Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(simpatica @ 2011 05 12, 17:51)
Mazai gydytoju ji naudoja. Atrodo kad is vokietijos jusu vardu ji parsisiuncia. As naudojau 2kartus. O ju kursas priklauso nuo situacijos- kai buvo blogai tai sake leisti kiekviena diena. Dar kartu su cerebrum compositum buna kad skyria Galium Hell. Man nuo ju nuotaika pakildavo thumbup.gif

As bandziau per vaistines paziuret tai eurovaistinej yra. O jei neturi manau galima uzsisakyt-ryt meginsiu
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

nauja tema

Tik zinoma pirmiausiai pabaikime sita. Vakar jau buvo uzdaryta, dabar kazkaip stebuklingai atsirado vietos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 13 gegužės 2011 - 07:19
Kiek supratau jis parduodamas tik su receptu g.gif (cerebrum compositum)

Atsakyti
Tai va-buvau vaistinej, reikia kad gydytojas uzpildytu deklaracija, kad neturesiu jokiu pretenziju, nes lietuvoj jie neregistruoti. Matysiu gal kokia diena nusliausiu pas savo gyd, ta tikrai parasys
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2011 05 12, 16:29)
Tai ir norejau paklaust- o kiek kursu jus leidziates? Ir koks poveikis? Labai kazkaip gundausi pabandyt, savo nuoziura, bet kad nepigus, tai ir klausimu daug.. man kad jo niekas nepaskirs tai tikrai..

Na, as baigiu pirma kursa. Ryt paskutine doze, bet kai buvau pas daktare sake prates, nes man labai geras poveikis wink.gif Jauciuosi tikrai neblogai. Po pirmu penkiu kazko Ypatingo nejutau, bet nuo 6-7 gereja kasdien. Darbe issedziu visa diena, vakare jau nejauciu tokio nuovargio. Pora dienu vakarais net futbola einu pazaisti su sveikais smile.gif ir nelabai kuo nusileidziu smile.gif jiems. Be to , kitas tris dienas einu i sporto sale saziningai. Net kai ir savijauta ne pati geriausia, vistiek nueinu lengvai prasimankstinti, kad is ritmo neissimusciau biggrin.gif
Tik va , nezinau, ar cia visas kompleksas veikia, ar tas cerebrum cia toki poveiki dave. g.gif

PASTABA.
Siuo metu vartoju
1. Cerebrum Compositum kas trecia diena rytais
2. Omega 3 zuvu taukai ryte pusvalandi po pusryciu ir vakare po vakarienes
3. Resveratroli viena kapsule ryte pusryciu metu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silver79: 13 gegužės 2011 - 08:26
Merginos o ar ka naudojot kai lauketes? g.gif
Geriu Pregna ir Kalcis+Magnis+Cinkas su D3, t.y. ka pasake gydytoja.
Pas neurologe kol kas neinu, nes nenoriu i klinikas baisiai eiti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 13 gegužės 2011 - 08:51
QUOTE(Gretuteka @ 2011 05 13, 10:50)
Merginos o ar ka naudojot kai lauketes?  g.gif

Sveikutes ir sveiki smile.gif 4u.gif

Geri gerai... biggrin.gif nes ten yra ko reikia leliukui ir tau....o pvz neurorubino nereikia, nes ten dideli kiekiai b12 ir kt, kurie gali net pakenkti leliukui,o nesciuju kompleksuose yra tiek kiek reikia... smile.gif
kol viskas gerai tai ir neik, kaip man neurologe sake, nesioji kaip sveika, gimdai kaip sveika, jokiu draudimu nera. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2011 05 13, 11:00)
Sveikutes ir sveiki smile.gif  4u.gif

Geri gerai... biggrin.gif nes ten yra ko reikia leliukui ir tau....o pvz neurorubino nereikia, nes ten dideli kiekiai b12 ir kt, kurie gali net pakenkti leliukui,o nesciuju kompleksuose yra tiek kiek reikia... smile.gif
kol viskas gerai tai ir neik, kaip man neurologe sake, nesioji kaip sveika, gimdai kaip sveika, jokiu draudimu nera. smile.gif

Valioo LIBE sugrizo wub.gif Meletes truksta dar ax.gif
tai as irgi taip galvoju, neinu ligos ieskoti blush2.gif o ir jauciuosi gan gerai, jei pavargstu, tai normalu juk - nesu viena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2011 05 13, 10:50)
Merginos o ar ka naudojot kai lauketes?  g.gif

sveikutes 4u.gif saunu Gretuteka, kad neblogai jautiesi... thumbup.gif mes ir ax.gif buvom echoskopo, sako vyriska lytis nykstanti rusis... biggrin.gif tai, kad nea, dar paretesim,,, biggrin.gif o iki 6 men geriau tik nestukinius vitaminus, dabar nebebegeriu, geriu tik C ir skysta magni,, nes dariausi mineralu kieki organizme visko pakanka pilnai, tai i save stengiuosi nebekisti nieko... ax.gif retsykiais kai prisimenu blush2.gif , dar linu semenu aliejaus po sauksta isgeriu, na jis kaip ir zuvu taukai panasiai... smile.gif
Atsakyti
oi, nestukes,kaip smagu smile.gif
krissti@, smag, kad jau daug maz zinote kas slypi pilvutyje, na gretuteka, truksta marteles... biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti