Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Sangria023 @ 2011 02 22, 20:14)
Sveikos merginos 4u.gif atleiskit, kad lendu i jusu temute, bet labai jau nerimauju. Jau kaip du metai mane kankina staigus galvos savigimai, tai trunka apie 3-5 min kai aplinkui sukasi kambarys, gali svaigti kas ryta arba kokius trys menesius is vis nesvaigti. Buvau pas visus daktarus, dare kraujo tyrimus, skydliauke, viska ziurejo nukripymu nerado, neurologas nusprende, kad man nervai, o kai paparsiau siuntimo tamografijai, pasake, kad jei noriu smegenu vezi tai prasom blink.gif Kojos netirpsta, rankos buna, bet nakti kai nepatogiai miegu, klausa normali, regejimas net nezinau nuo paauglystes man akinius israse nesiotis, o siaip buna nuo ryskaus svieso mirga akyse ar nuo kokio bliksnio rolleyes.gif
Kaip jus manot ar galvos svaigiamas gali buti simptomas?man 28, seimoj niekas neserga.
Papildyta:

Sergant issetine skleroze kaip daznai svaigsta galva ir kaip tas svaigimas pasireiskia? unsure.gif

Mano nuomone, prašykit siuntimo magnetui, t.y. magnetiniam rezonansui. Ligonių kasos kompensuoja, kiek žinau. Problemų neturėtų kilti dėl to.

Jeigu nieko nepavyksta priprašyti, tuomet siūlau pačiai kreiptis į neurologus Santariškese, pavyzdžiui, susimokėti vienkartinį apžiūros mokestį (gal bus koks +-100 LTL) ir jus paguldys tyrimams bei pravarys per visus aparatus, o konsiliumas įvardins diagnozę. smile.gif

Nenoriu būt blogas pranašas, bet galvos svaigimas yra dažnai ir auglio galvos smegenyse ar gresiančio insulto pasekmė... g.gif Jūsų amžius jau nebesvarbu...

Taip kad skubiai už terbelės ir pas medikus rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes, as taip pat leidziuosi copaxone ir kankinuosi su guzais ir skausmingais leidimais. g.gif O tie skausmai buna todel kad ileidziame i poodini guza, kuris yra nuo kazkurio leidimo. doh.gif (manau gerai cia issireiskiau). Kiek skaiciau tai mums vaistai issivaiksto tik per 2men, todel ir jauciasi kiekvienas guzas kai tik prisilieciam prie tos vietos. As taip pat galiu suskaiciuot po kiek guzu turiu dar neissivaiksciusiu. unsure.gif . O ka daryti nelabai ir isivaizduoju. Na dar patare man patepti lioton1000 tepalu, nes jis pries uzdegiminis ir visokius patinimus gerina, tai pabandziau. Nieko ypatingo bet bandau. ax.gif
O kai gerdavau prednisolona, tai tuo paciu liepdavo gerti ranitidino tabletes nuo skrandzio, kad nesuestu skrandzio ir viskas lyg ir normaliai praeidavo, mane tik nemiga kankindavo. smile.gif Sekmes visoms nepasiduoti ir tiketi kad viskas bus gerai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(IlonaMutis @ 2011 02 23, 09:46)
Mano nuomone, prašykit siuntimo magnetui, t.y. magnetiniam rezonansui. Ligonių kasos kompensuoja, kiek žinau. Problemų neturėtų kilti dėl to.

Jeigu nieko nepavyksta priprašyti, tuomet siūlau pačiai kreiptis į neurologus Santariškese, pavyzdžiui, susimokėti vienkartinį apžiūros mokestį (gal bus koks +-100 LTL) ir jus paguldys tyrimams bei pravarys per visus aparatus, o konsiliumas įvardins diagnozę.  smile.gif

Nenoriu būt blogas pranašas, bet galvos svaigimas yra dažnai ir auglio galvos smegenyse ar gresiančio insulto pasekmė...  g.gif Jūsų amžius jau nebesvarbu...

Taip kad skubiai už terbelės ir pas medikus  rolleyes.gif

Nu man tikrino akiu dugna tai jokiu zidyniu nemate, tikrino Loras. O del auglio galvoje, tai skaiciaus, kad svaigimas labai retai pasireiskia turint ji, bet kokoiu atveju aciu uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2011 02 23, 09:53)
Sveikutes, as taip pat leidziuosi copaxone ir kankinuosi su guzais ir skausmingais leidimais.  g.gif  O tie skausmai buna todel kad ileidziame i poodini guza, kuris yra nuo kazkurio leidimo.  doh.gif  (manau gerai cia issireiskiau). Kiek skaiciau tai mums vaistai issivaiksto tik per 2men, todel ir jauciasi kiekvienas guzas kai tik prisilieciam prie tos vietos. As taip pat galiu suskaiciuot po kiek guzu turiu dar neissivaiksciusiu.  unsure.gif . O ka daryti nelabai ir isivaizduoju. Na dar patare man patepti lioton1000 tepalu, nes jis pries uzdegiminis ir visokius patinimus gerina, tai pabandziau. Nieko ypatingo bet bandau.  ax.gif
O kai gerdavau prednisolona, tai tuo paciu liepdavo gerti ranitidino tabletes nuo skrandzio, kad nesuestu skrandzio ir viskas lyg ir normaliai praeidavo, mane tik nemiga kankindavo.  smile.gif  Sekmes visoms nepasiduoti ir tiketi kad viskas bus gerai.  thumbup.gif

oi nuo jo man irgi nemieganaktis buna, zinai kas mane gelbedavo-nueidavau i virtuve, pavalgydavau, atsiguldavau ir uzmigdavau...nezinau kodel taip veike, bet veike biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 02 22, 18:28)
Rytoj MB eis pas seimos gydytoja,kad extra siustu pas gastroenterologa,nes jau ir jogurtas nepadeda  doh.gif ,zodziu kankinasi ziauriai cray.gif

MB buvo pas gydytoja extra dave siuntima pas gastroenterologa,tai israse GASTROVALIO.Nu,gal susitvarkys po truputi viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 02 23, 11:21)
MB buvo pas gydytoja extra dave siuntima pas gastroenterologa,tai israse GASTROVALIO.Nu,gal susitvarkys po truputi viskas g.gif

Tikiuosi susitvarkys...sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2011 02 23, 11:34)
Tikiuosi susitvarkys...sekmes 4u.gif

Tikiuosi smile.gif dar kol kas- ne kas....
Atsakyti
Jau pagerejom,dziaugiames,kad GASTROVALIS padeda... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 02 24, 10:25)
Jau pagerejom,dziaugiames,kad GASTROVALIS padeda... smile.gif

sveikinu drinks_cheers.gif pasiseke jusu vyrui tokia rupestinga zmona turint thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2011 02 24, 10:31)
sveikinu drinks_cheers.gif pasiseke jusu vyrui tokia rupestinga zmona turint thumbup.gif

ir jis-labai rupestingas,nes dabar liko vienintelis vyras seimoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 02 24, 10:35)
ir jis-labai rupestingas,nes dabar liko vienintelis vyras seimoje mirksiukas.gif

labai dziaugiuosi, kad padeda.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 02 24, 09:35)

g.gif o taikiek vyru buvo anksciau
Atsakyti