Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

tęsinys
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 28, 14:13)

nu specė bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Lerikyte- pasaka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 12 28, 15:49)
nu specė  bigsmile.gif  wub.gif  thumbup.gif

nu jau tikrai hihihi.gif
dėkui smile.gif
QUOTE(rrine @ 2010 12 28, 15:55)
Lerikyte- pasaka wub.gif  wub.gif  wub.gif

ačiū blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2010 12 28, 14:03)
Aš miniukus tik parsinešus traukiu iš kiminų ir to mikroskopinio vazonėlio ir persodinu į 9 cm skersmens vazonėlį - patinka jiems ten smile.gif Man rodos savo ūkyje 11 mažylių turiu ir visi krauna žiedus  ax.gif

As net sese uzkabinau su siom gelytem sake nori labai tu miniuku biggrin.gif Vis manydavo, kad be sansu auginti tokia gelyte bet itikinau, kad vargelio yra bet koki grozi namuose tures wub.gif biggrin.gif
Lerikyte groziu grozis wub.gif
Mergaites atsakykite ar labai sunku priziureti kitos rusies orchidejas nei phalaenopsis, nes kiek skaiciau tai sie mazeusiai lepus rolleyes.gif
As jau spirgu, kaip noriu dar vienos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprile: 28 gruodžio 2010 - 15:06
kiekvienai rūšiai, kiekvienam augalui yra savi niuansai. Visų pirma sakyčiau paieškoti info apie augalą, pastudijuoti, kokių augimo sąlygų jam reikia ir ar jis tiks augti mano namuose, tada paskaityt apie priežiūrą ir įsigyti augalą smile.gif Tada bus ir mažiau panikos, ,,ką daryt", kai augalas jau namie, o apie priežiūrą nė bum bum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 28, 15:11)
kiekvienai rūšiai, kiekvienam augalui yra savi niuansai. Visų pirma sakyčiau paieškoti info apie augalą, pastudijuoti, kokių augimo sąlygų jam reikia ir ar jis tiks augti mano namuose, tada paskaityt apie priežiūrą ir įsigyti augalą smile.gif Tada bus ir mažiau panikos, ,,ką daryt", kai augalas jau namie, o apie priežiūrą nė bum bum biggrin.gif

Kas be ko, tai kad nedaug tu geliu namie ir teturiu. Sia grazuole gavau dovanu senai nepasiryzau jos isigyti, bet taip uzkabino ju grozis blush2.gif
Ar esate isigyje toki vazoniuka as vakar nusipirkau user posted image Labai simpatiskas grazi spalva istaciau gelyte tiesiog seip, bet perskaiciau, kad galima pilti i ji drenazo arba vandens, kad garuotu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprile: 28 gruodžio 2010 - 15:50
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 28, 15:13)

swoon.gif clap_1.gif
Atsakyti
Su praėjusiom šv. Kalėdom mergaitės newyear.gif
Tik neapsilankyk čia kelias dieneles ir vėl pilna grožybių
taip ir liko akyse Pelės snaudalės "smulkiažiedis ilgakaklis" thumbup.gif ir labai patiko into*in miniukai fainuoliukai wub.gif labai tokių norėčiau, tik kad vis nerandu jų pirkti

O mano fotoaparatas su manim nedraugauja, norėjau parodyt savo žiedukus ir nieko neišėjo nufotografuot unsure.gif bandysiu vėliau sukelti kelias foto jei ten kas matysis
Atsakyti
o pas mane tik viena toliau žydi, labai lėtai auga pumpurėliai smile.gif
user posted image
Atsakyti
rrine, graži bigsmile.gif atrodo kaip ,,raupsuota'' - gražiai raupsuota biggrin.gif
Atsakyti
lerika, rrine wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti