Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Tai va, o as nuejau i rimta sporto kluba, sportuoju su treniruokliais ir galvoju ar cia gerai?
[/quote]

O ką tu sakei jauti įdomaus?
Ir pasunkėjo man ta ranka kažkaip, vakar tampiau tą gumą įsijautus wacko.gif mėlyną(pati stipriausia)
Atsakyti
[quote=Apart,2011 02 25, 15:55]
Tai va, o as nuejau i rimta sporto kluba, sportuoju su treniruokliais ir galvoju ar cia gerai?
[/quote]

O ką tu sakei jauti įdomaus?
Ir pasunkėjo man ta ranka kažkaip, vakar tampiau tą gumą įsijautus wacko.gif mėlyną(pati stipriausia)
[/quote]

Ryte iškart jautėsi stiprus nuovargis, savijauta nekokia, galva bandė svaigt verysad.gif . Po pietų jau nieko buvo, atsigavau. Prisiminiau, kad mums negalima kilnot sunkiai, o aš pasitampiau, tai va kaip gavosi
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif , as taip pat norejau jau pradet eiti i sporto kluba, bet va jau antra diena kai jauciuosi nekaip. Galva svaigsta ir siaip visas organizmas lyg ligotas, be jegu ir dar kojytes greit pavargsta, vakar net viena koja vilkau. doh.gif Taip iseina kad baigesi bent laikinai mano norai pasportuoti, na teks namie lengvus kokius tai pratimukus daryti g.gif Tikiuosi iki rimtos atakos neprieisiu ir po keliu dienu vel jausiuos nuostabiai. ax.gif Visoms linkiu nepasiduoti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2011 02 28, 10:09)
Sveikutes  4u.gif , as taip pat norejau jau pradet eiti i sporto kluba, bet va jau antra diena kai jauciuosi nekaip. Galva svaigsta ir siaip visas organizmas lyg ligotas, be jegu ir dar kojytes greit pavargsta, vakar net viena koja vilkau.  doh.gif  Taip iseina kad baigesi bent laikinai mano norai pasportuoti, na teks namie lengvus kokius tai pratimukus daryti  g.gif  Tikiuosi iki rimtos atakos neprieisiu ir po keliu dienu vel jausiuos nuostabiai.  ax.gif  Visoms linkiu nepasiduoti.  thumbup.gif

MB po truputi sportuoja namuose,tai neblogai jauciasi... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 02 28, 11:29)

Jau tuoj laikas bus i Neigalumo nustatymo komisija eit,kazi kaip bus,gali visiskos negales ir neduot...Nors siaip priklausytu...
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 02 28, 11:29)

As savaitgali pagulejau, pailsejau ir vel atsigavau 4u.gif . Po sporto sales man jautesi bendras nuovargis, o siandien nuejus paprasysiu, kad pakeistu pratimus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baltuke @ 2011 03 01, 12:52)
As savaitgali pagulejau, pailsejau ir vel atsigavau 4u.gif . Po sporto sales man jautesi bendras nuovargis, o siandien nuejus paprasysiu, kad pakeistu pratimus.  ax.gif

O kazi sporto klubuose yra nuolaidu ,turintiems didele negale? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 03 01, 12:20)

manyciau, kad ne
Atsakyti
[quote=mariug,2011 03 01, 13:20]

Aš paprašiau tai padarė kaip studentei - 20 proc.
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 03 01, 13:20)

Net neklausiau, sakyt kazkaip nepatogu ax.gif , o pažiūrėjus niekas net neįtaria kad galiu turėti negalia 4u.gif Treneriui pasakiau problema, tai sake ne tu pirma ir ne paskutine. smile.gif
Atsakyti
MB operuos akyte,bandys nors kad ta gerai matytu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 03 02, 10:24)
MB operuos akyte,bandys nors kad ta gerai matytu... smile.gif

sekmingos operacijos ir greito sveikimo 4u.gif
Atsakyti