Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(ČIČI @ 2011 02 24, 11:17)
g.gif  o taikiek vyru buvo anksciau

Amzinatilsis mano TEVELIS,staiga mires nuo miokardo infarkto pries 3 menesius troleibuse,pakeliui i namus...
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 02 24, 11:58)
Amzinatilsis mano TEVELIS,staiga mires nuo miokardo infarkto pries 3 menesius troleibuse,pakeliui i namus...

Uzuojauta...
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 02 24, 11:58)

tikrai liudna verysad.gif uzjauciu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 02 24, 10:58)

uzjauciu 4u.gif
Atsakyti
Siūlyčiau pagerti Omeprazol kas geria hormonus. Reumatologė liepė būtinai kol gersiu hormonus ir kt. vaistus gerti ir Omeprazolį kartu. Tiksliau visos liepia kam rūpi jūsų skrandis. O maniškis itin problematiškas, bet kol kas thumbup.gif
O Gastroval man bombonkės irnesakyk.gif
Atsakyti
O pieną gerti turbūt liepė dėl kalcio, nes hormonai labai jį išvaro, net kaulų retėjimas prasideda ir kalį taip pat.
Atsakyti
Sveiki,
norejau pasiteirauti, ar kazkada buvus akies nervo neuritui esate sportavusios? Jauciuosi gerai, pradejau sportuot ko daugeli metu nedariau ax.gif ir kazkaip keistai jauciuosi. Ar neissauks paumejimo?
Aciu uz atsakyma
Sveikateles visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltuke @ 2011 02 25, 10:06)
Sveiki,
norejau pasiteirauti, ar kazkada buvus akies nervo neuritui esate sportavusios? Jauciuosi gerai, pradejau sportuot ko daugeli metu nedariau ax.gif  ir kazkaip keistai jauciuosi. Ar neissauks paumejimo?
Aciu uz atsakyma
Sveikateles visiems 4u.gif

sveika,
manau sportas, nepersistengiant, tikrai neissauks paumejimo, jis kaip tik rekomenduotinas prie IS, nesvarbu kokia simptomatika ax.gif
as kaip tik dabar dalyvauju tyrime Santariskese, kur pagrindinis akcentas-manksta ir rezultatai akivaizdus-merginos jauciasi daug stipriau thumbup.gif
o siaip, kiek domejausi, mums geriausiai mankstos su kamuoliais, padeda pusiausvyrai ir pan., dar dabar isgirdau, kad taichi manksta mums tinka idealiai, padeda islaikyti tiek vidine, tiek fizine pusiausvyra mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=baltuke,2011 02 25, 10:06]
Sveiki,
norejau pasiteirauti, ar kazkada buvus akies nervo neuritui esate sportavusios? Jauciuosi gerai, pradejau sportuot ko daugeli metu nedariau ax.gif ir kazkaip keistai jauciuosi. Ar neissauks paumejimo?

Aš pradėjau lankyti Pilatesą bigsmile.gif , labai faina, mankšta su kamuoliais, gumomis. Pagrinde pavargsta pilvo presas smile.gif
Bet , šiandien kažko mano tą silpnesnę ranką pradėjo badyti kaip su adatikėm ir neaišku nuo ko, šiaip pikta labai buvau paskutiniu laiku blush2.gif
Atsakyti
Aš pradėjau lankyti Pilatesą bigsmile.gif , labai faina, mankšta su kamuoliais, gumomis. Pagrinde pavargsta pilvo presas smile.gif
Bet , šiandien kažko mano tą silpnesnę ranką pradėjo badyti kaip su adatikėm ir neaišku nuo ko, šiaip pikta labai buvau paskutiniu laiku blush2.gif
[/quote]

Tai va, o as nuejau i rimta sporto kluba, sportuoju su treniruokliais ir galvoju ar cia gerai?
Atsakyti
[quote=baltuke,2011 02 25, 11:49]
[/quote]

Tai va, o as nuejau i rimta sporto kluba, sportuoju su treniruokliais ir galvoju ar cia gerai?
[/quote]
gal kiek per stipru g.gif ypac ilga laika nesportavus g.gif
Atsakyti
Kazkuri klause del koralinio klubo produktu prie IS. Esu girdejus realia situacija, kai merginai labai padeda lecitino, kofermento Q10, spirulinos vartojimas. Aisku, jokiu budu neskatinu begti ir pirkti, cia individualiai parinkta buvo. As kuri laika vartojau krekenas, jos irgi prie autoimuniniu ligu tinka.
Atsakyti