Tai va, o as nuejau i rimta sporto kluba, sportuoju su treniruokliais ir galvoju ar cia gerai?
[/quote]
O ką tu sakei jauti įdomaus?
Ir pasunkėjo man ta ranka kažkaip, vakar tampiau tą gumą įsijautus mėlyną(pati stipriausia)
[quote=Apart,2011 02 25, 15:55]
Tai va, o as nuejau i rimta sporto kluba, sportuoju su treniruokliais ir galvoju ar cia gerai?
[/quote]
Ir pasunkėjo man ta ranka kažkaip, vakar tampiau tą gumą įsijautus mėlyną(pati stipriausia)
[/quote]
Ryte iškart jautėsi stiprus nuovargis, savijauta nekokia, galva bandė svaigt . Po pietų jau nieko buvo, atsigavau. Prisiminiau, kad mums negalima kilnot sunkiai, o aš pasitampiau, tai va kaip gavosi
[/quote]
[/quote]
Ryte iškart jautėsi stiprus nuovargis, savijauta nekokia, galva bandė svaigt . Po pietų jau nieko buvo, atsigavau. Prisiminiau, kad mums negalima kilnot sunkiai, o aš pasitampiau, tai va kaip gavosi
Sveikutes , as taip pat norejau jau pradet eiti i sporto kluba, bet va jau antra diena kai jauciuosi nekaip. Galva svaigsta ir siaip visas organizmas lyg ligotas, be jegu ir dar kojytes greit pavargsta, vakar net viena koja vilkau. Taip iseina kad baigesi bent laikinai mano norai pasportuoti, na teks namie lengvus kokius tai pratimukus daryti Tikiuosi iki rimtos atakos neprieisiu ir po keliu dienu vel jausiuos nuostabiai. Visoms linkiu nepasiduoti.
QUOTE(Eri-ka @ 2011 02 28, 10:09)
Sveikutes , as taip pat norejau jau pradet eiti i sporto kluba, bet va jau antra diena kai jauciuosi nekaip. Galva svaigsta ir siaip visas organizmas lyg ligotas, be jegu ir dar kojytes greit pavargsta, vakar net viena koja vilkau. Taip iseina kad baigesi bent laikinai mano norai pasportuoti, na teks namie lengvus kokius tai pratimukus daryti Tikiuosi iki rimtos atakos neprieisiu ir po keliu dienu vel jausiuos nuostabiai. Visoms linkiu nepasiduoti.
MB po truputi sportuoja namuose,tai neblogai jauciasi...
QUOTE(mariug @ 2011 02 28, 11:29)
Jau tuoj laikas bus i Neigalumo nustatymo komisija eit,kazi kaip bus,gali visiskos negales ir neduot...Nors siaip priklausytu...
QUOTE(mariug @ 2011 02 28, 11:29)
As savaitgali pagulejau, pailsejau ir vel atsigavau . Po sporto sales man jautesi bendras nuovargis, o siandien nuejus paprasysiu, kad pakeistu pratimus.
QUOTE(baltuke @ 2011 03 01, 12:52)
As savaitgali pagulejau, pailsejau ir vel atsigavau . Po sporto sales man jautesi bendras nuovargis, o siandien nuejus paprasysiu, kad pakeistu pratimus.
O kazi sporto klubuose yra nuolaidu ,turintiems didele negale?
QUOTE(mariug @ 2011 03 01, 12:20)
manyciau, kad ne
[quote=mariug,2011 03 01, 13:20]
Aš paprašiau tai padarė kaip studentei - 20 proc.
Aš paprašiau tai padarė kaip studentei - 20 proc.
QUOTE(mariug @ 2011 03 01, 13:20)
Net neklausiau, sakyt kazkaip nepatogu , o pažiūrėjus niekas net neįtaria kad galiu turėti negalia Treneriui pasakiau problema, tai sake ne tu pirma ir ne paskutine.
QUOTE(mariug @ 2011 03 02, 10:24)
MB operuos akyte,bandys nors kad ta gerai matytu...
sekmingos operacijos ir greito sveikimo