Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(mariug @ 2011 02 15, 11:52)
Na,jam yra problemu su zarnynu- nustatytas dirgliosios zarnos sindromas,tai ĘSPUMISANAS- kaip ir padeda( geriausia padeda stiprus alus bigsmile.gif ).Raminanciu negeria,nei anidepresantu,bet kas is to ,jei gers- nepanaikins streso aplinkybiu g.gif ,bent kol kas(nuomininkas,nesumokejes pinigu uz nuoma,kaip isejo,taip ir isejo,telefonas atjungtas,net nezinom,kur ieskot gun_bandana.gif ,zadu eit i policija,o ir pas pacius persikraustymo nuotaikos verysad.gif )

zinoma, streso aplinkybiu nepanaikins, bet reakcija i aplinkybes bus ramesne ax.gif bet, zinoma, cia kiekvieno apsisprendimo reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2011 02 15, 12:05)
zinoma, streso aplinkybiu nepanaikins, bet reakcija i aplinkybes bus ramesne ax.gif bet, zinoma, cia kiekvieno apsisprendimo reikalas mirksiukas.gif

Bandysiu Valerijono nupirkt tableciu ir melisu arbatos isvirt,o del nuomininko- einu siandien pat i policija gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 02 15, 12:12)
Bandysiu Valerijono nupirkt tableciu ir melisu arbatos isvirt,o del nuomininko- einu siandien pat i policija gun_bandana.gif

Zadam gaut INTERFERONO,teko girdet,kad prie IS padeda. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 02 15, 18:44)
Zadam gaut INTERFERONO,teko girdet,kad prie IS  padeda. bigsmile.gif

o tai ka jus jokio gydymo negaunat? interferonas, copaxonas, avonexas skiriami sergantiems IS, kad pristabdytu ligos progresavima, bet jums tai turejo neurologai paaiskinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2011 02 14, 10:13)
prisijungiu prie sveikinimu 4u.gif
ar kas is merginu vartoja Thian shi (nesu tikra del pavadinimo teisingumo) produkcija: smegenu kalcis ir kordicepsas? kokia jusu nuomone apie juos, man labai isgyre g.gif

Sveikos, as geriu smegenu kalci ir kordicepsa, man labai padeda 4u.gif . Rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(baltuke @ 2011 02 16, 15:52)
Sveikos, as geriu smegenu kalci ir kordicepsa, man labai padeda 4u.gif . Rekomenduoju.

vat ir as sita girdejau, o kokiais kiekiais jus geriat?
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2011 02 16, 18:27)
vat ir as sita girdejau, o kokiais kiekiais jus geriat?

Smegenu kalci geriu po dvi kapsules vakare, o cardicepsa du kartus, o paumejimo atveju ir po dvi kapsules du kar dienoj. Dariau ir organizmo tyrima pas juos, bet man nepatiko ir VISISKAI nerode ligos g.gif . Atejus klause kuo skundziuosi, bet nesakiau schmoll.gif , sakiau pirma padarykit tyrima paskui pasakysiu. ax.gif
Ant manes visiskai nesimato jokiu ligos simptomu, tai kai pasakiau kiek metu nustatyta diagnoze, tai vos soko negavo biggrin.gif . 918m.) O jiems nieko neparode tyrimas, bet papildai tikrai geri ir man labai labai veiksmingi. Nezinau ka daryciau be ju 4u.gif
Sveikaos visoms 4u.gif
Atsakyti
baltuke, folio metodu jus tyre?
ar buvo konpiuterinis, na, kur visos ligos parasytos..kur tiria ar nera onko, ar nera autoimuninio proceso oragnizme?
ar buvo tik paprastas folio tyrimas, kur jie patys ant lapelio zymisi rodmenis?
labai dziaugiuosi, kad jums tinka sie papildai..
as tai coral club produkcija domiuosi gydant IS
Atsakyti
baltuke, nepamenu, ar tu vartoji interferonus? ar gydaisi tik siais papildais?
esu domejusis ir koralu klubu, bet neuzkabino ax.gif pirkau mamai is ju org. valymo kursa, tai tikrai padejo (ji labai kankinasi su vid. uzkietejimu), bet tik tuo momentu, kai gere papildus, o juos nustojus vartoti - viskas grizo i senas vezes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2011 02 16, 19:32)
baltuke, folio metodu jus tyre?
ar buvo konpiuterinis, na, kur visos ligos parasytos..kur tiria ar nera onko, ar nera autoimuninio proceso oragnizme?
ar buvo tik paprastas folio tyrimas, kur jie patys ant lapelio zymisi rodmenis?
labai dziaugiuosi, kad jums tinka sie papildai..
as tai coral club produkcija domiuosi gydant IS

Kazkada esu dariusi Folio tyrima ir du kartus, bet IS irgi nerode g.gif , net nesuprantu kodel. Dariausi labai senai, gal 2004 m., tai gal buvo paprastas tyrimas.

Interferonu ar kitokiu rimtu vaistu nenaudoju. O kas del nutraukimo, tai taip. Jeigu nepageriu plecianciu su papildais, tai iskart duoda zinoti. Kojos pasunkeja, tai pati savijauta nekokia, nervint visi pradeda doh.gif .Todel ir stengiuosi nepraleisti. Bet palyginus su visokiais leidimais, tai cia niekutis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltuke @ 2011 02 16, 15:52)

o koki biokalci geri, nes maciau daug pavadinimu?
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2011 02 17, 13:43)
o koki biokalci geri, nes maciau daug pavadinimu?

Is Tians produncijos, kalcis smegenims smile.gif
Atsakyti