Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(baltuke @ 2011 03 04, 14:42)
Man okulistai sake jeigu pažeistas akies nervas, tai jau nieko padet nebegali verysad.gif
Gal galetumet placiau parasyti kas ir delko. Aciu 4u.gif
Sveikit 4u.gif

Kairei akiai jau nieko nebegalejo padet( apako galutinai verysad.gif ),o desine tai dar buvo galima,nes tik silpniau mate( pati pradzia),tai dar atgriebe,visa tai susije su IS ir su cukralige.Siandien jau geriau,laukia barokamera desines ausies klausai stiprint( kaire jau nebegirdi verysad.gif -klausos nervo atrofija nuo IS).Zodziu- kaire puse pazeista( ta koja blogai eit ir ranka silpna sad.gif ) Galvojam i Lenkija bandyt kaip nors vaziuot,taupysim pinigelius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariug: 05 kovo 2011 - 10:44
QUOTE(mariug @ 2011 03 05, 11:37)
Kairei akiai jau  nieko nebegalejo padet( apako galutinai  verysad.gif ),o desine tai dar buvo galima,nes tik silpniau mate( pati pradzia),tai dar atgriebe,visa tai susije su IS ir su cukralige.Siandien jau geriau,laukia barokamera desines ausies klausai stiprint( kaire jau nebegirdi  verysad.gif -klausos nervo atrofija nuo IS).Zodziu- kaire puse pazeista( ta koja blogai eit ir ranka silpna sad.gif  ) Galvojam i Lenkija bandyt kaip nors vaziuot,taupysim pinigelius.

Vaje, kuo didziausios sveikatos ir sekmes Jums! Pasiseke Jusu vyrui, kad esate salia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2011 01 10, 11:08)
labutis,
aš esu į Tiens prisirašius tai daug ką irgi naudoju : kordicepsą ir kalcį smgenims pagrinde.
Nežinau ar nuo jų ar nuo Betaferon jaučiuos kaip prieš ligą- niekas netirpsta ir ranka kuri buvo susilpnėjus dabar viskas tvarkoj. Bet kainos kandžiojasi...
Kad tik neprisikalbėčiau tpfu, tpfu  smile.gif Bus matyti ką magnetas parodys.

Sveikos, senai besilankiau pas jus smile.gif noreciau gristi prie temos apie tiens ar vokietijoje ju imanoma gauti? ir kurie geriau ?
Atsakyti
QUOTE(baltuke @ 2011 03 05, 22:29)
Vaje, kuo didziausios sveikatos ir sekmes Jums! Pasiseke Jusu vyrui, kad esate salia 4u.gif

Tikiuosi pagerejimo- nuo Betaferono ,tik va,vel zarnynas MB sustreikavo- gal vaistu per daug unsure.gif ( nes ligoninej gavo dar).
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 03 07, 10:26)
Tikiuosi pagerejimo- nuo Betaferono ,tik va,vel zarnynas MB sustreikavo- gal vaistu per daug unsure.gif ( nes ligoninej gavo dar).

pastebejau gana idomu dalyka- na,gal cia sutapimas-siuo metu ieskau auklytes darbelio,kai tik pasakau,kad turiu MB ,serganti IS ,daug kas atsisako ,betgi nereikia jo slaugyt....kai reiks,tada tik prie jo busiu...
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 03 07, 11:03)
pastebejau gana idomu dalyka- na,gal cia sutapimas-siuo metu ieskau auklytes darbelio,kai tik pasakau,kad turiu MB ,serganti IS ,daug kas atsisako ,betgi nereikia jo slaugyt....kai reiks,tada tik prie jo busiu...

geriau nesakykit, nes cia tas pats, kaip ar turi mazu vaiku? o ka darysi, jei susirgs?
Atsakyti
Sveikos merginos,
o kaip manot ar alpimas gali buti kaip viena is IS ataku?
Mano zmogus sianakt apalpo prie lovos, tai apturejau strioko kol atgaivinau... unsure.gif
Nu jis pas mane toks "alpus", tai nuo kraujo alpsta, tai nuo labai aukstos temperaturos, bet dabar nei is sio nei is to...ir ryte vel beveik "nusiverte"... kas cia per galas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 03 07, 12:25)
geriau nesakykit, nes cia tas pats, kaip ar turi mazu vaiku? o ka darysi, jei susirgs?

Jei tikrai turesiu prie jo but,tada ir pasakysiu,o gal nereiks...kol kas pats apsitarnauja...taip gaunasi,kad ne vienam darbe negalesiu isidarbint,turedama toki ligoni g.gif o dirbt vistiesk reik,nes is jo vieno neigalumo nepragyvent verysad.gif ,o,kad ir uz jo slauga man pinigeliai prisides,vistek ,manau daug negausiu,tik stazas eis...
Papildyta:
QUOTE(Baltas @ 2011 03 07, 12:31)
Sveikos merginos,
o kaip manot ar alpimas gali buti kaip viena is IS ataku?
Mano zmogus sianakt apalpo prie lovos, tai apturejau strioko kol atgaivinau... unsure.gif
Nu jis pas mane toks "alpus", tai nuo kraujo alpsta, tai nuo labai aukstos temperaturos, bet dabar nei is sio nei is to...ir ryte vel beveik "nusiverte"... kas cia per galas  g.gif

MB kol kas tik alpsta,jei cukrus nukrenta(turi ir antrini diabeta).
Papildyta:
QUOTE(ČIČI @ 2011 03 07, 12:25)

Bandziau savo namuose ieskot auklytes darbelio-ta pati problema,betgi IS neuzkreciama ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariug: 07 kovo 2011 - 11:50
QUOTE(mariug @ 2011 03 07, 11:53)
Jei tikrai turesiu prie jo but,tada ir pasakysiu,o gal nereiks...

tai as ir sakau, kad geriau niekam to nesakyti...
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 03 07, 14:20)
tai as ir sakau, kad geriau niekam to nesakyti...

Bet neretai tenka lydet pas gydytojus,tai ir daugiau gali tekt,vistiek reiks atsiprasinet,laika derint.Gal yra kokiu lengatu darbe,slaugant neigaluji( kalbu apie oficialius darbus)? g.gif ir kaip skaiciuosis motinystes atostogos ,jei stazas eis tik uz slaugyma? g.gif
Atsakyti
Sveikutės verysad.gif , su savo gerąja akim pradėjau šviesiau matyti...nei skaudėjo vartant nei ką, ką dabar daryti? Nejau vėl eiti pas akių ta-lieps hormonus gerti.
Ar jums yra praėję be hormonų, įtariu akies nervo uždegimas prasidės, tuoj visai blogai bus fear.gif .
Man su dešine yra buvę 2 ir su kaire 1, bet dešinė ir liko šviesiau matanti...
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 03 07, 14:29)
Bet neretai tenka lydet pas gydytojus,tai ir daugiau gali tekt,vistiek reiks atsiprasinet,laika derint.Gal yra kokiu lengatu darbe,slaugant neigaluji( kalbu apie oficialius  darbus)? g.gif ir kaip skaiciuosis motinystes atostogos ,jei stazas eis tik uz slaugyma? g.gif

Jei Tu iskart viska pasakosi, niekas Taves i darba nepriims... O va, kai jau dirbsi, galesi bandyti ir atsiprasineti, ir derintis...
Atsakyti