Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(dalmatinas @ 2011 05 04, 11:30)
vien tik sloga ir kosulys pablogejimo neissauks, jei kiltu t-ra (kas mums ir kenkia) ar koks virusas prikibtu, tada jau blogiau, bet ir tai ne visiems, taip, kad nepergyvenkit anksciau laiko mirksiukas.gif

kol kas neprikibo temperatura ir virusas-tik labai jau koseja. verysad.gif
Atsakyti
labas. gal galite patarti Klaipedoje gera neurologa. noriu pasikonsultuoti nes uzia ausyje pastoviai vartoju rebifa nes prie 2 metus nustate IS jokiu ataku neturejau per tuos du metus ir stuburo punkcija nieko neparode.kas kiek laiko jus darotes magnetini rezonansa, nes as viena karta tesu ji dariusi
Atsakyti
Kalabant, apie Magentini Rezonansa , tai man per metus 2-3 kartus daro.
Jei Nustatyta pries 2 metus , manau, tikrai nepakenktu pasiziureti. Sekmes.
Dek Klaipedos nieko negaliu patarti - neteko cia lankytis pas neurologus
Atsakyti
Del magneto, tai man dare ji tik viena vieninteli karta pries 6 metus. Kai klausiau ar nereikia pakartoti, sake jei nera pablogejimu, nera ir butinybes ji daryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2011 05 06, 16:36)
Del magneto, tai man dare ji tik viena vieninteli karta pries 6 metus. Kai klausiau ar nereikia pakartoti, sake jei nera pablogejimu, nera ir butinybes ji daryt  4u.gif

man irgi magneta oficialiai dare tik nustatant liga, po to tik jau savo iniciatyva dariausi, siaip man jo neskyre g.gif

Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2011 05 06, 15:29)
Kalabant, apie Magentini Rezonansa , tai man per metus 2-3 kartus daro.
Jei Nustatyta pries 2 metus , manau, tikrai nepakenktu pasiziureti. Sekmes.
Dek Klaipedos nieko negaliu patarti - neteko cia lankytis pas neurologus

ir kas jus cia taip siuncia tam magnetui?
Atsakyti
Mane gydantis daktaras siuncia. Nes pas mane rado labai neaisku viena zidini ir kai prasideda atakos ir ilgesni laika jos nepraeina, visad uzraso pasiziureti ar situacija vis tokia pat, ar atsirado daugiau. Kol kas viskas taip ir stovi nors pirma karta liga nustate pries 12 metu . Praejusi pirmadieni buvau pas savo gydytoja (savaite pries tai ne kaip jauciausi), tai pasake, kad pabaigti leistis cerebrum compositum ir tada ateiti, nes dideliu bedu, del ko riktu gultis i ligonine kaip ir nera. Liko dar pora ampolikiu, bet kasdien jauciuosi vis geriau, o ypac siandien, savijauta kaip naujo thumbup.gif - tad manau, kad tas vaistas man tikrai padeda. Kai baigsiu kursa vel turiu pasirodyti, tad gal man prates si homeopatini preparata ilgesniam laikui. Be to dar trecia menesi geriu zuvu taukus ir antra menesi antioksidanta Resveratroli. (Resveratrolis – pats stipriausias gamtoje randamas antioksidantas, kuris 5 kartus veiksmingesnis nei betakarotinas, 20 kartų – nei vitaminas C ir 17 kartų – nei Q10.)

Atsakyti
O manajam kazko nelabai gerai siuo metu unsure.gif Savaite atostogavo, bet nesimato, kad pailsejo... ir skrandis streikuoti pradejo...
Atsakyti
Na , nieko, tuoj ateis vasara ir viskas bus gerai. Kuri laika tikrai manau liga leis pailseti mirksiukas.gif
O ka jus vartojat? Tik chemija ar ir kitaip stiprinates?
Beje del resveratrolio - Tyrimai rodo, kad resveratrolis apsaugo smegenis nuo oksidacinio streso, kuris, kaip žinoma, vaidina svarbų vaidmenį daugelio neurodegeneracinių ligų vystymuisi.
Siulau pabandyti, jei jau nepades - tai tikrai nepakenks. Laikykites
Atsakyti
[quote=Silver79,2011 05 09, 10:18]
Na , nieko, tuoj ateis vasara ir viskas bus gerai. Kuri laika tikrai manau liga leis pailseti mirksiukas.gif
O ka jus vartojat? Tik chemija ar ir kitaip stiprinates?
Beje del resveratrolio - Tyrimai rodo, kad resveratrolis apsaugo smegenis nuo oksidacinio streso, kuris, kaip žinoma, vaidina svarbų vaidmenį daugelio neurodegeneracinių ligų vystymuisi.

Nu labai įdomu- ir rašo kad l. gerai , o kur tu resvaretrolį perki?
Man kasmet padaro magnetą , nes vis kažkoks pablogėjimas būna ir kas liūdniausia naujų randa židinių.
Aš dažnai lecitiną naudoju, žuvų taukus arba nakvišų aliejų. Apie cerebrum paklausiau sako nereikia...dabar geriu Denoxinal- valau organizmą po hormonų smile.gif
Papildyta:
gal ką girdėjot apie tuos vaistus- kaži kada pas mus bus
http://www.emedicina...id=8859&lang=lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apart: 09 gegužės 2011 - 13:22
rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
QUOTE(Silver79 @ 2011 05 09, 11:04)
Mane gydantis daktaras siuncia. Nes pas mane rado labai neaisku viena zidini ir kai prasideda atakos ir  ilgesni laika jos nepraeina, visad uzraso pasiziureti ar situacija vis tokia pat, ar atsirado daugiau. Kol kas viskas taip ir stovi nors pirma karta liga nustate pries 12 metu . Praejusi pirmadieni buvau pas savo gydytoja (savaite pries tai ne kaip jauciausi), tai pasake, kad pabaigti leistis cerebrum compositum ir tada ateiti, nes dideliu bedu, del ko riktu gultis i ligonine kaip ir nera.  Liko dar pora ampolikiu, bet kasdien jauciuosi vis geriau, o ypac siandien, savijauta kaip naujo  thumbup.gif  - tad manau, kad tas vaistas man tikrai padeda. Kai baigsiu kursa vel turiu pasirodyti, tad gal man prates si homeopatini preparata ilgesniam laikui. Be to dar trecia menesi geriu zuvu taukus ir  antra menesi antioksidanta Resveratroli. (Resveratrolis – pats stipriausias gamtoje randamas antioksidantas, kuris 5 kartus veiksmingesnis nei betakarotinas, 20 kartų – nei vitaminas C ir 17 kartų – nei Q10.)

sveiki,noriu paklaust o cerebrum compositum vartojat tik gydytojui paskyrus ar galimapaprastai jo nusipirkt?ir kokiomis dozėmis? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aidatela @ 2011 05 09, 23:19)
rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

sveiki,noriu paklaust o cerebrum compositum vartojat tik gydytojui paskyrus ar galimapaprastai jo nusipirkt?ir kokiomis dozėmis? rolleyes.gif

Aga, man irgi idomu butu suzinot? Ir kas per gydytojas jums ji paskiria? Nes man tai niekas nei uzsimines apie toki vaistuka nebuvo...Tik is forumo ir suzinojau
Atsakyti