Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(mariug @ 2011 03 26, 11:56)
MB stovi Darbo birzoje ir....vakar jau stovejo prie baznycios  000189.gif  kazkaip keistai jautesi.... doh.gif .Parasiau vakar skunda Neigalumo komisijai del isvadu perziurejimo,tai ketvirtadieni ateit...reiks paremiant nuvest MB ar is kur nors neigaliojo vezimeli pasiskolint...  unsure.gif

Sveiki.Paskaiciau apie jus ,ir tikrai esu pakraupusi,siaubinga neteisybe,gerai kad nenuleidziate ranku,jei nepades skundas,kreipkites i televizija,ar kur.Vienas mano pazystamas turi 60%nedarbinguma,bet vyras stiprus kaip jautis,tik vos vos viena koja slubuoja,nes kazkada su motociklu avarija turejo.Tai jis pats gyresi,kad pamokejau ten kur reikia ir va turiu nedarbinguma.
Atsakyti
QUOTE(waja28 @ 2011 03 26, 14:51)
Sveiki.Paskaiciau apie jus ,ir tikrai esu pakraupusi,siaubinga neteisybe,gerai kad nenuleidziate ranku,jei nepades skundas,kreipkites  i televizija,ar kur.Vienas mano pazystamas turi 60%nedarbinguma,bet vyras stiprus kaip jautis,tik vos vos viena koja slubuoja,nes kazkada su motociklu avarija turejo.Tai jis pats gyresi,kad pamokejau ten kur reikia ir va turiu nedarbinguma.

Siais laikais- vieni prie baznycios stovi,kiti juokiasi is "kvailiu".... dry.gif Mums zada viena giminaite padet-i Sveikatos Ministerija skunda parasyt priedo.MB atsitiest po tokio smugio negali,depresija juoda,zarnyno spazmai iki cray.gif -net linu semenys nepadeda,net raminancios arbatos,masazai... sad.gif - zodziu,kaip jis pats sako-apiplestas vidury baltos dienos.... verysad.gif kad butu netoli tikro pensijinio amziaus-galetu kreiptis del isankstines pensijos.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariug: 26 kovo 2011 - 14:46
QUOTE(mariug @ 2011 03 26, 15:33)
Siais laikais- vieni prie baznycios stovi,kiti juokiasi is "kvailiu"....  dry.gif  Mums zada viena giminaite padet-i Sveikatos Ministerija skunda parasyt priedo.MB atsitiest po tokio smugio negali,depresija juoda,zarnyno spazmai iki  cray.gif -net linu semenys nepadeda,net raminancios arbatos,masazai...  sad.gif - zodziu,kaip jis pats sako-apiplestas vidury baltos dienos....  verysad.gif kad butu netoli tikro pensijinio amziaus-galetu kreiptis del isankstines pensijos.....

Siaubas uzjauciu jus del tokios neteisybes, man daktare siule eiti del nedarbingumo bet manau kad mazai sansu man sad.gif O beto taip nerimauju iki pirmadienio istemsiu ir skambinsiu i ligonine, jau nuo penktadienio kai palenkiu galva elektra per kojas varynejasi ir nenustoja, bei darosi labai sunku vaikscioti pedos virsutine dali skauda verysad.gif bijoti labai pradedu unsure.gif
Atsakyti
mariug, uzjauciu unsure.gif

deimante, laikykis 4u.gif

ka jus geriat, kad nedepresuoti? Maniskis pradejo jai pasiduoti unsure.gif
Atsakyti
Kokie geriausi b grupes vitaminai?
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2011 03 28, 10:34)
Kokie geriausi b grupes vitaminai?

stipriausi yra milgama, bent jau man juos skiria g.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2011 03 28, 11:41)
stipriausi yra milgama, bent jau man juos skiria g.gif

Arba neurorubinas,sudetis vienoda...
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2011 03 28, 10:51)

MB ir as geriam MAGNI B6 bet kai tokia dabar MB situacija,tai nieks nepadeda.... mad.gif sianakt visai be miego MB...per zarnyna angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2011 03 28, 10:51)

aha bigsmile.gif buvau pamirsus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 03 28, 11:02)
MB ir as geriam MAGNI B6 bet kai tokia dabar MB situacija,tai nieks nepadeda.... mad.gif sianakt visai be miego MB...per zarnyna angel_sadangel.gif

Net ROZINIO(ROZANCIAUS) kalbejimas MB nebepadeda...o jis ta buvo iprates,net demesys nusikreipdavo good.gif Beja,jei kas klauso 'MARIJOS RADIJA' ,tai kovo 30 d ,kai bus ROZANCIAUS kalbejimo laida 14 valanda-MB kalbes ROZANCIU(jei,aisku,sveikaciuks pageres blink.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariug: 28 kovo 2011 - 12:41
QUOTE(mariug @ 2011 03 28, 13:38)
Net ROZINIO(ROZANCIAUS) kalbejimas MB nebepadeda...o jis ta buvo iprates,net demesys nusikreipdavo good.gif Beja,jei kas klauso 'MARIJOS RADIJA' ,tai kovo 30 d ,kai bus ROZANCIAUS kalbejimo laida 14 valanda-MB  kalbes ROZANCIU(jei,aisku,sveikaciuks pageres blink.gif ).

MB gydytoja israse miegui RAMEVALIO ,bet deja,nieko nepadejo.... ohmy.gif jau baigiam nublust.... verysad.gif diena dar atlaiko,o nakti - kaip leliukas nuo spazmu kencia... 000189.gif rytoj einam isklausyt naujo neigalumo komisijos sprendimo,jei vel issitycios- kreipsimes visur,kol rasim teisybe... 4u.gif jau as pati autopilotu vaiksciot pradejau.Bande MB del viso ko paieskot darbo( paprasto- sargo,kiemsargio),bet ,kai pasake ,kad IS serga ir galima sakyt,kad nedarbingas-nieks nerizikuoja priimt. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariug: 30 kovo 2011 - 09:35
Per vargus pratese...metams...vadinam antra grupe.... wub.gif o dirbt visiskai negali....kiek kur paskambino,pasako,kad IS ir tokios bedos----aciu,nereikia.... verysad.gif
Atsakyti