Nežinau ar man čia taip sutampa- bet pagerėjimą jaučiu tik nuo geriamo prednisolono, o nuo to solumedrolio tai niekad bent jau akis nepagerėja..
Smagu sanatorija- visad atsisakydavau, vaiko nebuvo kam žiūrėti..
QUOTE(Apart @ 2011 04 22, 15:24)
Nežinau ar man čia taip sutampa- bet pagerėjimą jaučiu tik nuo geriamo prednisolono, o nuo to solumedrolio tai niekad bent jau akis nepagerėja..
Tai va po to ir sako-niekas nenori tu sanatoriju..As kad tik tureciau galimybe tai kaip mat lekciau-tikiu kad padeda, bet kad darbelis toks-nieko negaliu padaryt..o realiai taip ir yra-kam vaikai, kam darbai, kam artimuosius priziuret reikia-ir ner kada sanatorijose vartytis...
Sveikos Atlėkiau pas Jus, nes jaučiuosi keistai ir nežinau ką man daryti....IS diagnozuota daugiau nei pries metus, vartoju interferoną, paskutinis sunkus pablogėjimas buvo liepos mėnesį, tada gavau hormonų. Būna dienų kai jaučiuosi puikiai, kartais ne kaip. O dabar jaučiuosi...keistai, kamuoja ir seni simptomai, tokie kaip galvos svaigimas, raumenų spastika, kartais atrodo kad vaikštau lyg robotas, o kartais vos paeinu, bet dažnaiusia per keletą dienų tai praeina,akys taip skauda, kad jau antra diena nesinori atsimerkti, o šiandien visa jaučiuosi aptirpusi ir kas nauja, ekista ir truputi gasdina tai - sunku kalbėti, liežuvis tartum neklauso proto...viskas sulėtėjo, nesuprantu. Pas gydytoją turiu apsilankyti tik birželio mėnesį. Ką man daryti, laukti ar kreiptis į gydytoją, ar čia paūmėjimas?
Labutis visoms
Jei turit galimybe, nueikit manau anksciau, kad veliau
po gydymo neliktu liekamuju reiskiniu
Linksmų, jaukių Šv. Vėlykų! Ir žinoma po didžiulį krepšį sveikatos!
QUOTE(Maratyna @ 2011 04 23, 15:20)
Sveikos Atlėkiau pas Jus, nes jaučiuosi keistai ir nežinau ką man daryti....IS diagnozuota daugiau nei pries metus, vartoju interferoną, paskutinis sunkus pablogėjimas buvo liepos mėnesį, tada gavau hormonų. Būna dienų kai jaučiuosi puikiai, kartais ne kaip. O dabar jaučiuosi...keistai, kamuoja ir seni simptomai, tokie kaip galvos svaigimas, raumenų spastika, kartais atrodo kad vaikštau lyg robotas, o kartais vos paeinu, bet dažnaiusia per keletą dienų tai praeina,akys taip skauda, kad jau antra diena nesinori atsimerkti, o šiandien visa jaučiuosi aptirpusi ir kas nauja, ekista ir truputi gasdina tai - sunku kalbėti, liežuvis tartum neklauso proto...viskas sulėtėjo, nesuprantu. Pas gydytoją turiu apsilankyti tik birželio mėnesį. Ką man daryti, laukti ar kreiptis į gydytoją, ar čia paūmėjimas?
Jei turit galimybe, nueikit manau anksciau, kad veliau
po gydymo neliktu liekamuju reiskiniu
Linksmų, jaukių Šv. Vėlykų! Ir žinoma po didžiulį krepšį sveikatos!
Sakoma, jog kartu su pavasario saule, Šv. Velykomis į žemę sugrįžta gyvenimas ir džiaugsmas. Tesugrįžta jis ir į Jūsų namus, ir į Jūsų širdis! Sveikatėlės Jums mielosios
Gretuteka, sveikinu Jus va čia tai laimė
Gretuteka, sveikinu Jus va čia tai laimė
Gretuteka , labai labai sveikinu
Geros sveikatėlės ir smagaus laukimo !
Geros sveikatėlės ir smagaus laukimo !
Aciu mergaites tikiuosi taip ir bus, nes pradzia nelabai lengva buvo
[quote=Gretuteka,2011 04 26, 10:31]
sveikutes mergaites... gretuteka didziausi sveikinimai viskas bus gerai, pamatysi,,, mes ir tik riebalinius sluoksinius auginam abu,,, kita savaite gal esim echoskopo pasiziuret, kas toks ten slepiasi, jau kaip ir turtetu matyti aiskiai , gan nemazi 30 sav bus,,
sveikutes mergaites... gretuteka didziausi sveikinimai viskas bus gerai, pamatysi,,, mes ir tik riebalinius sluoksinius auginam abu,,, kita savaite gal esim echoskopo pasiziuret, kas toks ten slepiasi, jau kaip ir turtetu matyti aiskiai , gan nemazi 30 sav bus,,
QUOTE(krissti@ @ 2011 04 26, 13:05)
gretuteka didziausi sveikinimai viskas bus gerai, pamatysi,,, mes ir tik riebalinius sluoksinius auginam abu,,, kita savaite gal esim echoskopo pasiziuret, kas toks ten slepiasi, jau kaip ir turtetu matyti aiskiai , gan nemazi 30 sav bus,,
kaip smagu lauksim ziniu kas
pas mane aplinkoj, kad uznestejo visos, net gimdysim panasiu laiku.
siandien matyt nepatiko pilvelio gyventojui mano suvalgyti pomidorai, tai rytas prasidejo nekaip, gerai, kad namuose, o ne masinoj