Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Meletė @ 2011 04 02, 18:53)
Sveikos 4u.gif  ax.gif

Sveika 4u.gif
ir kur prapuolus buvai? pasigedom mes Taves ax.gif Kaip sveikata, ar viskas gerai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltuke @ 2011 04 02, 19:58)
Sveika 4u.gif
ir kur prapuolus buvai? pasigedom mes Taves ax.gif  Kaip sveikata, ar viskas gerai? smile.gif

Viskas gerai (tfu tfu tfu) Net bijau dziaugtis. Retkarciais paskaitinėju, o šiaip į darbus įpuolus. Nėra laiko apie ligas galvoti. Buvau virusą neseniai pasigavus, tai beveik pririštą namie laikė kad niekur nelakstyčiau biggrin.gif
Atsakyti
merginos, kas vartoja atakeliu metu SERMIONA? ga galit pasidalint kokiom dozem, kokio stiprumo? nes nupirkau vyrui sian, nes svaigulys sustiprejo sad.gif jau savaite nepraeina.... ir dar B12 vitamino.... nes kiek domejausi, tai butent jis reikalingiausias, nes pagerina impulsu perdavima nervais... unsure.gif neurorubino kursa nesenai esu suleidusi, tai bijau, kad dar alergija nedasidetu... sermiona nupirkau 10mg... kaip jum gydytojai rekomendavo?
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2011 04 02, 23:02)
merginos, kas vartoja atakeliu metu SERMIONA? ga galit pasidalint kokiom dozem, kokio stiprumo? nes nupirkau vyrui sian, nes svaigulys sustiprejo sad.gif jau savaite nepraeina.... ir dar B12 vitamino.... nes kiek domejausi, tai butent jis reikalingiausias, nes pagerina impulsu perdavima nervais... unsure.gif neurorubino kursa nesenai esu suleidusi, tai bijau, kad dar alergija nedasidetu... sermiona nupirkau 10mg... kaip jum gydytojai rekomendavo?

As geriu kiekviena diena sermiona+ksantinoli kartu du kart dienoj. Jie abu yra pleciantys. Sitie vaistai mano "duona kazdienine", man padeda. Pagerkit, turetu padeti. Rezultatas pasijaucia mazdaug po triju keturiu dienu. Geriu Sermiono 10 mg. stiprumo.
Sekmes Jums! 4u.gif
Atsakyti
aciu, Baltuke. O kodel ir ksantinoli kartu? ar neuztenka vien sermiono? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2011 04 03, 14:20)
aciu, Baltuke. O kodel ir ksantinoli kartu? ar neuztenka vien sermiono?  unsure.gif

Man geriau du iskart gerti, efektas geresnis. Po viena taip nesuveikia. Galit pradzioj gert viena, o jeigu matysit, kad nelabai, nusipirkit ksantinoli, jis nedaug kainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovile.d @ 2011 04 01, 14:57)
Sveikos mamytes, stiprybės Jums visoms. Turiu Jūsų tokį prašymą... prašau, nes nebežinau ką daryt, rašau diplominį apie išsėtinę sklerozę, o kur aš dirbu sanatorijoj per metus atvažiuoja apie 4 žmonės. Man reikia išsitirti išviso 12 nebežinau kur ieškot. Ar būtų mamyčių galinčių man padėt? aš tik paklausinėčiau apie jūsų būseną daugiau nieko nereikėtų jums daryt... Labai prasau. Parašykit i az jei galite

Atsakyti
Sveiki,

skaitinėju apie išsėtiną sklerozę ir bandau lyginti ką rekomenduoja mūsų gydytojai ir kas plačiai taikoma kitose šalyse.

Ir pasidarė smalsu (nes nelabai sekėsi aptikti) kokią dalį sudaro makštos sergant išsėtine skleroze?

Seniau buvo manoma kad iš mankštų jokios naudos, o dabar pasaulyje teigiamai vertina mankštas kurios akcentuoja pusiausvyrą, koordinaciją bei jėgos lavinimą. kaip visgi yra Lietuvoje? negi gydytojai Jums, Jūsų artimiesiems siūlo vaistus ir nepropoguoja mankštų namuose. Taip pat skaitinėjau kad mažėja judesių amplitudės, ko taip pat galima išvengti taikant mankštas.
Atsakyti
QUOTE(Ryma @ 2011 04 03, 18:35)
Sveiki,

skaitinėju apie išsėtiną sklerozę ir bandau lyginti ką rekomenduoja mūsų gydytojai ir kas plačiai taikoma kitose šalyse.

Ir pasidarė smalsu (nes nelabai sekėsi aptikti) kokią dalį sudaro makštos sergant išsėtine skleroze?

Seniau buvo manoma kad iš mankštų jokios naudos, o dabar pasaulyje teigiamai vertina mankštas kurios akcentuoja pusiausvyrą, koordinaciją bei jėgos lavinimą. kaip visgi yra Lietuvoje? negi gydytojai Jums, Jūsų artimiesiems siūlo vaistus ir nepropoguoja mankštų namuose. Taip pat skaitinėjau kad mažėja judesių amplitudės, ko taip pat galima išvengti taikant mankštas.

MB tai kasdien daro manksta- kurios ismoko Virsuziglio Reabilitacijos ligonineje.Tai labai padeda( ypac pusiausvyros ir jegos,tempimo pratimai). mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariug: 04 balandžio 2011 - 08:10
Maniskis irgi stengiasi ryte pasimankstinti (pusiausvyrai), bet ir siaip jis darbe prisimankstina...
Atsakyti
šaunuoliai, jei domina, namie turiu kažkur turiu straipsnių būtent kurie naudingi išsėtinei -- su mokslineis įrodymais:) gal paįvairinsit mankštas.

beje labai gerai ir mankštos vandenyje tik temperatūra berods turi būti 27-29 laipsniai - bijau pameluoti dabar.
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif
QUOTE(Ryma @ 2011 04 04, 09:21)
šaunuoliai, jei domina, namie turiu kažkur turiu straipsnių būtent kurie naudingi išsėtinei -- su mokslineis įrodymais:) gal paįvairinsit mankštas.

beje labai gerai ir mankštos vandenyje tik temperatūra berods turi būti 27-29 laipsniai - bijau pameluoti dabar.

na, manau, mankstos visuomet tik i nauda thumbup.gif as pati stengiuosi pasimankstinti namuose su kamuoliu ir be, pabandziau karta thai ci, bet man, matyt, per sunku, po uzsiemimo taip koja pradejo drebeti, kad maniau vairuot negalesiu, tad si projekta kolkas atidejau verysad.gif
man ypac pageredavo po sanatorijos, kai gaudavau kompleksa visu proceduru, ypac patikdavo vertikalios vonios, manau, efektas tikrai didziulis bigsmile.gif
mane domintu tie straipsniukai, jei galit persiuskit ax.gif atsiusciau savo meil'a bigsmile.gif
Atsakyti