Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(dalmatinas @ 2010 12 20, 11:26)
sveika,
gamintojas Novartis, vaisto pavadinimas Gylenia, kitaip fingolimod, reik paziuret internete, gal per google, kokia ten sudetis g.gif geriama kasdien po 1 tabl. thumbup.gif
Papildyta:

man pablogejimu buna, bet jie labai nezymus, copaxone skyre, nes irgi turiu problemu su skydliauke, buvo nustatytas letinis tiroiditas, bet man buna salutiniai poveikiai po leidimosi, nedaznai, bet doh.gif vakar kaip dejo verysad.gif maniau - mirsiu doh.gif viskas prasideda is karto tik susileidus vaistus, staiga kyla karstis, burnoje atsiranda kartumas ir uzpaudzia gerkle taip, kad beveik negaliu ikvepti, negaliu atsitiesti, pykina, visa paraustu (tiksliau pasidarau bordine), vakar net rankos buvo raudonos, prasideda pilvo spazmai, kai atleidzia, pradeda purtyti saltis, zodziu, vaizdelis nekoks, todel stengiuosi leistis tada, kai vyras buna namie, nes nezinau kuo visa tai gali baigtis verysad.gif

tai va tas gerkles uzspaudimas, dusimas ir yra panikos priepolis(na taip traktavo neurologas), as kaip atpasakoju savo pojucius vyrui net buna keista, sako tu gaudai ora, bet istikruju jauciasi kad gerai ikvepi, net neatrodo kad dusti, o man atrodo kad taip man uzverzia gerkle, kad dar pora sekundziu ir uzdusiu...o jis vargsiukas puola man po galva pagalve pakisineti, sako nz ka daryti, tau istikruju viskas yra gerai, o tu reki, kad dusti...gal ten pasamoneja ka nors uzblokuoja...,pirma karta kaip buvo tas priepopis, buvau viena, puoliau kviestis greitaja, bet kol maloningojiponia su manimi pasnekejo-praejo...
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2010 12 20, 12:09)
tai va tas gerkles uzspaudimas, dusimas ir yra panikos priepolis(na taip traktavo neurologas), as kaip atpasakoju savo pojucius vyrui net buna keista, sako tu gaudai ora, bet istikruju jauciasi kad gerai ikvepi, net neatrodo kad dusti, o man atrodo kad taip man uzverzia gerkle, kad dar pora sekundziu ir uzdusiu...o jis vargsiukas puola man po galva pagalve pakisineti, sako nz ka daryti, tau istikruju viskas yra gerai, o tu reki, kad dusti...gal ten pasamoneja ka nors uzblokuoja...,pirma karta kaip buvo tas priepopis, buvau viena, puoliau kviestis greitaja, bet kol maloningojiponia su manimi pasnekejo-praejo...

as tai nemanyciau, kad mano atveju tai panikos priepuolis, as juk nei leistis bijau, nei kokios blogos reakcijos laukiu g.gif o be to ir copaxone anotacijoje yra:
reakcijos injekavus vaista (is karto po injekcijos):
krutines ar veido paraudimas;
spaudimas krutineje;
dusulys;
daznas ir tvinkciojantis sirdies ritmas...
tokios tai tokeles, tikiuosi tokios reakcijos sulaukti kuo reciau, nes tuo momentu buna nepaprastai baisu doh.gif
Atsakyti
o tai yra nors viena, kuriai capaxone jokiu salutiniu poveikiu nesukelia? negasdinkit jus manes... rebifas jau man kaip keiksmazodis buvo... o cia negi dar baisiau? nors man tai nieko kol kas nesidaro... aisku ko noret, dar tik pirma savaite
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2010 12 20, 22:24)
o tai yra nors viena, kuriai capaxone jokiu salutiniu poveikiu nesukelia? negasdinkit jus manes... rebifas jau man kaip keiksmazodis buvo... o cia negi dar baisiau? nors man tai nieko kol kas nesidaro... aisku ko noret, dar tik pirma savaite

Apsiramink, nereikia anksciau laiko nusiteikt
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2010 12 20, 22:24)

tau tikrai nebutinai bus kas nors blogo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2010 12 20, 21:52)
Apsiramink, nereikia anksciau laiko nusiteikt

QUOTE(dalmatinas @ 2010 12 20, 22:09)
tau tikrai nebutinai bus kas nors blogo schmoll.gif

nenusiteikiu, tik keista kad visoms tokie pasaliniai poveikiai... man rebifas tai pastoviai migrena issaukdavo, saltkreti ir baisia savijauta... nuo sito vaisto nieko nera, tik tiek kad susileidus skauda labai... bet tikiuosi nieks ir nepasirodys smile.gif nes vaistu tik menesiui israse pabandymui smile.gif
Atsakyti
man tai nuo copaxone labai sirdi pradejo permusti ir galva suktis bet dydytoja sake kad taip turi buti... gal kas klaipedoje gydotes?
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2010 12 21, 10:48)
man tai nuo copaxone labai sirdi pradejo permusti ir galva suktis bet dydytoja sake kad taip turi buti... gal kas klaipedoje gydotes?

Mano vyras Klaipedoje gydosi, bet ... jis dalyvauja "bandomojoje programoje"
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2010 12 21, 12:11)
Mano vyras Klaipedoje gydosi, bet ... jis dalyvauja "bandomojoje programoje"

o kas jusu neurologas? nes noreciau dar pas viena daktara pasikonsultuoti
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Aš 2 metus leidausi copaxone buvo labai gerai- kaip vandenį smile.gif
Tik 2 kartus buvo kažkokia alergija iškart po susileidimo ,po 5 sekundžių pradėjo dilgint visą kūną , padus ,veidą- ištino veidas, paakiai- bet kažkaip neišsigandau tavegilio išgėriau ir nuėjau miegot.
tik prasidėjo panikos atakos ir nesuprantu nuo ko- bet ypač kai pradėjau Betaferon.
Iki draugytės wink.gif)
santa2.gif
Atsakyti
Labas vakaras!
Rasau jums nes truputi jaudinuosi, siandien pasiemiau savo kraujo tyrima ir rodo kad bilirubino kiekis 31 (norma 5-21). Pirmadieni vaziuoju i santariskes vaistu ir dabar galvoju kad neduos doh.gif ar kuriai buvo tai? Gal kokios dietos laikytis? bijau kad gelta neatsirastu doh.gif doh.gif
Atsakyti
Turiu dar klausimeli 4u.gif arteja sventes o kaip su alkoholiu vartojant copaxone ?? blush2.gif
Atsakyti