Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Sveikos merginos, su praejusiomis sventemis smile.gif

Norejau paklausti tu, kad leidziasi capaxone... man nuo jo baisiniai guzai darosi ir niezti labai, kaip alergija... nors saldau nezinia kiek susileidus... pagalvojau gal per giliai leidziuosi (sesute pradziai injektoriu buvo nustaciusi i 10 mm), pasidariau 8 mm, leidziasi grynai jau po oda, bet kai susileidi, tai ir matai kur tie vaistai... kad ir kiek besaldyciau ryte atsikelus guzas, niezejimas ir kraujosruva... ant kiek mm Jus statot ta injektoriu ir ka darot kad guzai isnyktu? Sesute sake, kad guzus galima tepti tepalu tik po 4 dienu...
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2011 01 05, 14:58)

Norejau paklausti tu, kad leidziasi capaxone... man nuo jo baisiniai guzai darosi ir niezti labai, kaip alergija... nors saldau nezinia kiek susileidus... pagalvojau gal per giliai leidziuosi (sesute pradziai injektoriu buvo nustaciusi i 10 mm), pasidariau 8 mm, leidziasi grynai jau po oda, bet kai susileidi, tai ir matai kur tie vaistai... kad ir kiek besaldyciau ryte atsikelus guzas, niezejimas ir kraujosruva... ant kiek mm Jus statot ta injektoriu ir ka darot kad guzai isnyktu? Sesute sake, kad guzus galima tepti tepalu tik po 4 dienu...

labas,
as leidziuosi copaxone, bet be injektoriaus, suvarau visa adata, atsiranda guzai, bet veliausiai po poros dienu praeina, kartais paniezti, bet irgi praeina, jokiu tepalu nenaudoju schmoll.gif
net neisivaizduoju ka patart, gal kitos merginos su tokiais dalykais susidure g.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2011 01 05, 14:58)

sveikos smile.gif as ir leidziuosi copaxone man patare nesumazinti adatos ir pilnai idurti tada ir nebuna tokiu guzu, nes sake kad jei sumazinsiu adata tada gali buti ilgalaikiu pazeidimu... o siaip as ir saldau ir sildau ir jei buna guzai laikosi kokias tik 2 valandas.
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2011 01 05, 14:39)
sveikos  smile.gif  as ir leidziuosi copaxone man patare nesumazinti adatos ir pilnai idurti tada ir nebuna tokiu guzu, nes sake kad jei sumazinsiu adata tada gali buti ilgalaikiu pazeidimu... o siaip as ir saldau ir sildau ir jei buna guzai laikosi kokias tik 2 valandas.

o kur jus leidziates? i kojas ir pilva ar daugiau kur?
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2011 01 05, 23:39)

as leidziu tik i pilva ir virsutine sedmenu dali, bandziau i rankas-kojas schmoll.gif skauda nerealiai doh.gif taip ir liko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2011 01 06, 07:37)
as leidziu tik i pilva ir virsutine sedmenu dali, bandziau i rankas-kojas schmoll.gif skauda nerealiai doh.gif taip ir liko ax.gif

ir as tik i pilva leisdavausi blush2.gif nes maziausiai skaudejo blush2.gif
negaledavau i rankas ir i kojas, nes likdavo baisos melynes..
Atsakyti
Sveikos merginos, tikiuosi pailsejote po svenciu smile.gif
Klausimas toms, kurios draugauja su rebifu, leidziuos ranka, nes su autoinjektoriumi man labai skauda-per greitai suleidzia, gal kas jau bandet nauja autoinjektoriu, vaziavau vaistu, bet prasiau, kad duotu senus vaistus, nes nauju ranka nesusileisi...
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2011 01 05, 23:39)

leidziuosi visur i pilva, rankos mesinga vieta, kojas pradzioje skaudedavo o dabar kazkaip sekasi ir be skausmu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2011 01 06, 13:36)
leidziuosi visur i pilva, rankos mesinga vieta, kojas pradzioje skaudedavo o dabar kazkaip sekasi ir be skausmu  biggrin.gif

as i rankas nebandziau, nes man vis atrodo, kad kur bedurk iki kaulo isidurs smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2011 01 07, 00:00)
as i rankas nebandziau, nes man vis atrodo, kad kur bedurk iki kaulo isidurs smile.gif)

as leidziuosis i rankas kur daugiau i nugaros puse ten man visai neskauda
Atsakyti
Gal parekomenduotumete vitaminus ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2011 01 09, 15:46)
Gal parekomenduotumete vitaminus ?  ax.gif

zuvies taukai smile.gif)
Atsakyti