Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(<LIBE> @ 2011 01 11, 17:31)
kokias lasines-vaista?

solimedroli jei neklystu 3 dienas lasinti unsure.gif
Atsakyti
o prednizolono pagert idomu nebutu uzteke g.gif
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2011 01 11, 18:52)
o prednizolono pagert idomu nebutu uzteke g.gif

na nezinau man jau antra karta tokios lasalines statomos g.gif dabar stato nes oda labai skauda kaip nudeginta butu ir per nugara nueina elektros srove verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2011 01 11, 19:05)
na nezinau man jau antra karta tokios lasalines statomos  g.gif  dabar stato nes oda labai skauda kaip nudeginta butu ir per nugara nueina elektros srove  verysad.gif

elektros srove man nueidavo kaip palengdavau galva ir tik tada kada predniz. gerdavau
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2011 01 11, 19:33)
elektros srove man nueidavo kaip palengdavau galva  ir tik tada kada predniz. gerdavau

na man ir kai palenkiu galva nueina elektros srove unsure.gif man pasake kad cia negerai, net nebezinau ka galvoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2011 01 11, 16:57)
na va grizau is ligonines nepagulde manes  g.gif  israse lasalines pasistatyt pas seimos gydytoja ir poto paskambint  g.gif  sake kol vaikstau tai nieko blogo

Kaip idomu, reiskia kol vaikstai tai neguldys i ligonine?nesamone kazkokia... g.gif doh.gif pirmus metus po kiekvieno pablogejimo mane gulde ir lasino solumedroli, geriau trentali. Labai dziaugiuosi kad gyvenu Vilniuje ir papuoliau pas geriausius gydytojus thumbup.gif ir visada i sanatorija siusdavo...
Atsakyti
Neguldo manu del to,kad lasindavos seniau tik solimedroli,nes tik neurologai ji galedavo paskirti ir israyti,o dabar padare taip,kad gali israsyti seimos daktare ir juos dar kompensuoja
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2011 01 11, 20:44)
Neguldo manu del to,kad lasindavos seniau tik solimedroli,nes tik neurologai ji galedavo paskirti ir israyti,o dabar padare taip,kad gali israsyti seimos daktare ir juos dar kompensuoja

tai kad man juos neurologe israse, sake yra didesniu ligoniu tai nereikia man i ligonine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2011 01 11, 21:29)
tai kad man juos neurologe israse, sake yra didesniu ligoniu tai nereikia man i ligonine  smile.gif

As tik taip parasiau, nes dabar tokia galia turi ir seimos daktarai....
Atsakyti
Na siandien pagaliau paskutine solimedrolio lasaline baigiau, bet koja lb degina toks keistas skausmas gal kam yra buve panasaus kasnors verysad.gif
Atsakyti
Labas smile.gif na va siandien man skyre prednizolono pagert, nes nelabai man pagerejimas buvo , tai gal bus dabar geriau.. man pirmas pablogejimas po diagnozes tai tiek daug klausimu ir nerimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2011 01 17, 17:59)
Labas  smile.gif  na va siandien man skyre prednizolono pagert,  nes nelabai man pagerejimas buvo , tai gal bus dabar geriau.. man pirmas pablogejimas po diagnozes tai tiek daug klausimu ir nerimo  unsure.gif

Man panasiai buvo, labai pergyvenau, verkiau, o dabar seniai jau nebuvo tai ir gerai:) man tirpimai laikydavosi apie 2 savaites, 3menesiai buvo dvejinimasis. Veliau viskas dingdavo:)
Atsakyti