Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

nes man tik magni sako gert ir viskas bet noreciau ir kitu patarimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2011 01 09, 18:57)
nes man tik magni sako gert ir viskas bet noreciau ir kitu patarimu  mirksiukas.gif

Sveiki! 4u.gif
as naudoju Tiens maisto papildus ir jie man labai padeda. Mama gyvena Anglijoj buvo nuejus pas gydytoja, kuris dirba su sita produkcija, pasake mano liga ir jis pritaike gydyma. Parvezus papildus liepe man gerti. Kadangi gydausi plazmaferezem, tai jau kaip ir laikas buvo i ligonine, jauciau silpnuma, dideli nuovargi. Pradejau gerti papildus ir nereikejo ligonines ir jokiu kitu gydymu, jauciuosi puikiai. Tiesa jie nera pigus, bet gydytojo lapeli kazkur pameciau ir tikrai negeriau ju taip kaip rekomendavo.
Nenoriu reklamuoti jokiu papildu as tiesiog dalinuosi savo patirtimi. Kazdien geriu ksantinoli su sermionu. Jauciuosi puikiai, dirbu ir nieks net neitaria apie mano "broka"
Ligos stazas 18,5 metu.
Nezinau ar kas pasinaudosit mano patarimu, bet man graudu buna skaityti kaip jus kankinates su vaistu leidimais.
Sekmes ir sveikatos visoms! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltuke @ 2011 01 09, 20:00)
Sveiki! 4u.gif
as naudoju Tiens maisto papildus ir jie man labai padeda. Mama gyvena Anglijoj buvo nuejus pas gydytoja, kuris dirba su sita produkcija, pasake mano liga ir jis pritaike gydyma. Parvezus papildus liepe man gerti. Kadangi gydausi plazmaferezem, tai jau kaip ir laikas buvo i ligonine, jauciau silpnuma, dideli nuovargi. Pradejau gerti papildus ir nereikejo ligonines ir jokiu kitu gydymu, jauciuosi puikiai. Tiesa jie nera pigus, bet gydytojo lapeli kazkur pameciau ir tikrai negeriau ju taip kaip rekomendavo.
Nenoriu reklamuoti jokiu papildu as tiesiog dalinuosi savo patirtimi. Kazdien geriu ksantinoli su sermionu. Jauciuosi puikiai, dirbu ir nieks net neitaria apie mano "broka"
Ligos stazas 18,5 metu.
Nezinau ar kas pasinaudosit mano patarimu, bet man graudu buna skaityti kaip jus kankinates su vaistu leidimais.
Sekmes ir sveikatos visoms! 4u.gif

o koks tikslus pavadinimas butu?
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2011 01 09, 19:52)

baltuke to paties norejau paklausti? nes man sioks toks pablogejimas, o nuo B grupes mane jau beria... verysad.gif ir ar susistresinus, bet negereja...

Geriu Flax Oil Deimante papildomai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 09 sausio 2011 - 22:50
QUOTE(deimante88 @ 2011 01 09, 20:52)

Papildu jie turi ivairiu rusiu, nuo pavasario geriu Cordicepsa, kazdien ryte ir vakare. Kadangi mama buvo pripirkusi dar ir kitokiu pavadinimu, tai ka turejau ta ir geriau 4u.gif Aisku cia mano nelabai informatyvus atsakymas, bet yra Tiens.lt tinklalapis su telefonu. Reiketu jiems pasiskambinti ir pasiteirauti del gydytojo konsultacijos. Man efektas didziulis, bet tikrai nereklamuoju jokios firmos, tiesiog dalinuosi gera patirtimi.
Siandien zadu skambinti jiems, nes jau baigiu papildus. Veliau parasysiu ka suzinojau.
Bet tikrai jauciuosi puikiai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltuke @ 2011 01 10, 08:28)
Papildu jie turi ivairiu rusiu, nuo pavasario geriu Cordicepsa, kazdien ryte ir vakare. Kadangi mama buvo pripirkusi dar ir kitokiu pavadinimu, tai ka turejau ta ir geriau 4u.gif Aisku cia mano nelabai informatyvus atsakymas, bet yra Tiens.lt tinklalapis su telefonu. Reiketu jiems pasiskambinti ir pasiteirauti del gydytojo konsultacijos. Man efektas didziulis, bet tikrai nereklamuoju jokios firmos, tiesiog dalinuosi gera patirtimi.
Siandien zadu skambinti jiems, nes jau baigiu papildus. Veliau parasysiu ka suzinojau.
Bet tikrai jauciuosi puikiai. 4u.gif

Butinai parasyk 4u.gif
Atsakyti
labutis,
aš esu į Tiens prisirašius tai daug ką irgi naudoju : kordicepsą ir kalcį smgenims pagrinde.
Nežinau ar nuo jų ar nuo Betaferon jaučiuos kaip prieš ligą- niekas netirpsta ir ranka kuri buvo susilpnėjus dabar viskas tvarkoj. Bet kainos kandžiojasi...
Kad tik neprisikalbėčiau tpfu, tpfu smile.gif Bus matyti ką magnetas parodys.
Atsakyti
Na siandien skambinausi i ligonine nes jau trecia diena man lb kaire koja ir dalis nugaros lyg butu nudeginta skauda net prilietus tai liepe atvaziuoti, as cia naujoke gal kam buvo kas panasaus ? unsure.gif
Atsakyti
[quote=Apart,2011 01 10, 11:08]
labutis,
aš esu į Tiens prisirašius tai daug ką irgi naudoju : kordicepsą ir kalcį smgenims pagrinde.
Nežinau ar nuo jų ar nuo Betaferon jaučiuos kaip prieš ligą- niekas netirpsta ir ranka kuri buvo susilpnėjus dabar viskas tvarkoj. Bet kainos kandžiojasi...
Kad tik neprisikalbėčiau tpfu, tpfu smile.gif Bus matyti ką magnetas parodys.
[/quote

Lyginant su mano atveju manau, kad daug padeda Tiens papildai, nes as jokiu Betaferon ar kitokiu leidziamu vaistu nenaudoju.
Siandien skambinausi, tai kaip supratau, reiketu pasidaryti diegnostika ir tada pasako kokiu papildu reikia, bet galima ir nedaryti jeigu zinai konkreciai ko reikia.
Tai vat, merginos, tiek ziniu.
Sveikateles visoms 4u.gif

p.s. as planuoju darytis diegnostika ir pirksiu papildus, nes jie man padeda gyventi pilnaverti gyvenima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2011 01 10, 17:01)
Na siandien skambinausi i ligonine nes jau trecia diena man lb kaire koja ir dalis nugaros lyg butu nudeginta skauda net prilietus tai liepe atvaziuoti, as cia naujoke gal kam buvo kas panasaus ? unsure.gif

man tai kai tirpimai buvo tai kartu ir taip degindavo is vidaus, lyg kaulas degtu, bet po 3 dienu tas deginimas dingdavo, tik tirpimai dar savaitei likdavo.Jeigu paguldys i ligonine tai tikrai bus geriau. O kada jums diagnozavo liga?
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2011 01 10, 17:08)
man tai kai tirpimai buvo tai kartu ir taip degindavo is vidaus, lyg kaulas degtu, bet po 3 dienu tas deginimas dingdavo, tik tirpimai dar savaitei likdavo.Jeigu paguldys i ligonine tai tikrai bus geriau. O kada jums diagnozavo liga?

2010 rugpjuti pirma karta diagnozavo, o siaip niekad tokio jausmo nebuvo... bet man ne pastoviai degina o uzeina viena valanda blogai kita gerai ir toks nemalonus jausmas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2011 01 10, 19:55)
2010 rugpjuti pirma karta diagnozavo, o siaip niekad tokio jausmo nebuvo... bet man ne pastoviai degina o uzeina viena valanda blogai kita gerai ir toks nemalonus jausmas  doh.gif

Man diagnozavo daktaras Packauskas sausi ir pasake, kad po puses metu reikes vel magnetinio rezonanso, nes tada matysis kokia forma sergu. Ir kaip tik po puses metu (liepa) man buvo ataka, uztirpo kaire puse. Pasake kad mano IS nemiega, o kartais atsibunda. doh.gif ir tik tada man skyre Copaxone.
Atsakyti