Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(mariug @ 2011 02 21, 10:51)
MB sianakt buvo siaubingas dirgliosios zarnos sindromo priepuolis  verysad.gif - teko sugirdyt mėtu arbatos,Espumisano,masazus daryt...Norisi ir PREDNIZOLONA nutraukt geriama( vel  gydytoja liepe  vartot )pradet leidziama,gal mazesnis salutinis poveikis,nes gaila ziuret,kaip kankinosi,paskui ryte svaiginejo... verysad.gifo gal su Betaferonu nemaisyt?

Viska pasitarkite su savo neurologu...skamba nekaip kaip taip jauciasi-sunku...po kiek dabar prednizolona geriat...apie leidziama negirdejau...yra laselininis, bet ten po 1g, kuris skiedziasi su fiziologiniu skysciu...o del leidziamo nzn g.gif
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2011 02 21, 11:45)
Viska pasitarkite su savo neurologu...skamba nekaip kaip taip jauciasi-sunku...po kiek dabar prednizolona geriat...apie leidziama negirdejau...yra laselininis, bet ten po 1g, kuris skiedziasi su fiziologiniu skysciu...o del leidziamo nzn g.gif

Prednizolona vel geria 2 dienas,laselinini jam tik ligoninej lasino,gal jau per daug- ir Betaferono,ir PREDNIZOLONO verysad.gif g.gif Neurologe sake pagert Prednizolona g.gif zodziu- gydytojai -kiekvienas pagal save( Poliklinikos- gert Prednizolona,Kliniku- leist Betaferona).o geria po 4 tabletes per diena.Sirdi skauda i kancias del zarnyno beziurint,vel blogai,teks klizma turbut statyt del meteorizmo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 02 21, 11:56)
Prednizolona vel geria 2 dienas,laselinini jam tik ligoninej lasino,gal jau per daug- ir Betaferono,ir PREDNIZOLONO verysad.gif  g.gif Neurologe sake pagert Prednizolona  g.gif zodziu- gydytojai -kiekvienas pagal save( Poliklinikos- gert Prednizolona,Kliniku- leist Betaferona).o geria po 4 tabletes per diena.Sirdi skauda i kancias del zarnyno beziurint,vel blogai,teks klizma turbut statyt del meteorizmo. g.gif

Betaferona tai leisites visad-jei nebloges, reikia leistis tol kol daktarai nepasakys kitaip. Ar esate bande BIOFLAX firmos maltus linu semenis?
Atsakyti
4u.gif , žinokit turbūt pripratau prie Betaferono - nieko nebejaučiu, man kaulus laužydavo ir spaudimas šokinėjo klaikiai. Tik kažko skaudūs dūriai pasidaeė, anksčiau net nejusdavau.
Aš ir daug visko naudoju iš Tiens ir Fohow, gal nuo jų ir jaučiuosi daug geriau g.gif
O ką iš Koralų nuo IS naudojat?
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
vis paskaitau bet neparasau.. laikau kumscius kad mum visom butu tik geriau rolleyes.gif

kazkas seniai rase apie gumbus nuo capaxone.. zinokit ir man tas pats g.gif manau, kad gal tokia alergija, nes lieciant koja galiu suskaiciuoti kiek dienu leidausi unsure.gif o kaip dega, istinsta. gydytoja mano tai visai nereaguoja i tai g.gif sako kad per jautriai reaguoju i toki menknieki. BET. tikekimes kad bent jau pades smile.gif

QUOTE(mariug @ 2011 02 21, 11:56)
Prednizolona vel geria 2 dienas,laselinini jam tik ligoninej lasino,gal jau per daug- ir Betaferono,ir PREDNIZOLONO verysad.gif  ohmy.gif geria po 4 tabletes per diena.Sirdi skauda i kancias del zarnyno beziurint,

del prednizolono, tai susigadinau skrandi tikrai. geriau ji visa pusmeti, ir neissigaskit, bet po zymiai daugiau. 19 tableciu per diena unsure.gif ispradziu nieko, paskui net vemdavau rydama. siaip gydyma prednizolonu gaunu tikrai daznai. reikia gerti kanors nuo skrandzio, visada pavalgyti. bent man tai jis isgrauze skrandi, pasidare opu, bet viena gydai kita zaloji, kolkas taip

visiems lengva pasakyti- nusiraminkit, bus gerai. bet kazkada tai turi but gerai drinks_cheers.gif

mane gelbsti toks klaikus lietuviskas bruozas doh.gif tiesiog pagalvoju, nu bliamba yra kam blogiau doh.gif buna neturi ka valgyti, neturi artimu, netenka mylimu arba tiesiog yra tie, kurie nevertina tai ka turi

sekmes visoms cool.gif
Atsakyti
inga002, man karta teko po 30tab prednizolono gert doh.gif
Atsakyti
Mano vyro gydytoja liepe pries geriant prednizolona, isgerti stikline pieno...
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2011 02 21, 12:14)
Betaferona tai leisites visad-jei nebloges, reikia leistis tol kol daktarai nepasakys kitaip. Ar esate bande BIOFLAX firmos maltus linu semenis?

Nebandem...dabar perejom prie naturalaus jogurto smile.gif ,nes anskciau alus padedavo,dabar nepadeda... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Apart @ 2011 02 21, 14:47)
4u.gif , žinokit turbūt pripratau prie Betaferono - nieko nebejaučiu, man kaulus laužydavo ir spaudimas šokinėjo klaikiai. Tik kažko skaudūs dūriai pasidaeė, anksčiau net nejusdavau.
Aš ir daug visko naudoju iš Tiens ir Fohow, gal nuo jų ir jaučiuosi daug geriau  g.gif
O ką iš Koralų nuo IS naudojat?

Is koralu bande vandeni su koralais( sanatorijos palatos draugas buvo daves),bet nepatiko. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 02 21, 10:18)
Na,vyras leidziasi ,ne as,bet vistiek...

Atsiprašau, matyt ne taip supratau... blink.gif blush2.gif
Atsakyti
Rytoj MB eis pas seimos gydytoja,kad extra siustu pas gastroenterologa,nes jau ir jogurtas nepadeda doh.gif ,zodziu kankinasi ziauriai cray.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif atleiskit, kad lendu i jusu temute, bet labai jau nerimauju. Jau kaip du metai mane kankina staigus galvos savigimai, tai trunka apie 3-5 min kai aplinkui sukasi kambarys, gali svaigti kas ryta arba kokius trys menesius is vis nesvaigti. Buvau pas visus daktarus, dare kraujo tyrimus, skydliauke, viska ziurejo nukripymu nerado, neurologas nusprende, kad man nervai, o kai paparsiau siuntimo tamografijai, pasake, kad jei noriu smegenu vezi tai prasom blink.gif Kojos netirpsta, rankos buna, bet nakti kai nepatogiai miegu, klausa normali, regejimas net nezinau nuo paauglystes man akinius israse nesiotis, o siaip buna nuo ryskaus svieso mirga akyse ar nuo kokio bliksnio rolleyes.gif
Kaip jus manot ar galvos svaigiamas gali buti simptomas?man 28, seimoj niekas neserga.
Papildyta:
QUOTE(Sangria023 @ 2011 02 22, 20:05)
Sveikos merginos 4u.gif atleiskit, kad lendu i jusu temute, bet labai jau nerimauju. Jau kaip du metai mane kankina staigus galvos savigimai, tai trunka apie 3-5 min kai aplinkui sukasi kambarys, gali svaigti kas ryta arba kokius trys menesius is vis nesvaigti. Buvau pas visus daktarus, dare kraujo tyrimus, skydliauke, viska ziurejo nukripymu nerado, neurologas nusprende, kad man nervai, o kai paparsiau siuntimo tamografijai, pasake, kad jei noriu smegenu vezi tai prasom blink.gif Kojos netirpsta, rankos buna, bet nakti kai nepatogiai miegu, klausa normali, regejimas net nezinau nuo paauglystes man akinius israse nesiotis, o siaip buna nuo ryskaus svieso mirga akyse ar nuo kokio bliksnio rolleyes.gif
Kaip jus manot ar galvos svaigiamas gali buti simptomas?man 28, seimoj niekas neserga.

Sergant issetine skleroze kaip daznai svaigsta galva ir kaip tas svaigimas pasireiskia? unsure.gif
Atsakyti

Sergant issetine skleroze kaip daznai svaigsta galva ir kaip tas svaigimas pasireiskia? unsure.gif
[/quote]

Man kai uzsvaigsta, tai svaigsta apie savaite. Bet tas priepuolis buna karta metuose (kol kas). Ta savaite jauciuosi kaip bangu siubuojamame laive, todel kad pusiausvyros organai atostogauja (tiksliau nervai, kuriais signalai is pusiausvyros organo perduodami). Ar tai galvos svaigimas del pusiausvyros organo atostogu, ar del kazko kitko gali nustatyti LOR'as. Man i ausis vandens srove leido (sitaip stimuliuoja ausyje esanti pusiausvyros organa) ir tada stebejo akiu judesius.
Atsakyti