Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(simpatica @ 2011 01 10, 20:03)
Man diagnozavo daktaras Packauskas sausi ir pasake, kad po puses metu reikes vel magnetinio rezonanso, nes tada matysis kokia forma sergu. Ir kaip tik po puses metu (liepa) man buvo ataka, uztirpo kaire puse. Pasake kad mano IS nemiega, o kartais atsibunda. doh.gif  ir tik tada man skyre Copaxone.

o man copaxone skyre po triju menesiu bet nebedare jokiu tirimu, man kartais atrodo kad mano gydytoja nerimta... nes kai skyre ta vaista man nebuvo jokiu sutrikimu ir niekuom nesiskundziau.. o pakartotinai nieko nedaro daugiau.. o kaip jus po to vaisto jauciates, gal man jis netinka nieko nebesuprantu.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2011 01 10, 22:27)
o man copaxone skyre po triju menesiu bet nebedare jokiu tirimu, man kartais atrodo kad mano gydytoja nerimta... nes kai skyre ta vaista man nebuvo jokiu sutrikimu ir niekuom nesiskundziau.. o pakartotinai nieko nedaro daugiau.. o kaip jus po to vaisto jauciates, gal man jis netinka nieko nebesuprantu..  verysad.gif

Idomu kad cia taip skyre vaistus,turi buti kazkiek ataku per metus. Ir tai netik viena daktare sprendzia, konsiliumas turi buti. As pirmus menesius gydziausi tik plecianciom tabletem, o copaxone netiko, po 2menesiu leidimosi buvo stipri ataka ir vaistus pakeite. O kokia pas jus gydytoja ir kur gydotes?
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2011 01 10, 22:27)
o man copaxone skyre po triju menesiu bet nebedare jokiu tirimu, man kartais atrodo kad mano gydytoja nerimta... nes kai skyre ta vaista man nebuvo jokiu sutrikimu ir niekuom nesiskundziau.. o pakartotinai nieko nedaro daugiau.. o kaip jus po to vaisto jauciates, gal man jis netinka nieko nebesuprantu..  verysad.gif

sveika,
sutinku su simpatica, vaistus skiria ne vienas gydytojas, o konsiliumas, nes jie ziauriai brangus doh.gif ir pacientas turi atitikti tam tikrus "reikalavimus", tad, matyt, ne siaip sau juos skyre schmoll.gif o antros nuomones visuomet galima (ir daznai pasiteisina) ieskoti, as vat irgi lygiagreciai su Santariskiu neurologais, konsultuojuosi su kitais, nes Santariskese konvejeris schmoll.gif ir nevisada gausi atsakymus i savo klausimus. man kiekviena karta ten einant purto.

merginos gal kuri bandet su santariskiu sesele sueit i "kontakta" bigsmile.gif as niekaip su ja nesusisneku, gal jai koki kysi nunest, kai paprasau uzrasyti pas konkretu gydytoja, niekad neuzrasys, del priemimo laiko irgi nieko negali suderinti, uzkniso gun_bandana.gif gal kuri internetu registruojates, kaip su tuo reikalu sekasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dalmatinas: 11 sausio 2011 - 07:43
QUOTE(simpatica @ 2011 01 10, 23:56)
Idomu kad cia taip skyre vaistus,turi buti kazkiek ataku per metus. Ir tai netik viena daktare sprendzia, konsiliumas turi buti. As pirmus menesius gydziausi tik plecianciom tabletem, o copaxone netiko, po 2menesiu leidimosi buvo stipri ataka ir vaistus pakeite. O kokia pas jus gydytoja ir kur gydotes?

as klaipedoje gydausi universitetineje ligonineje pas R.Baravykaite, man ir skyre keli gydytojai..
Atsakyti
QUOTE(baltuke @ 2011 01 09, 19:00)
Kadangi gydausi plazmaferezem,

kas tas yra ax.gif

QUOTE(deimante88 @ 2011 01 10, 18:55)
2010 rugpjuti pirma karta diagnozavo, o siaip niekad tokio jausmo nebuvo... bet man ne pastoviai degina o uzeina viena valanda blogai kita gerai ir toks nemalonus jausmas  doh.gif

man labai idomu ir keista, kodel Jums taip greitai skyre vaistus g.gif mano vyrui diagnozavo tik vienu menesiu veliau, bet gydytoja pasake, kad jokiu vaistu kolkas negaus, nes reikia pablogejimo arba tam tikro sirgimo laiko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 11 sausio 2011 - 08:53
QUOTE(ČIČI @ 2011 01 11, 09:53)
kas tas yra  ax.gif
man labai idomu ir keista, kodel Jums taip greitai skyre vaistus  g.gif  mano vyrui diagnozavo tik vienu menesiu veliau, bet gydytoja pasake, kad jokiu vaistu kolkas negaus, nes reikia pablogejimo arba tam tikro sirgimo laiko...

jei zinociau tada gal ir pasakyciau kodel na man buvo uzrasytas antras pablogejimas kaip nuotaiku kaita smile.gif na gal cia nuo gydotoju priklauso nieko nebesuprantu g.gif gal kas buvo klaipedoje pas gydytoja R.Urbuti jurininku ligonineje ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimante88: 11 sausio 2011 - 09:01
QUOTE(deimante88 @ 2011 01 11, 08:59)
jei zinociau tada gal ir pasakyciau kodel na man buvo uzrasytas antras pablogejimas kaip nuotaiku kaita  smile.gif na gal cia nuo gydotoju priklauso nieko nebesuprantu  g.gif  gal kas buvo klaipedoje pas gydytoja R.Urbuti jurininku ligonineje ?

Na, jei nuotaiku kaita - pablogejimas, tai manajam irgi buvo daug kartu...
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 01 11, 10:05)
Na, jei nuotaiku kaita - pablogejimas, tai manajam irgi buvo daug kartu...

na jo cia jau tikrai smile.gif na ji tik paklause ar noriu gydytis rolleyes.gif
Atsakyti
Man Santariškėse skyrė copaxoną, pažiūrėjo kad nieko nenaudoju -sako reikia duoti tau vaistų, nors jaučiausi gerai. Pati paskyrė tik sakė surinks parašus kitų ir išrašė.
O kai keičiau į Betaferoną tai jau ėjau į konsiliumą.
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2011 01 11, 10:35)
Man Santariškėse skyrė copaxoną, pažiūrėjo kad nieko nenaudoju -sako reikia duoti tau vaistų, nors jaučiausi gerai. Pati paskyrė tik sakė surinks parašus kitų ir išrašė.
O kai keičiau į Betaferoną tai jau ėjau į konsiliumą.

tai gal gydytojai nori apsidrausti is karto g.gif
Atsakyti
na va grizau is ligonines nepagulde manes g.gif israse lasalines pasistatyt pas seimos gydytoja ir poto paskambint g.gif sake kol vaikstau tai nieko blogo
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2011 01 11, 16:57)
na va grizau is ligonines nepagulde manes  g.gif  israse lasalines pasistatyt pas seimos gydytoja ir poto paskambint  g.gif  sake kol vaikstau tai nieko blogo

kokias lasines-vaista?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <LIBE>: 11 sausio 2011 - 16:32