Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(sokejuke86 @ 2010 12 27, 16:53)
Mergaitės su praėjusiosmis šventėmis 4u.gif  Ir gerų artėjančių naujųjų metų

Aš susirgau nuo kučių su 39 temperatūra guliu tai ir nepasveikinau anksčiau... Pasirodau kaip darbe pražydo balta orchidėjytė pernai per gimtadienį gauta dovanų, kokybė ne kokia nes telefonu fotkinau prieš pora savaičių jau, vis fotiką pamirštu nusinešti.. dabar sirgimo proga pasirodau..

oho grazuolyte.... thumbup.gif noreciau ziedelio is arciau koks ten idomus viduriukas... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 12 27, 18:21)
oho grazuolyte.... thumbup.gif  noreciau ziedelio is arciau koks ten idomus viduriukas... bigsmile.gif

Tikrai miela gelyte rolleyes.gif Bet zinokite dar noriu doh.gif bet reik su sita susigyventi jai pavyks su ja susidraugauti tikrai ne paskutine blush2.gif biggrin.gif
Ir dar sokejuke tai cia jum isleido tuos du ziestebius jau naujus ir subrandino ziedus gerai suprantu, bet jie tokie gleznuciai blush2.gif
Galit atsakyti dabar tokie tvirti pas maniske ziestiebiai, bet jai baigus zydeti ant tu paciu ziestiebiu ji leis ziedukus?
Atsakyti
kai tavoji baigs žydėti, turėsi nupjauti žiebstiebį iki tų akučių, kurios jau žydėjo, tada liks tikimybė, kad iš jų ateityje vėl žydės augalas arba sulauksi vaikučio.. arba galėsi išvis nupjauti nui pat padžių visą žiebstiebį, augalas užsiaugins naują, tokiu atvejų žiedų bus daugiau smile.gif
Atsakyti
O mano smulkiažiedis phalaenopsis kokį fokusą iškrėtė bigsmile.gif
Kažkada priežiūros temoj rodžiau, kaip jis išleido ilgiausią stiebą su lapeliu iš kiekvienos akutės. Stovėjo toks keistas gal pusę metų, o va žiemą pradėjo augti toliau, sukrovė žiedus ir pražydo! Dabar gėlės "ūgis" - 85 cm smile.gif

user posted image

Kitas to paties augalo žiedstiebis - normalus.

Nuotraukoje dešinėje - toks pats smulkiažiedis phaleanopsis, tik standartinio dydžio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2010 12 27, 20:39)
O mano smulkiažiedis phalaenopsis kokį fokusą iškrėtė  bigsmile.gif
Kažkada priežiūros temoj rodžiau, kaip jis išleido ilgiausią stiebą su lapeliu iš kiekvienos akutės. Stovėjo toks keistas gal pusę metų, o va žiemą pradėjo augti toliau, sukrovė žiedus ir pražydo! Dabar gėlės "ūgis" - 85 cm smile.gif

user posted image

Kitas to paties augalo žiedstiebis - normalus.

Nuotraukoje dešinėje - toks pats smulkiažiedis phaleanopsis, tik standartinio dydžio  lotuliukas.gif

bet kokia grazi kompozocija biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
tai bent gražuolė bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2010 12 27, 20:39)
O mano smulkiažiedis phalaenopsis kokį fokusą iškrėtė 

va čia tai grožis bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2010 12 27, 21:00)
Tikrai miela gelyte rolleyes.gif Bet zinokite dar noriu doh.gif bet reik su sita susigyventi jai pavyks su ja susidraugauti tikrai ne paskutine blush2.gif  biggrin.gif
Ir dar sokejuke tai cia jum isleido tuos du ziestebius jau naujus ir subrandino ziedus gerai suprantu, bet jie tokie gleznuciai blush2.gif 
Galit atsakyti dabar tokie tvirti pas maniske ziestiebiai, bet jai baigus zydeti ant tu paciu ziestiebiu ji leis ziedukus?

jai ziedynstiebio nekirpsi,jis bus sveikas,jis gali kraut tolyn ziedelius bet tada po du tris ziedus i toli leis..
Papildyta:
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2010 12 27, 21:39)
O mano smulkiažiedis phalaenopsis kokį fokusą iškrėtė  bigsmile.gif
Kias to paties augalo žiedstiebis - normalus.
Nuotraukoje dešinėje - toks pats smulkiažiedis phaleanopsis, tik standartinio dydžio  lotuliukas.gif

mano viena ir buvo taip sugigantejus..kazi nuo ko... g.gif
Atsakyti
snaudale, wow wow wow bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
pasirodau su naujokais miniukais,tik soriukas už foto kokybę (kai bus kuo perfotografuosiu ax.gif )
Atsakyti
[quote=into*in,2010 12 28, 05:17]
pasirodau su naujokais miniukais,tik soriukas už foto kokybę (kai bus kuo perfotografuosiu ax.gif )

O jau antrosios spalvyte kokia wub.gif wub.gif Kur tokiu groziu radai, ir kokia kaina miniuku? 4u.gif
Atsakyti
nu jau laaaaaabai gražūs mini bigsmile.gif
Atsakyti