QUOTE(Sangria023 @ 2011 02 22, 20:14)
Sveikos merginos atleiskit, kad lendu i jusu temute, bet labai jau nerimauju. Jau kaip du metai mane kankina staigus galvos savigimai, tai trunka apie 3-5 min kai aplinkui sukasi kambarys, gali svaigti kas ryta arba kokius trys menesius is vis nesvaigti. Buvau pas visus daktarus, dare kraujo tyrimus, skydliauke, viska ziurejo nukripymu nerado, neurologas nusprende, kad man nervai, o kai paparsiau siuntimo tamografijai, pasake, kad jei noriu smegenu vezi tai prasom Kojos netirpsta, rankos buna, bet nakti kai nepatogiai miegu, klausa normali, regejimas net nezinau nuo paauglystes man akinius israse nesiotis, o siaip buna nuo ryskaus svieso mirga akyse ar nuo kokio bliksnio
Kaip jus manot ar galvos svaigiamas gali buti simptomas?man 28, seimoj niekas neserga.
Papildyta:
Sergant issetine skleroze kaip daznai svaigsta galva ir kaip tas svaigimas pasireiskia?
Kaip jus manot ar galvos svaigiamas gali buti simptomas?man 28, seimoj niekas neserga.
Papildyta:
Sergant issetine skleroze kaip daznai svaigsta galva ir kaip tas svaigimas pasireiskia?
Mano nuomone, prašykit siuntimo magnetui, t.y. magnetiniam rezonansui. Ligonių kasos kompensuoja, kiek žinau. Problemų neturėtų kilti dėl to.
Jeigu nieko nepavyksta priprašyti, tuomet siūlau pačiai kreiptis į neurologus Santariškese, pavyzdžiui, susimokėti vienkartinį apžiūros mokestį (gal bus koks +-100 LTL) ir jus paguldys tyrimams bei pravarys per visus aparatus, o konsiliumas įvardins diagnozę.
Nenoriu būt blogas pranašas, bet galvos svaigimas yra dažnai ir auglio galvos smegenyse ar gresiančio insulto pasekmė... Jūsų amžius jau nebesvarbu...
Taip kad skubiai už terbelės ir pas medikus