Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(simpatica @ 2011 01 17, 18:44)
Man panasiai buvo, labai pergyvenau, verkiau, o dabar seniai jau nebuvo tai ir gerai:) man tirpimai laikydavosi apie 2 savaites, 3menesiai buvo dvejinimasis. Veliau viskas dingdavo:)

na tikiuosi kad ir man viskas bus gerai smile.gif siandien ir galva biski svaiksta smile.gif ir labai degina nugara unsure.gif

Gal kas vartojote kapsules Gabapentino 300 mg nuo skausmo? gal zinote ar kompensuojamos jos ?
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2011 01 17, 19:21)
Gal kas vartojote kapsules Gabapentino 300 mg nuo skausmo? gal zinote ar kompensuojamos jos ?

Laikykis... 4u.gif man irgi savaite galva svaigo, bet priezastis ta, kad viena isakiu leciau judejo ,vaizdas nesusifokusuoja ir svaiksta..bet dabar jau grizo i savo vietas.. smile.gif

O prednizolono visada po lasalku gaudavau, taip neleidzia inkstam ir kt organam gauti soko,nes iskart gaudama 3g patiri soka,o po to ta doze prednizolonu nusodini, na bent man taip skiria...geri tol kol lieka pagal scheme 1 tab.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <LIBE>: 17 sausio 2011 - 19:27
Labutis 4u.gif as dar nevisiskai gerai, bet jau link gerejimo, na bent jau man atrodo smile.gif tik visa nakti neuzmigau doh.gif man galva svaigo praejusia ziema, bet tiek seimos gydytoja, tiek neurologe sake didelis nuovargis, tikrai ne IS.
Sveikateles visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2011 01 17, 21:50)
Labutis  4u.gif  as dar nevisiskai gerai, bet jau link gerejimo, na bent jau man atrodo  smile.gif  tik visa nakti neuzmigau  doh.gif  man galva svaigo praejusia ziema, bet tiek seimos gydytoja, tiek neurologe sake didelis nuovargis, tikrai ne IS.
Sveikateles visoms  4u.gif

tai saunu kad gereja thumbup.gif as ir tikiuosi greitesnio pagerejimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2011 01 17, 21:03)
tai saunu kad gereja  thumbup.gif  as ir tikiuosi greitesnio pagerejimo  smile.gif

Pageres, pamatysi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2011 01 17, 18:21)

Kompensuojamos tik esant tam tikroms epilepsijos formoms.Kitais atvejais-ne.
Atsakyti
na man tai sekasi blush2.gif sugedo injektorius gal kam taip buvo ? gal zinote ar keicia juos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2011 01 18, 18:33)
na man tai sekasi  blush2.gif  sugedo injektorius gal kam taip buvo ? gal zinote ar keicia juos?  ax.gif

Idomu kaip cia jis sugedo g.gif man taip nebuvo, bet manau turetu pakeisti 4u.gif "sekasi" tai tikrai.
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2011 01 18, 18:33)
na man tai sekasi  blush2.gif  sugedo injektorius gal kam taip buvo ? gal zinote ar keicia juos?  ax.gif

sveika,
as turiu, bet nenaudoju, jei reiks, galiu atiduot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2011 01 19, 10:18)
sveika,
as turiu, bet nenaudoju, jei reiks, galiu atiduot smile.gif

aciu uz pasiulyma mirksiukas.gif sutvarkem ta reikala jau blush2.gif
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif na, kaip jums sekinejasi? mums neblogai, 16 savaite jau eina... ax.gif bet va, turiu biski bedu, sakykit ka daryti, kai pradejau pergyventi... verysad.gif juk desine ranka sunki kokia, pirstai nutirpo... verysad.gif kaip jums nestukams nebuvo taip, gydytoja sake, kad nebuna kiap ir ataku per nestuma.. bet kas cia tada.. ta va nzn, vaistu jokiu, ar pades rebilitacija tik kazi? verysad.gif jauciu. kad greitai sunku bus net parasa padeti... temia ranka kiek... siaubelis... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(krissti@ @ 2011 01 19, 17:20)
sveikos mergaites 4u.gif  na, kaip jums sekinejasi? mums neblogai, 16 savaite jau eina... ax.gif  bet va, turiu biski bedu, sakykit ka daryti, kai pradejau pergyventi... verysad.gif  juk desine ranka sunki kokia, pirstai nutirpo... verysad.gif kaip jums nestukams nebuvo taip, gydytoja sake, kad nebuna kiap ir ataku per nestuma.. bet kas cia tada.. ta va nzn, vaistu jokiu, ar pades rebilitacija tik kazi? verysad.gif  jauciu. kad greitai sunku bus net parasa padeti... temia ranka kiek... siaubelis... verysad.gif

o gal tau masaziukai, sildymai kokie padetu?
Atsakyti