Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(mariug @ 2011 04 11, 09:08)
MB mete i sona geriama Prednizolona( kiek galima zarnyna kankint doh.gif )ir gaus dabar laseliniu,kiek girdejo- galima poliklinikoj susilasint...

Beje,MB pradejo labai tint kojos,ypac kaire,tai buna,kad bata vos nusiauna ,jau kuri laika nebetino,dabar vel. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariug: 11 balandžio 2011 - 09:20
QUOTE(Silver79 @ 2011 04 11, 09:53)
QUOTE(simpatica @ 2009 01 12, 19:42)
uztat leido Galium Hell ir Cerebrum Compositum.nors vos vaiksciojau,bet nuotaika nuo ju taip pakildavo

tokiu vaistu net girdejusi nesu
Papildyta:

Sveiki, gal kam teko vartoti si vaista? (Cerebrum Compositum) Man israse mano Neurologas ir sako, kad kartais sis homeopatinis preparatas daro stebuklus.
Prasau pasidalinti patirtimi, nes forumuose neradau labai daug. Dekui

as leidausi siuos vaistus kazkur pries pusmeti, nezinau ar jie ar visas kitas papildu kompleksas padejo, bet 6 men. jauciausi tikrai gerai thumbup.gif
dabar siek tiek pablogejo, bet nezinau su kuo tai sieti: gal pavasaris, gal, kad darau enzymu pertrauka, gal velniai zino kas, bet, tikiuosi pageres mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2011 04 11, 10:22)
as leidausi siuos vaistus kazkur pries pusmeti, nezinau ar jie ar visas kitas papildu kompleksas padejo, bet 6 men. jauciausi tikrai gerai thumbup.gif
dabar siek tiek pablogejo, bet nezinau su kuo tai sieti: gal pavasaris, gal, kad darau enzymu pertrauka, gal velniai zino kas, bet, tikiuosi pageres mirksiukas.gif

aciu uz info. Na, nusipirkau, tad teks pabandyti smile.gif Vaistas atrodo nekaltas, tad gal nieko blogiau tikrai nebus smile.gif
10 ampulyciu ir kas trecia diena leistis - truks menesi visas kursas.
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2011 04 11, 11:16)
aciu uz info. Na, nusipirkau, tad teks pabandyti smile.gif Vaistas atrodo nekaltas, tad gal nieko blogiau tikrai nebus smile.gif
10 ampulyciu ir kas trecia diena leistis - truks menesi visas kursas.

manau, kad tikrai nepakenks mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va laukiu skambucio is ligonines sake vel guldys nes beveik viskas uztirpo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimante88: 11 balandžio 2011 - 10:47
QUOTE(deimante88 @ 2011 04 11, 11:47)
Na va laukiu skambucio is ligonines sake vel guldys nes beveik viskas uztirpo  unsure.gif

Laikykis ir Sekmes! Lauksim greit sugriztant 4u.gif
Atsakyti
Labukas, man neuritas uzejo kaip reikiant- pradejo lasinti solumedroli ir ta pacia diena visai suprastejo g.gif , vos matau su viena, ti vietoj 3 g, duos 5.
Geriu Sermion plecianti ir B grupe.
Silver79- mano gydytojas ir pasiule ta copaxone programa, nes tipo amerikieciai 70 proc.ji naudoja- o jis skiriasi tuom kad bus - DVIGUBOS COPAXONE DOZES. Nezinau ar as jo(copaxone) noriu- kai naudojau pakeite i Betaferon, nes atsirado nauju zidiniu ir nervina tos duobes nuo jo(sunykes poriebalinis sluoksnis), dar skaudus kokie . o jei dar dvigubai biggrin.gif.
Siaip pasiteisino bandymai su tom tabletem kur dare tyrimus, tik sake neaisku kada paleis i rinka- salutinis- l.svorio priaugo.
Bet koks visiem tas pavasaris sunkus - nieko - laikykimes issikapstysim drinks_cheers.gif .
Atsakyti
o kas cia per tabletes? Gal galima placiau? As geriu testuojamus, bet kapsules...
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2011 04 11, 19:46)
o kas cia per tabletes? Gal galima placiau? As geriu testuojamus, bet kapsules...

cia, matyt, kur Amerikoj praejo visus testus g.gif
tikriausiai ir pas mus kazkas panasaus ax.gif
o kas ten del svorio, tai as geriau leisiuosi, labai nenoriu istoret blush2.gif
Atsakyti
deimante88 laikykis, viskas praeis, reikia tik kantrybes ir geros nuotaikos. Musu jaunas organizmas tai pats kovoja ir nereikia jam trukdyt bloga nuotaika 4u.gif
Praejo ziema ir nesirgau, o va dabar jau trecia diena kai neturiu balso doh.gif gerkle neskauda bet taip uzkimau, net juokinga blush2.gif kai talonelio negali nusipirkt, per paskaitas destytojai keistai ziuri kai negaliu atsakyti, o visada tiek daug plepu lotuliukas.gif kad tik blogiau nieko nebutu 4u.gif
Cerebrum Compositum per paumejima man leido kiekviena diena, nieko ypatingo nejauciau, tik kaip jau rasiau- nuotaika gera budavo thumbup.gif manau tikrai nepakenks smile.gif
Atsakyti
Sveikuciai,
kaip gaila man Jusu del visu pablogejimu, ataku, as tai labai dziaugiuosi kad per visa ziema niekuo nesirgau ir dabar puikiai jauciuosi, net pagalvoju kartais gal as visai nesergu ir be reikalo leidziuosi Copaxone. ax.gif Bet ne karta darytas MR ir tikrai mato kad turiu IS. g.gif Na as tik viena nauja dalyka pradejau tai tiketi savo pasamones galia ir kas vakara pries uzmigdama sau teigiu kad man viskas yra gerai. Na kol kas tuo dziaugiuosi, nes jauciuosi gerai. bigsmile.gif
Linkiu stiprybes Jums ir tikejimo, kad viskas bus gerai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2011 04 11, 11:47)
Na va laukiu skambucio is ligonines sake vel guldys nes beveik viskas uztirpo  unsure.gif

Laikykis rolleyes.gif
Atsakyti