QUOTE(dalmatinas @ 2011 02 12, 12:42)
na ne visai paskutiniu metu, apie Liberation treatment snekama jau daugiau nei metus, operacijos atliekamos ne vienoje salyje, mums arciausiai-Lenkijoje, operacijos kaina 24 000Lt
neurologai sio gydymo budo nelabai pripazista, nes tyrymu kaip ir nelabai yra atlikta (ilgame periode)
man asmeniskai si teorija yra labai priimtina ir tikrai, jei tureciau tuos 24 000Lt, vaziuociau i Lenkija, deja
o del saules, tai tikimybe susirgti IS yra mazesne, jei gyveni sauletoje salyje, bet kai jau sergi IS, karstis gali issaukti ligos paumejima, todel mums jo reikia vengti
neurologai sio gydymo budo nelabai pripazista, nes tyrymu kaip ir nelabai yra atlikta (ilgame periode)
man asmeniskai si teorija yra labai priimtina ir tikrai, jei tureciau tuos 24 000Lt, vaziuociau i Lenkija, deja
o del saules, tai tikimybe susirgti IS yra mazesne, jei gyveni sauletoje salyje, bet kai jau sergi IS, karstis gali issaukti ligos paumejima, todel mums jo reikia vengti
mES irgi domimes operacija Lenkijoje.Tik,kad nieks nekompensuotu turbut tokiu operaciju.
Papildyta:
QUOTE(waja28 @ 2011 02 10, 00:36)
Kas del gobos,tai globa tikrai nepriklausys,jeigu zmogus yra veiksnus(pilno proto),nebent galetumete pasiteirauti del rupybos,o ir tokiuatveju jei jus butumet paskirta kaip jo rupintoja,jums pinigu uz tai niekas nemoketu,o tik stazas eitu.
Tai is ko gyvent reiktu?? jei dirbt negaleciau?Nes,kaip suprantu,jei buciau paskirta jo rupintoja- tikrintu ar esu kartu.Kiek zinau,turetu skirt pinigu rupintojui,nes kaip tada zmonems isgyvent?Prie baznycios atsistot?Jau dabar sunku.