Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(deimante88 @ 2010 12 22, 22:21)
Turiu dar klausimeli 4u.gif  arteja sventes o kaip su alkoholiu vartojant copaxone ?? blush2.gif

anotacijoje nieko apie tai nesako, Kizlaitiene sake, kad gyveni normalu gyvenima ir vyno isgerti tikrai galima, o kartais net reikia mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(simpatica @ 2010 12 22, 21:06)
Labas vakaras!
Rasau jums nes truputi jaudinuosi, siandien pasiemiau savo kraujo tyrima ir rodo kad bilirubino kiekis 31 (norma 5-21). Pirmadieni vaziuoju i santariskes vaistu ir dabar galvoju kad neduos  doh.gif  ar kuriai buvo tai? Gal kokios dietos laikytis? bijau kad gelta neatsirastu  doh.gif  doh.gif

manau, kad vaistu atimti tikrai neturetu, mano kraujo tyrimai pora kartu buvo blogi, tad liepe juos kartoti ir tada jie buvo geri, tie nukrypimai kartais buna momentiniai, nepergyvenk mirksiukas.gif
Atsakyti
Uždekime žvakes ir tyliai prisilieskim
Prie Švento Kūčių stalo vakare.
Be pykčio, be skriaudos
Su tyluma susėskim
Ir taip kaskart, kasdien ir visados.
Tesklinda šiluma
Ir į kasdienę būtį
Ateidami visi - savi ir svetimi,
Uždekime širdy po šventinę žvakutę,
Pasidalindami šviesa ir ugmimi.
Linksmu ir ramiu kuciu smile.gif
Atsakyti
Jaukių švenčių mielosios! wub.gif

user posted image

Daug daug daug laimės ir
dar daugiau sveikatos Jums ir Jūsų artimiesiems!
4u.gif
Atsakyti
nors ir paveluotai blush2.gif prisidedu prie sveikinimu 4u.gif meiles, sveikatos, stiprybes ir visko visko visko... thumbup.gif
newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2010 12 21, 10:48)
man tai nuo copaxone labai sirdi pradejo permusti ir galva suktis bet dydytoja sake kad taip turi buti... gal kas klaipedoje gydotes?

Aš gydausi Klaipėdoj jau pusantrų metų. Ir vartoju copaxone, bet kol kas jokio pašalinio poveikio nejaučiu apart leidimo skausmų. doh.gif

Aš taip pat noriu pasveikinti visas su šventėmis. 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos sulaukusios svieziu kaledu wink.gif newyear.gif ir 000054.gif
o vat mano vyrui senis dovanu tekstelejo kazkoki gripa ne gripa, bet toookia bjaurasti, kad siaubas sad.gif nuo ryto dejuoja nuolat, kaip bloga-skauda oda, raumenis, kaulus lauzo... sad.gif o jis pas mane siaip laabai kantrus... diena tempas 37 buvo, dabar jau kyla virs 38.... O dar ir IS kad nepaumetu nuo to bijom... sad.gif kazkaip jau antras matu galas mums tokis nesekmingas... sad.gif pernai vaikas su kazkuo panasiu i rota virusa per naujus kamavosi ir as apsirgus buvau, siemet va vyrui jau blogai, man irgi kabinasi jau sad.gif fear.gif
Atsakyti
Su sventemis sveikinu visus 4u.gif thumbup.gif
tokia patenkinta, buvau siandien santariskese pratest vaistu ir bijojau del savo tyrimu, o pasirodo jauniems zmonems buna kad bilirubinas pakyla ir nieko cia baisaus drinks_cheers.gif israse dar 3menesiams ir paskyre konsiliuma, bet bus be manes. Tiesiog prates vaistus, nes paumejimu nebuvo thumbup.gif ir jauciuosi daug geriau, taip nepastebimai visi simptomai mano dingsta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2010 12 27, 23:16)
Su sventemis sveikinu visus  4u.gif  thumbup.gif
tokia patenkinta, buvau siandien santariskese pratest vaistu ir bijojau del savo tyrimu, o pasirodo jauniems zmonems buna kad bilirubinas pakyla ir nieko cia baisaus  drinks_cheers.gif israse dar 3menesiams ir paskyre konsiliuma, bet bus be manes. Tiesiog prates vaistus, nes paumejimu nebuvo thumbup.gif  ir jauciuosi daug geriau, taip nepastebimai visi simptomai mano dingsta 4u.gif

na vat kaip smagu, saunu, kad viskas gerai baigesi, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
SU ŠVENTĖMIS!!! newyear.gif

Rigedora, kaip Jus, sveikit 4u.gif

Simpatica, thumbup.gif
Atsakyti
NA vyras po biski jau atisgauna, vakar krito antra auka-mazius. gal issikapstysim kaip nors smile.gif
Atsakyti
Sveikutės visos 4u.gif
Ta kritusi auka buvau ir aš biggrin.gif - pradėjo per Kalėdas kaulus laužyti, 39 sukilo, bet vieną dieną tik ir labai skaudi oda negalėjau prisiliesti. Labai skaudėjo akis tai bijojau, kad neurito nebūtų ,bet ačiū Dievui lyg praėjo thumbup.gif
Sveikinu su šventėm- būkime visi sveiki 4u.gif
Atsakyti
Tebuna visų kelių pabaigoje - NAMAI,
Visų naktų pabaigoje - AUŠRA,
Visų neapykantų pabaigoje - MEILĖ.
Visų nevilčių pabaigoje - VILTIS!
Su Naujaisiais Metais! biggrin.gif smile.gif
Atsakyti