Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(ČIČI @ 2011 04 19, 10:39)
Uzjauciu...

Del IS tai tikrai negaletu taip zarnynas pabloget g.gif ,ko gero,kaip ir gydytojas gastroenterologas minejo- nuo vaistu salutiniai reiskiniai blink.gif
Atsakyti
Sveikos grizau is ligonines dabar laukiu sprendimo i sanatorija ar duos sad.gif labai pergyvenu rankos nezmoniskai uztirpusios net neparasau, kojos atsigavo sake rado zidini ties kaklu, ntai labai bijau nieko nerekomendavo ir israse laukti namie
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2011 04 19, 21:33)
Sveikos grizau is ligonines dabar laukiu sprendimo i sanatorija ar duos sad.gif  labai pergyvenu rankos nezmoniskai uztirpusios net neparasau, kojos atsigavo sake rado zidini ties kaklu, ntai labai bijau nieko nerekomendavo ir israse laukti namie

nepergyvenk, atsistatymui reikia laiko, o po sanatorijos tikrai turetum jaustis geriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2011 04 19, 21:33)
Sveikos grizau is ligonines dabar laukiu sprendimo i sanatorija ar duos sad.gif  labai pergyvenu rankos nezmoniskai uztirpusios net neparasau, kojos atsigavo sake rado zidini ties kaklu, ntai labai bijau nieko nerekomendavo ir israse laukti namie

Turetu siaip paskirti sanatorini gydyma,bet kai tokie laikai,tokia sveikatos sistema blush2.gif
Atsakyti
Man dabar rado keletą naujų židinių - bet man akis pagrinde, dar kairė ranka pasunkus.
Sulašino 5 g solumedrolio ir dar liepe gert prednisolono po 14 tab. mažint kas 5 dienos po kelias unsure.gif Kažkaip l.daug čia man atrodo..
Parašykit kokia schema mažindavot, l. įdomu rolleyes.gif
O valgyt norėjimas- veidas kaip kamuolys, kas toliau čia bus doh.gif
Papildyta:
Ką reiškia : rasta keletas naujų židinių - vienas kaupia kontrastinę medžiagą ?
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2011 04 21, 11:17)
Man dabar rado keletą naujų židinių - bet man akis pagrinde, dar kairė ranka pasunkus.
Sulašino 5 g solumedrolio ir dar liepe gert prednisolono po 14 tab. mažint kas 5 dienos po kelias unsure.gif  Kažkaip l.daug čia man atrodo..
Parašykit kokia schema mažindavot, l. įdomu  rolleyes.gif
O valgyt norėjimas- veidas kaip kamuolys, kas toliau čia bus  doh.gif
Papildyta:
Ką reiškia : rasta keletas naujų židinių - vienas kaupia kontrastinę medžiagą ?

sveika,
kai zidinys kaupia kontrasta, reiskia - jis aktyvus, bent man jau taip aiskino g.gif o veidas kaip kamuolys, nuo hormonu? man aiskino, kad lasinami hormonai tokio poveikio neturi g.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2011 04 21, 11:26)
sveika,
kai zidinys kaupia kontrasta, reiskia - jis aktyvus, bent man jau taip aiskino g.gif o veidas kaip kamuolys, nuo hormonu? man aiskino, kad lasinami hormonai tokio poveikio neturi g.gif

Pas mane tai buvo parasyta-kaupia kontrasta. Isvada-IS aktyvi faze.
Tai taip ir reiskia, kad jis aktyvus... verysad.gif
As irgi si pavasari jau gavau 3 g solumedrolio, bet kazkokio labai palengvejimo nejauciu, gal kad po lasaliniu iskart begau i darba, nei biuletenio, nei jokio poilsio...
Man nuo lasinamu hormonu visada keli kg uzsideda, atrodo jau stengiuosi laikytis, nevalgyt, bet nepadeda.... verysad.gif
Atsakyti
na va gavau leidima i sanatorija rolleyes.gif bet begalo pergyvgenu rankos abi uztirpusios, nebezinau kas gali bepadet pirmas toks pablogejimas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2011 04 21, 20:21)
na va gavau leidima i sanatorija  rolleyes.gif  bet begalo pergyvgenu rankos abi uztirpusios, nebezinau kas gali bepadet pirmas toks pablogejimas verysad.gif

Nepergyvenk, man pries kokius 3 metus buvo taip abi rankos uztirpusios, kad nei valgyt pati galejau nei indus ploviau...bet po hormonu (beje geriamu) palaipsniui praejo, o jau galvojau viskas-sakes-tik verkiau ir verkiau...Praeis, tik nesinervuok, mums nervuotis negalima! Laikykis, viskas bus gerai!
Pavydziu tau kad gali sau leist ta malonuma-sanatorija..
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2011 04 21, 19:21)
na va gavau leidima i sanatorija  rolleyes.gif  bet begalo pergyvgenu rankos abi uztirpusios, nebezinau kas gali bepadet pirmas toks pablogejimas verysad.gif

Tikrai, nusiramink viskas bus gerai. Kai as susirgau pries 4metus tai buvo nei paejau nei ka padaryt galejau. Viskas buvo nutirpe. Kol nervavausi tai jauciausi tikrai blogai bet po to pradejau apsiprasti ir susitaikyti kad as vis dar gyvenu ir galiu kovoti. Taip ir buvo nebegalvojau kad man blogai ir vis bandziau tiketi kad viskas bus gerai ir stai as atsistojau, as dirbu ir noriu gyventi pilnaverti gyvenima. Tai taip manyk ir pamatysi po keliu menesiuku viskas bus gerai. Nes as po ligonines isvaikisciojau ilgai ir nuobodziai net pora metu, o gal tavo jegos bus galingesnes ir viskas labai greit atsistatys. Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eri-ka: 22 balandžio 2011 - 07:24
QUOTE(deimante88 @ 2011 04 21, 20:21)

Nepergyvenk, kolege wink.gif Viskas bus gerai. Sanatorija tau tikrai pades. Tik patarimas, kai eisi pas gydytoja, kuri paskirs tau proceduras, kokia dovanele nunesk wink.gif labai padeda. As gavau po 6-8 proceduras i diena.
Atsakyti
aciu uz palaikyma ax.gif
Atsakyti