Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Sveikutes, as taip pat jauciuosi pakankamai gerai smile.gif ir sportuoti pradejau sporto klube su treniruokliais. ax.gif Stengiuosi nepasiduoti ligai tad nuteikineju save kad as viska galiu iveikti ir daryti ka noriu. blush2.gif Bet va mano mazasis (nors ne toks jau mazas) vis serga o tai labiausiai mane virpina: jis serga ir serga. Va sirgo pries pora savaiciu gripu,leidom ampules, atrodo pasveikom ir isejome i darzeli, bet tik savaite o siandien jau vel pakilusi temperatura, koso. Tiesiog baisu doh.gif O mane tai liudina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2011 04 06, 08:23)
Sveikutes, as taip pat jauciuosi pakankamai gerai  smile.gif ir sportuoti pradejau sporto klube su treniruokliais.  ax.gif  Stengiuosi nepasiduoti ligai tad nuteikineju save kad as viska galiu iveikti ir daryti ka noriu.  blush2.gif  Bet va mano mazasis (nors ne toks jau mazas) vis serga o tai labiausiai mane virpina: jis serga ir serga. Va sirgo pries pora savaiciu gripu,leidom ampules, atrodo pasveikom ir isejome i darzeli, bet tik savaite o siandien jau vel pakilusi temperatura, koso. Tiesiog baisu  doh.gif  O mane tai liudina  verysad.gif

taip jau yra su tais maziais, nenusimink schmoll.gif tiesiog reikia isgyventi ta sunku ligu perioda doh.gif zinau, kad labai sunku matyti savo vaikiuka kencianti verysad.gif , bet tai praeis mirksiukas.gif
maniskis siemet irgi kazkoks neatsparus visokiem virusam ir bacilom, tik perserga, isleidziu i darzeli pora sav. ir vel, tai ir rotu prasirgo (plius uzkrete visa seima), dabar jau baigiam is ausu uzdegimo krapstytis apie slogas ir pan. - tyliu doh.gif per 4 savo gyvenimo metelius ne karto antibiotiku nereikejo, o siemet jau 2 kartus g.gif na, bet as tikiuosi saulyte isvaikys visus virusus ir atnes daug sveikateles visiems thumbup.gif laikykites drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 04 05, 13:44)
O vaistukai nepakenke leliukui?Mb tiek ju prinaudojo,be to dar stiprius antidepresantus MB geres... doh.gif
Papildyta:

Dar palauksiu mm tada bus aisku... ax.gif

MB tapo siaubingai nervuotu po keliones i pajuri pas gimines(ten,beje,is eiles mire dvi jaunos pusseseres verysad.gif palike maziukus lelius,tai ne kokia atmosfera),grizo ,tai susikalbet neimanoma gun_bandana.gif ,buvom vakar sode ,nurisinejom vakare medelius,tai piktas buvo kaip karas doh.gif ,galu gale pasake ,kad jam galva svaigsta ir...kad busima uosve turi sumoket uz talka g.gif ,zodziu su vyreliu prasideda karas...
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 04 06, 09:50)
MB tapo siaubingai nervuotu po keliones i pajuri pas gimines(ten,beje,is eiles mire dvi jaunos pusseseres verysad.gif palike maziukus lelius,tai ne kokia atmosfera),grizo ,tai susikalbet neimanoma gun_bandana.gif ,buvom vakar sode ,nurisinejom vakare medelius,tai piktas buvo kaip karas doh.gif ,galu gale pasake ,kad jam galva svaigsta ir...kad busima uosve turi sumoket uz talka g.gif ,zodziu su vyreliu prasideda karas...

Turbut jam vel depresija sunki prasidejo...vengt reikejo kapiniu g.gif ir gedulo nuotaikos...siandien visai su manim nekalba... wub.gif tel isjungineja... wub.gif taip jau yra buve ,bet po truputi toki dalykai pradeda atsibost lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 04 06, 10:58)
Turbut jam vel depresija sunki prasidejo...vengt reikejo kapiniu g.gif ir gedulo nuotaikos...siandien visai su manim nekalba... wub.gif tel isjungineja... wub.gif taip jau yra buve ,bet po truputi toki dalykai pradeda atsibost lotuliukas.gif

Ir kodel tie vyrai galvoja, kad jie turi teise nekalbadienimas...
Tai testa pasidarei?
Atsakyti
Rimtai, kaip tas testas... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergickos! Senai jau cia nebuvau-vis paskaitineju, o parasyt ner kada...
Dziaugiuosi kad visos sauniai laikotes, as jau gaunu tikrus vaistukus, o ne nezinia ka smile.gif Gydytoja sake kad kazkur apie geguzes men suzinosiu ka geriau visa ta laika-bet kad as ir taip nujauciu kad placeba ax.gif o siaip-visai neblogai, nesenai susilasinau 3 solumedrolio, nes buvo nezmoniskas nuovargis uzejes, tai dabar kaip ant sparnu thumbup.gif Tik siand klinikose ta slykstbobe sugadino nuotaika-neyleido su leidimu pro vartus ivaziuot-ir gydytoja skambino ir vyr med sesuo-nieko nepadejo ir dar pagrasino kad policija iskvies gun_bandana.gif
Mariuq-ale gi tavo kantrybe ir stiprybe-laikykis! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2011 04 06, 08:23)
Sveikutes, as taip pat jauciuosi pakankamai gerai  smile.gif ir sportuoti pradejau sporto klube su treniruokliais.  ax.gif  Stengiuosi nepasiduoti ligai tad nuteikineju save kad as viska galiu iveikti ir daryti ka noriu.  blush2.gif  Bet va mano mazasis (nors ne toks jau mazas) vis serga o tai labiausiai mane virpina: jis serga ir serga. Va sirgo pries pora savaiciu gripu,leidom ampules, atrodo pasveikom ir isejome i darzeli, bet tik savaite o siandien jau vel pakilusi temperatura, koso. Tiesiog baisu  doh.gif  O mane tai liudina  verysad.gif

normalu zinok. Mano panasu kad persilauze. Ziema dar rankiojos viskas tipo vejaraupiu, gripo, viruso, bet jau tfu tfu tfu menuo kaip lanko darza be pravaikstu biggrin.gif Pernai isvis tragedija buvo. Kelio dienos darzelyje, kelios savaites namie doh.gif

QUOTE(juratema @ 2011 04 06, 15:49)
Sveikos mergickos! Senai jau cia nebuvau-vis paskaitineju, o parasyt ner kada...
Dziaugiuosi kad visos sauniai laikotes, as jau gaunu tikrus vaistukus, o ne nezinia ka smile.gif Gydytoja sake kad kazkur apie geguzes men suzinosiu ka geriau visa ta laika-bet kad as ir taip nujauciu kad placeba ax.gif o siaip-visai neblogai, nesenai susilasinau 3 solumedrolio, nes buvo nezmoniskas nuovargis uzejes, tai dabar kaip ant sparnu thumbup.gif Tik siand klinikose ta slykstbobe sugadino nuotaika-neyleido su leidimu pro vartus ivaziuot-ir gydytoja skambino ir vyr med sesuo-nieko nepadejo ir dar pagrasino kad policija iskvies gun_bandana.gif
Mariuq-ale gi tavo kantrybe ir stiprybe-laikykis! 4u.gif

o pinigeliu pamojavai g.gif Nors ten tik viena nesukalbama yra, o is veido labai gera atrodo hihihi.gif Vienai is ju uztenka pasakyti kad IS ir iskart slakbauma kelia.

Sveikinu nestuke.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Buvau vakar pas gasrtoenterologa, visi tyrimai geri, bilirubinas norma, kraujas labai geras, gydytojai nezino kaip taip gali buti g.gif bet vaistu vel israse thumbup.gif ir dar siunte daryt echoskopija kita treciadieni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2011 04 06, 22:45)
Labas vakaras 4u.gif
Buvau vakar pas gasrtoenterologa, visi tyrimai geri, bilirubinas norma, kraujas labai geras, gydytojai nezino kaip taip gali buti  g.gif  bet vaistu vel israse thumbup.gif ir dar siunte daryt echoskopija kita treciadieni smile.gif

super thumbup.gif
o su tuo bilirubinu, tai daug kam buna: viena karta darai - iseina uz normos ribu, kita karta - viskas normaliai doh.gif
bet svarbiausia, kad viskas gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2011 04 07, 09:25)
super thumbup.gif
o su tuo bilirubinu, tai daug kam buna: viena karta darai - iseina uz normos ribu, kita karta - viskas normaliai doh.gif
bet svarbiausia, kad viskas gerai drinks_cheers.gif

MB neoficialiai gavo sioki toki darbeli-darbo dienomis padet vienam zmogui dirbanciam savo tevu firmoje kiemsargiu--- bigsmile.gif ,na aisku po 4 valandas,be SODROS.,nezinia kaip istvers,nes sunkiu darbu visai nebegali schmoll.gif ,svaigineja.... wacko.gif na gal cia pavasarinis pablogejimas...Dariausi testa,del tikslaus laiko dar nezinau,reiks pas gine eit...Kaip sakoma- tikslu laika zino Dievas... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ČIČI @ 2011 04 06, 14:19)
Ir kodel tie vyrai galvoja, kad jie turi teise nekalbadienimas...
Tai testa pasidarei?

Na ji pas mane LIUTAS.....jau vienas svogeris LIUTAS,tai zinau ka reiskia,bet ten zmona- AVINAS...tai nugali daznai vyrelio kapryzus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariug: 07 balandžio 2011 - 08:59
[quote=mariug,2011 04 07, 10:02]
MB neoficialiai gavo sioki toki darbeli-darbo dienomis padet vienam zmogui dirbanciam savo tevu firmoje kiemsargiu--- bigsmile.gif ,na aisku po 4 valandas,be SODROS.,nezinia kaip istvers,nes sunkiu darbu visai nebegali schmoll.gif ,svaigineja.... wacko.gif na gal cia pavasarinis pablogejimas...Dariausi testa,del tikslaus laiko dar nezinau,reiks pas gine eit...Kaip sakoma- tikslu laika zino Dievas... smile.gif
Papildyta:

tai testas teigiamas?
Atsakyti