE(rrine @ 2010 12 28, 17:00)
o pas mane tik viena toliau žydi, labai lėtai auga pumpurėliai
labai gražutė
QUOTE(tviga @ 2010 12 28, 17:39)
Įdedu kelias savo
groooooooožiai
o aš kokią gražuolę maximoje mačiau tamsiai, tamsiai bordinė, tokia į juodumą, kaip vaškinė. Tokiai lyg taškais iškilusiais, net nemoku nupasakoti bet papuvusi gerokai
Smagiai gyvenat, as tai nelabai turiu laiko dabar siam hobiui ir greitu laiku itariu turesiu dar maziau tai tik paskaitineju prabegom, kad nuo jusu burio neatsilikt.
QUOTE(Tina* @ 2010 12 28, 23:10)
Smagiai gyvenat, as tai nelabai turiu laiko dabar siam hobiui ir greitu laiku itariu turesiu dar maziau tai tik paskaitineju prabegom, kad nuo jusu burio neatsilikt.
Greit turesi mielesniu uzsiemimu....mmm... dievinu lelius......