Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(lark @ 2010 12 27, 10:18)
šio ryto radybos  bigsmile.gif

kaip grazu bigsmile.gif
Atsakyti
Lark, labai pradžiugino jus gėlytė šventėms thumbup.gif man labai patinka šios spalvos orchidėjos.. o ta mano margalape kur tai dar ilgai svarsčiau imti neimti doh.gif labai vientisos violetinės norėjau, tai ir galvojau ar šią ar violetinę, nes jeigu dar bent viena parsinešiu namo man tikrai galas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~*Besisypsanti*~: 27 gruodžio 2010 - 12:18
QUOTE(evers @ 2010 12 26, 19:26)
kur vandute pirkai  bigsmile.gif ..gal dar buvo...ir sveikinimai... thumbup.gif

Ermitaže pirkau, buvo dar kelios nužydėjusios, su stiklinėmis vazomis, po dvidešimt litų, o prieš tai kainavusios po 179Lt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 12 27, 15:36)
Ermitaže pirkau, buvo dar kelios nužydėjusios, su stiklinėmis vazomis, po dvidešimt litų, o prieš tai kainavusios po 179Lt bigsmile.gif

normaliai blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites su sventemis 4u.gif
Labai reikia Jusu pagalbos zinau, kad nesioj temuteje gal rasau, bet prieziuros temuke kelias dienas tusce. Gavau dovanu Phalaenopsis turi 20 pumpuru du isskleide per pacias sventes taip grazu, stai mano grazuole user posted image Ir jai Jus nieko pries ikelsiu cia foto kas yra su mano gelyte verysad.gif tu zieviu ant tiek mazai, kad ji vos laikos eisiu sian pirkti substrato. as kiek skaiciau, tai ji puva puvinys isimetes, ir neisivaizduoju ar dar ja galima isgelbeti verysad.gif

Atsakyti
Aprile, pas mus įprasta šaknų foto dėti, vazonėlis tikriausiai permatomas smile.gif
Suprantama, priežiūros tėmelėje rolleyes.gif
Lb graži spalvytė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lark: 27 gruodžio 2010 - 15:02
Aciu labai, kad atsiliepete, tai man sukelt i prieziuros temute taip ateikit mergaites, kai galesit padekit suprasti, kaip elgtis. Man pirma taip noreta gelyte ir setau doh.gif verysad.gif Dovanojes zmogus mate tik grazius ziedus biggrin.gif bet nu ir pardavejai kokie nors butu ispeje doh.gif dvi dienas ji kente tokiose liekanose begsiu sian pirkti substrato gal koks ypatingas yra taip nualintom g.gif

Ainu sukelsiu foto ir reik ait ieskot substrato gal Kauniskes patartu kur jy pirkti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprile: 27 gruodžio 2010 - 15:20
QUOTE(lark @ 2010 12 27, 11:18)
šio ryto radybos  bigsmile.gif

Koks grozis..... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Aprile @ 2010 12 27, 15:57)
Sveikos mergaites su sventemis 4u.gif
Labai reikia Jusu pagalbos zinau, kad nesioj temuteje gal rasau, bet prieziuros temuke kelias dienas tusce. Gavau dovanu Phalaenopsis turi 20 pumpuru du isskleide per pacias sventes taip grazu, stai mano grazuole..Ir jai Jus nieko pries ikelsiu cia foto kas yra su mano gelyte  verysad.gif  tu zieviu ant tiek mazai, kad ji vos laikos eisiu sian pirkti substrato. as kiek skaiciau, tai ji puva puvinys isimetes, ir neisivaizduoju ar dar ja galima isgelbeti verysad.gif

sauniu dovenu gaunate..as is kitu nesu orchidejos gavusi tik is vyro..o pati esu nekarta nesusi dovenu siu gelyciu... ax.gif
Atsakyti
Mergaitės su praėjusiosmis šventėmis 4u.gif Ir gerų artėjančių naujųjų metų

Aš susirgau nuo kučių su 39 temperatūra guliu tai ir nepasveikinau anksčiau... Pasirodau kaip darbe pražydo balta orchidėjytė pernai per gimtadienį gauta dovanų, kokybė ne kokia nes telefonu fotkinau prieš pora savaičių jau, vis fotiką pamirštu nusinešti.. dabar sirgimo proga pasirodau..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 27, 14:36)
normaliai  blink.gif  bigsmile.gif

Taip taip, nukainavimas tai ohoho blush2.gif negalima nepirkti. Tuo labiau, kai ta vaza tiek kainuoja maždaug, o čia dar su vandute, visai normalaus stovio ax.gif
Atsakyti
oho, sokejuke, net dviem ziemstiebiais prazydo thumbup.gif labai grazu, negaleciau as tokio grozio i darba nesti, man viskas turi buti namie lotuliukas.gif
Atsakyti
šokėjuke, graži baltoji bigsmile.gif sveik 4u.gif
Atsakyti