Nu labai įdomu- ir rašo kad l. gerai , o kur tu resvaretrolį perki?
Man kasmet padaro magnetą , nes vis kažkoks pablogėjimas būna ir kas liūdniausia naujų randa židinių.
Aš dažnai lecitiną naudoju, žuvų taukus arba nakvišų aliejų. Apie cerebrum paklausiau sako nereikia...dabar geriu Denoxinal- valau organizmą po hormonų
Papildyta:
gal ką girdėjot apie tuos vaistus- kaži kada pas mus bus
http://www.emedicina...id=8859&lang=lt
[/quote]
Na, as resveratroli perku, Amerikoje arba Anglijoje. T.y. Brolis nuperka. Galima Leituvoje nusipirkti - vienas patikimesniu preparatu EVELOR. Bet ten veiklios medziagos tik 50 mg ir kainuoja netoli 100 litu. Seniau gerdavau amerikietiskas (veiklioji medziaga 500-600 mg), o dabar vartoju preparata pagaminta Didziojoje Britanijoje (Veiklios medziagos 250 mg)
Beje, kaip tik turi atsiusti nauja siunta is amerikos. Uzsakiau 3 buteliukus. Jei noretumet pabandyti, galiu viena perleisti. Buteliuko uzteks 2 menesiams, nes veilios medziagos 600 mg ir jei tiks galesit pastoviai vartoti. Kaina 39,99 USD uz buteliuka.
Nesuprantu kodel sake, kad cerebrum compositum nereikia. Gi tas vaistas nieko blogo nepadarys - tai tas payts kas zoleliu arbata gerti Beje, gaminotjas vokieciu Heel, tad tuo labiau reiktu juo pasitiketi.
Beje, siandien jauciuosi dar geriau ir labai noriu tiketi, kad tai tesis kuo ilgiau
Stiprybeы ir Sveikatos Jums!
Papildyta:
QUOTE(juratema @ 2011 05 10, 08:42)
Aga, man irgi idomu butu suzinot? Ir kas per gydytojas jums ji paskiria? Nes man tai niekas nei uzsimines apie toki vaistuka nebuvo...Tik is forumo ir suzinojau
Man skiria mano neurologas Siauliuose. Kiek zinau jo paprastai nenusipirksi. Gali skirti tik gydytojas ir parduodama ne visose vaistnese. Kaina apie 70 lt uz 10 ampuliu. Leidziama pagal sistema, kas trecia diena.
Nezinau kaip kitiems, bet man sis preparatas ziauriai tinka ir patinka
Papildyta:
Truputi dar ne i tema.
Kaip jus su sportu draugaujat?
Kai buvau ligonineje ir sanatorijoje man sake , kad labai svarbu tureti istreniruota raumenyna - ypac koju.
As jau trys menesiai, po 3-4 kartus i svaite einu i sporto kluba, net ir tada kai savijauta ne pati geriausia. Dabar jauciuosi sustiprejes, ne taip greit pavargstu ir siaip savijauta liuks. Todel manau, kad mums butina nuolat mankstintis. Prasidejus paumejimui, manau istreniruotas kunas lengviau viska pakelia