Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Saule222 @ 2010 12 28, 09:37)
Kur tokiu groziu radai, ir kokia kaina miniuku? 4u.gif

99%, kad tai ermitažo miniukai rolleyes.gif ten dėžėm juos veža, kaina dažniausiai 9,99 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2010 12 28, 00:17)
pasirodau su naujokais miniukais

gražučiai wub.gif geltonas labai wub.gif
Atsakyti
into*in - Grazus ziedeliai man baltutis superinis mini... wub.gif
man vyras nukainuota vandute parveze ermitaze dar buvo po 19,99...truuti suvargus ,bet tikiuosi atsitaisys.. smile.gif
Atsakyti
Laba, O kur Kaune rasti tokiu miniatiuriniu niekur niekada nesu uzmaciusi. Vakar labai grazius segtukus nupirkau gelytei drugeliai ruzavi buvo ir zaliu baltu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2010 12 28, 13:18)
Laba, O kur Kaune rasti tokiu miniatiuriniu niekur niekada nesu uzmaciusi. Vakar labai grazius segtukus nupirkau gelytei drugeliai ruzavi buvo ir zaliu baltu  biggrin.gif

būna ir pvz maximose ir gėlių parduotuvėse ir gėlių bazėse, gal užtai ir nematėt, kad tokie maži? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 28, 12:33)
būna ir pvz maximose ir gėlių parduotuvėse ir gėlių bazėse, gal užtai ir nematėt, kad tokie maži?  biggrin.gif

Reiks pasidairyti atidziau lotuliukas.gif
Atsakyti
gražus miniukai, tik man labai idomu kaip su jais, ar ilgai jie tam mažam vazonėlyje auga? bijočiau kažkaip ji pirkti dėl to, kad iš to mažo vazonėlio kai reikės persodinti į didesnį, tai iš kur reikės gauti palaipsniui didėjančių vazonų, juk yra tie labai maži ir sekantis po jo kaip phalenopsio kur jau didesni būna pasodinti.. o tokias mažas šakneles būtų baisu sodinti į tokį iškart g.gif nelabai žinau kaip čia su jais sugyventi doh.gif bet atrodo man jie labai gražūs biggrin.gif
Atsakyti
neišauga jie taip greit, o vėliau nebūtina sodint būtent į vazoną, galima prigalvot visokių variantų padarius skylutes į jogurtų indelius ir panašiai
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2010 12 28, 00:17)
pasirodau su naujokais miniukais,tik soriukas už foto kokybę (kai bus kuo perfotografuosiu  ax.gif )

labai grazus antrasisi miniukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2010 12 27, 17:11)
oho, sokejuke, net dviem ziemstiebiais prazydo  thumbup.gif  labai grazu, negaleciau as tokio grozio i darba nesti, man viskas turi buti namie  lotuliukas.gif

Kad bendradarbiai pasveikino tai ir pasilikau, paskui kitą nusipirkau ir nebetempaiu namo, kad MB nepyktų, be to darbe daugaiu prabūnu nei namuose tai vis bent orchidėjos akis džiugina
Papildyta:
QUOTE(evers @ 2010 12 27, 19:21)
oho grazuolyte.... thumbup.gif  noreciau ziedelio is arciau koks ten idomus viduriukas... bigsmile.gif

Ga kai pasveiksiu pabandysiu fotiką nusinešt ir nufotkinsiu, su mobiliu nepavyko - susiliejo bandžiau, bet ir fotikas kol kas nekoks klausimas ar pavyks..
Papildyta:
QUOTE(Aprile @ 2010 12 27, 21:00)
Tikrai miela gelyte rolleyes.gif Bet zinokite dar noriu doh.gif bet reik su sita susigyventi jai pavyks su ja susidraugauti tikrai ne paskutine blush2.gif  biggrin.gif
Ir dar sokejuke tai cia jum isleido tuos du ziestebius jau naujus ir subrandino ziedus gerai suprantu, bet jie tokie gleznuciai blush2.gif 
Galit atsakyti dabar tokie tvirti pas maniske ziestiebiai, bet jai baigus zydeti ant tu paciu ziestiebiu ji leis ziedukus?

Čia nauji žiedstiebiai ir nauji žiedeliai 4u.gif Žiedstiebiukai gležnučiai nes ir žiedukai čia mažiukai, kai gavau dovanų dar mažesni buvo, čia tokia orchidėja, o kitos orchidėjos didleisu tvirtus leidžia žiedstiebius, kur didesniai žiedukais būna čia nuo orchidėjos manau priklauso. Gali ir ant tų pačių žiedstiebių toliau leisti atšakas ir žydėti bet dažnaiusiai mažiau žiedukų būna tai aš kerpu. ta kur darbe jau daugaiu žiedukų nei foto matosi leidžia
Atsakyti
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2010 12 28, 14:06)
gražus miniukai, tik man labai idomu kaip su jais, ar ilgai jie tam mažam vazonėlyje auga? bijočiau kažkaip ji pirkti dėl to, kad iš to mažo vazonėlio kai reikės persodinti į didesnį, tai iš kur reikės gauti palaipsniui didėjančių vazonų, juk yra tie labai maži ir sekantis po jo kaip phalenopsio kur jau didesni būna pasodinti.. o tokias mažas šakneles būtų baisu sodinti į tokį iškart  g.gif  nelabai žinau kaip čia su jais sugyventi  doh.gif  bet atrodo man jie labai gražūs  biggrin.gif

Aš miniukus tik parsinešus traukiu iš kiminų ir to mikroskopinio vazonėlio ir persodinu į 9 cm skersmens vazonėlį - patinka jiems ten smile.gif Man rodos savo ūkyje 11 mažylių turiu ir visi krauna žiedus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2010 12 27, 21:39)
O mano smulkiažiedis phalaenopsis kokį fokusą iškrėtė  bigsmile.gif
Kažkada priežiūros temoj rodžiau, kaip jis išleido ilgiausią stiebą su lapeliu iš kiekvienos akutės. Stovėjo toks keistas gal pusę metų, o va žiemą pradėjo augti toliau, sukrovė žiedus ir pražydo! Dabar gėlės "ūgis" - 85 cm smile.gif

user posted image

Kitas to paties augalo žiedstiebis - normalus.

Nuotraukoje dešinėje - toks pats smulkiažiedis phaleanopsis, tik standartinio dydžio  lotuliukas.gif

geras nerealu 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif Šaunuolė tavo gėlytė
Papildyta:
QUOTE(into*in @ 2010 12 28, 01:17)
pasirodau su naujokais miniukais,tik soriukas už foto kokybę (kai bus kuo perfotografuosiu  ax.gif )

Labai labai gražučiai miniukai 4u.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti