QUOTE(ČIČI @ 2011 04 04, 11:13)
Maniskis irgi gana prastai miega, ypac pries ryta... o kai reikia keltis - nori miego ziauriai...
daugiau nei pries metus turejau ziauriu problemu su miegu, be galo sunkiai uzmigdavau, budavo prasivartau 3-4 val., o kai uzmigdavau, miegas budavo negilus, atrodydavo, kad visa laika budrauju, buvau nerealiai pervargus, kartais gerdavau migdomuosius, kartais raminancius, padedavo, bet tik tam kartui, nuolat gerti vaistus bijojau, nes prie ju priprantama. vakaro laukdavau su siaubu. Santariskese sakiau apie savo problema, bet realios pagalbos nesulaukiau-nusiunte pas psichiatra, jis israse raminanciu-migdomuju, bet ka daryti jiems pasibaigus-nepaaiskino, i pakartotine konsultacija nesiule ateiti
zodziu...
tuo metu lankiausi pas psichologe, kuri rekomendavo pazistama psichiatra, nuejau ir po truputi mano problema pradejo sprestis, jis skyre vienus vaistus (paaiskejo, kad Santariskiu psichiatro vaistai man nelabai tinka, jie skiriami sunkesniems ligoniams yra stiprus ir sukelia priklausomybe, ko as labiausiai ir bijojau), tie vaistai man nelabai patiko, savijauta buvo keista, tada keite i kitus, kurie man nerealiai padejo, tokie antidepresantai-raminantys Tritico, pradzioj didesne doze, veliau doze mazino ir stai miegu as kaip uzmusta, be jokiu vaistu (tpfu tpfu tpfu). Gydymas truko netrumpai, kokius 8 men., bet jis padejo ir del to esu dekinga gydytojui, kuris i problema ziurejo labai rimtai ir profesionaliai
Papildyta:
QUOTE(deimante88 @ 2011 04 04, 11:17)
Sveikos, katik grizau is ligonines po savaites.... ligonineje tikra palaida bala, gydymas niekuom
nebezinau kur klaipedoje ieskotis neurologu
o ka tau dare