Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(baltuke @ 2011 02 17, 14:25)
Is Tians produncijos, kalcis smegenims smile.gif

O kaip vartoji?
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2011 02 17, 14:59)
O kaip vartoji?

Po dvi kapsules vakare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltuke @ 2011 02 17, 15:32)
Po dvi kapsules vakare smile.gif

Gavom Betaferono,teks ismokt leist ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 02 17, 18:01)
Gavom Betaferono,teks ismokt leist  ax.gif

ismoksit mirksiukas.gif tai tik igudziu reikalas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2011 02 18, 09:39)
ismoksit mirksiukas.gif tai tik igudziu reikalas doh.gif

Bet kai paskaitem internete,kad daug salutiniu poveikiu... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariug: 19 vasario 2011 - 14:04
QUOTE(mariug @ 2011 02 19, 15:04)

anotacijose priraso toooooooooookiu dalyku doh.gif , kad net aspirina gerti baisu, o cia juk stipriau nei aspirinas mirksiukas.gif reikia pasverti nauda ir blogumus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2011 02 19, 15:39)
anotacijose priraso toooooooooookiu dalyku doh.gif , kad net aspirina gerti baisu, o cia juk stipriau nei aspirinas mirksiukas.gif reikia pasverti nauda ir blogumus doh.gif

drinks_cheers.gif BET VISTIEK KAZKAIP BAISOKA... g.gif TEN RASO,KAD IR VAISINGUMUI GALI PAKENKT verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 02 19, 16:19)
drinks_cheers.gif BET VISTIEK KAZKAIP BAISOKA... g.gif TEN RASO,KAD IR VAISINGUMUI GALI PAKENKT verysad.gif

tai nestabdykit su leliukais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2011 02 19, 16:28)
tai nestabdykit su leliukais mirksiukas.gif

Nestabdem...bet ateity... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 02 19, 15:04)

Nesibaiminkit, aš 4 metus leidžiuosi Betaferoną ir per šį laikotarpį gal tik 4-5 kartus pasireiškė šalutinis poveikis, t.y. šalčio krėtimas. Iš savo patirties leisiu sau jums patarti: po ranka turėkit vilnonį megztinį, vilnones kojines ir papildomą adijalą. smile.gif Bei tabletę Paracetamolio. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mariug @ 2011 02 19, 16:19)
:RASO,KAD IR VAISINGUMUI GALI PAKENKT verysad.gif

Jei planuojat leliuką, tai geriau nieko nelaukit ax.gif Kol nepradėjot leistis Betaferono, leliuką darykit dabar smile.gif Niekas nežino, kaip Betaferonas atsilieps vaisiui, viena forumietė darėsi abortą vien dėl to, kad išsigando vaisto poveikio vaisiui....

Aš pati puoliau darytis antrą leliuką (nors kažkada prisiekiau negimdyt nė už milijoną smile.gif ax.gif ), kai gydytoja liepė rinktis: pradėt leistis vaistus ar palaukt, kol leliukas bus.....
Atsakyti
QUOTE(IlonaMutis @ 2011 02 19, 18:20)
Nesibaiminkit, aš 4 metus leidžiuosi Betaferoną ir per šį laikotarpį gal tik 4-5 kartus pasireiškė šalutinis poveikis, t.y. šalčio krėtimas. Iš savo patirties leisiu sau jums patarti: po ranka turėkit vilnonį megztinį, vilnones kojines ir papildomą adijalą.  smile.gif Bei tabletę Paracetamolio.  smile.gif
Papildyta:
Jei planuojat leliuką, tai geriau nieko nelaukit  ax.gif Kol nepradėjot leistis Betaferono, leliuką darykit dabar  smile.gif Niekas nežino, kaip Betaferonas atsilieps vaisiui, viena forumietė darėsi abortą vien dėl to, kad išsigando vaisto poveikio vaisiui....

Aš pati puoliau darytis antrą leliuką (nors kažkada prisiekiau negimdyt nė už milijoną  smile.gif  ax.gif ), kai gydytoja liepė rinktis: pradėt leistis vaistus ar palaukt, kol leliukas bus.....

Na,vyras leidziasi ,ne as,bet vistiek...man dar neramu del PREDNIZOLONO poveikio...
Atsakyti
MB sianakt buvo siaubingas dirgliosios zarnos sindromo priepuolis verysad.gif - teko sugirdyt mėtu arbatos,Espumisano,masazus daryt...Norisi ir PREDNIZOLONA nutraukt geriama( vel gydytoja liepe vartot )pradet leidziama,gal mazesnis salutinis poveikis,nes gaila ziuret,kaip kankinosi,paskui ryte svaiginejo... verysad.gifo gal su Betaferonu nemaisyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariug: 21 vasario 2011 - 09:55