Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Ligoniukai ir ju artimieji-DZIUGIU,LAIMINGU,SVEIKATA ATNESANCIU KRISTAUS PRISIKELIMO SVENTES- VELYKU heart.gif
Atsakyti
Nežinau ar man čia taip sutampa- bet pagerėjimą jaučiu tik nuo geriamo prednisolono, o nuo to solumedrolio tai niekad bent jau akis nepagerėja..
Smagu sanatorija- visad atsisakydavau, vaiko nebuvo kam žiūrėti.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2011 04 22, 15:24)
Nežinau ar man čia taip sutampa- bet pagerėjimą jaučiu tik nuo geriamo prednisolono, o nuo to solumedrolio tai niekad bent jau akis nepagerėja..
Smagu sanatorija- visad atsisakydavau, vaiko nebuvo kam žiūrėti.. rolleyes.gif

Tai va po to ir sako-niekas nenori tu sanatoriju..As kad tik tureciau galimybe tai kaip mat lekciau-tikiu kad padeda, bet kad darbelis toks-nieko negaliu padaryt..o realiai taip ir yra-kam vaikai, kam darbai, kam artimuosius priziuret reikia-ir ner kada sanatorijose vartytis... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif Atlėkiau pas Jus, nes jaučiuosi keistai ir nežinau ką man daryti....IS diagnozuota daugiau nei pries metus, vartoju interferoną, paskutinis sunkus pablogėjimas buvo liepos mėnesį, tada gavau hormonų. Būna dienų kai jaučiuosi puikiai, kartais ne kaip. O dabar jaučiuosi...keistai, kamuoja ir seni simptomai, tokie kaip galvos svaigimas, raumenų spastika, kartais atrodo kad vaikštau lyg robotas, o kartais vos paeinu, bet dažnaiusia per keletą dienų tai praeina,akys taip skauda, kad jau antra diena nesinori atsimerkti, o šiandien visa jaučiuosi aptirpusi ir kas nauja, ekista ir truputi gasdina tai - sunku kalbėti, liežuvis tartum neklauso proto...viskas sulėtėjo, nesuprantu. Pas gydytoją turiu apsilankyti tik birželio mėnesį. Ką man daryti, laukti ar kreiptis į gydytoją, ar čia paūmėjimas?
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif

QUOTE(Maratyna @ 2011 04 23, 15:20)
Sveikos mirksiukas.gif Atlėkiau pas Jus, nes jaučiuosi keistai ir nežinau ką man daryti....IS diagnozuota daugiau nei pries metus, vartoju interferoną, paskutinis sunkus pablogėjimas buvo liepos mėnesį, tada gavau hormonų. Būna dienų kai jaučiuosi puikiai, kartais ne kaip. O dabar jaučiuosi...keistai, kamuoja ir seni simptomai, tokie kaip galvos svaigimas, raumenų spastika, kartais atrodo kad vaikštau lyg robotas, o kartais vos paeinu, bet dažnaiusia per keletą dienų tai praeina,akys taip skauda, kad jau antra diena nesinori atsimerkti, o šiandien visa jaučiuosi aptirpusi ir kas nauja, ekista ir truputi gasdina tai - sunku kalbėti, liežuvis tartum neklauso proto...viskas sulėtėjo, nesuprantu. Pas gydytoją turiu apsilankyti tik birželio mėnesį. Ką man daryti, laukti ar kreiptis į gydytoją, ar čia paūmėjimas?

Jei turit galimybe, nueikit manau anksciau, kad veliau
po gydymo neliktu liekamuju reiskiniu 4u.gif

Linksmų, jaukių Šv. Vėlykų! Ir žinoma po didžiulį krepšį sveikatos! smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2011 04 23, 17:29)
Labutis visoms  4u.gif
Jei turit galimybe, nueikit manau anksciau, kad veliau
po gydymo neliktu liekamuju reiskiniu  4u.gif

Linksmų, jaukių Šv. Vėlykų! Ir žinoma po didžiulį krepšį sveikatos!  smile.gif

user posted image

Su Sv Velykom visas!!! Sveikatos sveikateles!!!
Gretuteka-kokios puikios naujienos!!! nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sakoma, jog kartu su pavasario saule, Šv. Velykomis į žemę sugrįžta gyvenimas ir džiaugsmas. Tesugrįžta jis ir į Jūsų namus, ir į Jūsų širdis! Sveikatėlės Jums mielosios 4u.gif
Gretuteka, sveikinu Jus nestuke.gif va čia tai laimė thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Gretuteka 4u.gif , labai labai sveikinu nestuke.gif
Geros sveikatėlės ir smagaus laukimo !
Atsakyti
Aciu mergaites aciuks.gif wub.gif tikiuosi taip ir bus, nes pradzia nelabai lengva buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 26 balandžio 2011 - 08:31
[quote=Gretuteka,2011 04 26, 10:31]
Aciu mergaites aciuks.gif wub.gif tikiuosi taip ir bus, nes pradzia nelabai lengva buvo biggrin.gif

sveikutes mergaites... smile.gif gretuteka didziausi sveikinimai 4u.gif bigsmile.gif viskas bus gerai, pamatysi,,, bigsmile.gif mes ir tik riebalinius sluoksinius auginam abu,,, biggrin.gif kita savaite gal esim echoskopo pasiziuret, kas toks ten slepiasi, jau kaip ir turtetu matyti aiskiai , gan nemazi 30 sav bus,, bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki,sutikome ir mes siltas SV VELYKAS smile.gif - be pablogejimu.MB atsigavo ir nuo zarnyno bedu,kol kas atostogauja,nuo pirmadienio vel i darba ir- i laselines Prednizolono proceduras. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krissti@ @ 2011 04 26, 13:05)
gretuteka didziausi sveikinimai 4u.gif  bigsmile.gif  viskas bus gerai, pamatysi,,, bigsmile.gif  mes ir tik riebalinius sluoksinius auginam abu,,, biggrin.gif kita savaite gal esim echoskopo pasiziuret, kas toks ten slepiasi, jau kaip ir turtetu matyti aiskiai , gan nemazi 30 sav bus,, bigsmile.gif

kaip smagu thumbup.gif lauksim ziniu kas smile.gif
pas mane aplinkoj, kad uznestejo visos, net gimdysim panasiu laiku.
siandien matyt nepatiko pilvelio gyventojui mano suvalgyti pomidorai, tai rytas prasidejo nekaip, gerai, kad namuose, o ne masinoj lotuliukas.gif
Atsakyti