Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(mariug @ 2011 03 23, 11:16)
Siandien einam i komisija del neigalumo MB  smile.gif idomu,ka nustatys g.gif

Tikiuosi nustatys teisingai, nors su jais visko gali buti, duok pinigu viska padarys, neduosi-kaip dievas duos...
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2011 03 22, 16:37)
Atsiusk savo el.pasta atsiusiu visa litanija apie linu semenis ir kt zoles

o ka linu semenys daro ax.gif gal ir man atsiustumet?
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2011 03 23, 11:45)
Tikiuosi nustatys teisingai, nors su jais visko gali buti, duok pinigu viska padarys, neduosi-kaip dievas duos...

Saiandien buvom,tai paskyre rytdienai,gerai,kad giminaite gydytoja pasisiule rytoj eit i komisija - lydet.nes nezinia ,kaip bus g.gif unsure.gif - pinigu tai neturim komisijai pakist... verysad.gif
O siap tai grizes linu semenis pradejo gert,gal pasitaisys zarnynas smile.gif nes naktis beveik be miego per skausmus buvo.... :verysad:mazai ka padejo imbiero arbata.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariug: 23 kovo 2011 - 18:27
Labas vakaras, jau ilgai nieko nerasiau. Kai viskas gerai tai ir gerai 4u.gif buvau tik siandien pratest savo Avonexa, tai sustabde gydyma doh.gif Labai austas bilirubinas, dave siuntima pas gastroenterologa...Jauciuosi gerai o viduje tai nelabai kazkas g.gif Bet gal ir gerai- patikrins, kolkas negausiu tos chemijos, organizmas pailses 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2011 03 24, 01:00)
Labas vakaras, jau ilgai nieko nerasiau. Kai viskas gerai tai ir gerai 4u.gif  buvau tik siandien pratest savo Avonexa, tai sustabde gydyma doh.gif  Labai austas bilirubinas, dave siuntima pas gastroenterologa...Jauciuosi gerai o viduje tai nelabai kazkas g.gif Bet gal ir gerai- patikrins, kolkas negausiu tos chemijos, organizmas pailses 4u.gif

Gal laikas ir man butu kepenu fermento tyrima pasidaryti,dar ne kart nedarius g.gif
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2011 03 24, 09:06)
Gal laikas ir man butu kepenu fermento tyrima pasidaryti,dar ne kart nedarius g.gif

labas,
o kiek laiko vaistus vartoji? mane Santariskese bent karta per metus siuncia kepenu fermentu tyrymui g.gif

p.s. jau karta klausiau, bet kazkaip niekas nesureagavo: ar kas skraide lektuvu ir vezesi vaistus, kokiu ten popieriu reikia?
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2011 03 24, 09:49)
labas,
o kiek laiko vaistus vartoji? mane Santariskese bent karta per metus siuncia kepenu fermentu tyrymui g.gif

p.s. jau karta klausiau, bet kazkaip niekas nesureagavo: ar kas skraide lektuvu ir vezesi vaistus, kokiu ten popieriu reikia?

leidausi metus,po to pertrauka 1.5m, dabar jau 9men. As neskridus nzn, paklausk neurologo, manau zinos. Gretuteka, aauuuuu, o tu neskridus, lyg buvai kazkur atostogaut, arba as maisau? g.gif
Atsakyti
MB gavo vadinama pirma grupe,visiskas nedarbingumas,tai dabar eisim del globos tvarkytis,turetu mane paskirt globeja.Bet - veiksnus.Be to,mes tuoksimes,tai nezinau,kaip cia bus. g.gif o del zarnyno spazmu ir diegliu - tai linu smenys siek tiek padejo,bet kol kas - nelabai- rieciasi po valgymo... su asarom... verysad.gif kol praeina ,kaip leliuka tenka masazuot. blink.gif Gerai,kad as nepuolu i panika,nors verkt norisi kartu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariug: 24 kovo 2011 - 09:49
QUOTE(mariug @ 2011 03 24, 10:40)
MB gavo vadinama pirma grupe,visiskas nedarbingumas,tai dabar eisim del globos tvarkytis,turetu mane paskirt globeja.Bet - veiksnus.Be to,mes tuoksimes,tai nezinau,kaip cia bus. g.gif o del zarnyno spazmu ir diegliu - tai linu smenys siek tiek padejo,bet kol kas - nelabai- rieciasi po valgymo... su asarom...  verysad.gif  kol praeina ,kaip leliuka tenka masazuot.  blink.gif Gerai,kad as nepuolu i panika,nors verkt norisi kartu.

tai tvarkoj jei dave kiek priklauso..o nuo ko tie diegliai ir spazmai,gal jam negalima zaliu darzoviu ir riebaus maisto, gal kokiu geru bakteriju dar pagert...oi labai sunku taip gyvent....
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2011 03 24, 09:52)
leidausi metus,po to pertrauka 1.5m, dabar jau 9men. As neskridus nzn, paklausk neurologo, manau zinos. Gretuteka, aauuuuu, o tu neskridus, lyg buvai kazkur atostogaut, arba as maisau? g.gif

jo, pakalusi cia doh.gif skambinau i Santariskes, tai visazine sesele pasake: dek i bendra bagaza ir viskas, tipo jos vyras insulina veziojasi ir viskas o.k. g.gif sakau: o jei bagazas dings unsure.gif , sako: taip nebuna, bagazas niekada nedingsta doh.gif ka cia bepridursi schmoll.gif
mariuq, jus laikykites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2011 03 24, 10:55)
tai tvarkoj jei dave kiek priklauso..o nuo ko tie diegliai ir spazmai,gal jam negalima zaliu darzoviu ir riebaus maisto, gal kokiu geru bakteriju dar pagert...oi labai sunku taip gyvent....

Na, zaliu darzoviu galima- jam kaip tik geriau(nes liuosuoja vidurius) o riebus maistas irgi nekenkia.Gastroenterologas tik nustate dirglaus zarnyno sindroma cool.gif ,israse vaistu,ir pasake- kad pagrindine priezastis- issetines sklerozes pasekmes ir nuo jos vaistai geriami. verysad.gif ,patare dar ,jei labai blogai butu-Mikrolax klizmas.Bet apsieisim be chemiju- mirksiukas.gif -linu semenimis,arbatomis,masazais,pagers geruju bakteriju,jogurto paprasto( kefyras,deja,netinka- dar blogiau verysad.gif ).
Papildyta:
QUOTE(dalmatinas @ 2011 03 24, 11:01)
jo, pakalusi cia doh.gif skambinau i Santariskes, tai visazine sesele pasake: dek i bendra bagaza ir viskas, tipo jos vyras insulina veziojasi ir viskas o.k. g.gif sakau: o jei bagazas dings unsure.gif , sako: taip nebuna, bagazas niekada nedingsta doh.gif ka cia bepridursi schmoll.gif
mariuq, jus laikykites 4u.gif

laikomes doh.gif dabar svarbu - globa susitvarkyt...nes jei negalesiu dirbt- kad bent stazas eitu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariug: 24 kovo 2011 - 10:09
QUOTE(mariug @ 2011 03 24, 11:05)
Na, zaliu darzoviu galima- jam kaip tik geriau(nes liuosuoja vidurius) o riebus maistas irgi nekenkia.Gastroenterologas tik nustate dirglaus zarnyno sindroma cool.gif ,israse vaistu,ir pasake- kad pagrindine priezastis- issetines sklerozes pasekmes ir nuo jos vaistai geriami.  verysad.gif ,patare dar ,jei labai blogai  butu-Mikrolax klizmas.Bet apsieisim be chemiju- mirksiukas.gif -linu semenimis,arbatomis,masazais,pagers geruju bakteriju,jogurto paprasto( kefyras,deja,netinka- dar blogiau  verysad.gif ).
Papildyta:

laikomes doh.gif dabar svarbu - globa susitvarkyt...nes jei negalesiu dirbt- kad bent stazas eitu.

Siaip- visai butu nueme grupe,arba vadinama 3-ia dave...
Atsakyti