Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(dalmatinas @ 2011 02 12, 12:42)
na ne visai paskutiniu metu, apie Liberation treatment snekama jau daugiau nei metus, operacijos atliekamos ne vienoje salyje, mums arciausiai-Lenkijoje, operacijos kaina 24 000Lt verysad.gif
neurologai sio gydymo budo nelabai pripazista, nes tyrymu kaip ir nelabai yra atlikta (ilgame periode) g.gif
man asmeniskai si teorija yra labai priimtina ir tikrai, jei tureciau tuos 24 000Lt, vaziuociau i Lenkija, deja verysad.gif
o del saules, tai tikimybe susirgti IS yra mazesne, jei gyveni sauletoje salyje, bet kai jau sergi IS, karstis gali issaukti ligos paumejima, todel mums jo reikia vengti mirksiukas.gif

mES irgi domimes operacija Lenkijoje.Tik,kad nieks nekompensuotu turbut tokiu operaciju. g.gif
Papildyta:
QUOTE(waja28 @ 2011 02 10, 00:36)
Kas del gobos,tai globa tikrai nepriklausys,jeigu zmogus yra veiksnus(pilno proto),nebent galetumete pasiteirauti del rupybos,o ir tokiuatveju jei jus butumet paskirta kaip jo rupintoja,jums pinigu uz tai niekas nemoketu,o tik stazas eitu.

Tai is ko gyvent reiktu?? verysad.gif jei dirbt negaleciau?Nes,kaip suprantu,jei buciau paskirta jo rupintoja- tikrintu ar esu kartu.Kiek zinau,turetu skirt pinigu rupintojui,nes kaip tada zmonems isgyvent?Prie baznycios atsistot?Jau dabar sunku.
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 02 12, 17:01)
mES irgi domimes operacija Lenkijoje.Tik,kad nieks nekompensuotu turbut tokiu operaciju. g.gif
Papildyta:

Tai is ko gyvent reiktu?? verysad.gif jei dirbt negaleciau?Nes,kaip suprantu,jei buciau paskirta jo rupintoja- tikrintu ar esu kartu.Kiek zinau,turetu skirt pinigu rupintojui,nes kaip tada zmonems isgyvent?Prie baznycios atsistot?Jau dabar sunku.

uz rupyba pinigus tikrai moka, mano mociute rupinasi krikstu mama, kuri dar ir dirba, tai papildomu pinigeliu gauna, nesu tikra del sumos, nes ji irgi dar priklauso nuo globojamo zmogaus bukles g.gif, bet pinigelius tikrai gauna mirksiukas.gif

o del kompensacijos uz gydyma Liberation treatment budu-be sansu, juk sis budas nepatvirtintas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dalmatinas: 12 vasario 2011 - 16:14
Sveikutes, 4u.gif Su Valentino diena wub.gif , daug meiles, laimes ir sypesnu musu veiduose thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2011 02 14, 09:54)
Sveikutes,  4u.gif Su Valentino diena  wub.gif , daug meiles, laimes ir sypesnu musu veiduose  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

prisijungiu prie sveikinimu 4u.gif
ar kas is merginu vartoja Thian shi (nesu tikra del pavadinimo teisingumo) produkcija: smegenu kalcis ir kordicepsas? kokia jusu nuomone apie juos, man labai isgyre g.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2011 02 12, 17:11)
uz rupyba pinigus tikrai moka, mano mociute rupinasi krikstu mama, kuri dar ir dirba, tai papildomu pinigeliu gauna, nesu tikra del sumos, nes ji irgi dar priklauso nuo globojamo zmogaus bukles g.gif, bet pinigelius tikrai gauna mirksiukas.gif

o del kompensacijos uz gydyma Liberation treatment budu-be sansu, juk sis budas nepatvirtintas schmoll.gif

Gal bandysim kaip nors i Lenkija prasimust... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 02 14, 10:35)
Gal bandysim kaip nors i Lenkija prasimust... ax.gif

Ta prasme prasimust?
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2011 02 14, 10:43)
Ta prasme prasimust?

Kaip nors gaut pinigeliu Lenkijon...nes matau,kad kitaip be sansu...Lenkija- viltis.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 02 14, 10:50)
Kaip nors gaut pinigeliu Lenkijon...nes matau,kad kitaip be sansu...Lenkija- viltis.. g.gif

Siandien MB atsikele uztinusiom akim ir plystancia galva- nu,Valentino dienos tai nesventem...Nebesusigaudau,kame dalykas- matyt,daug per sia ir praeita savaite isgyventu stresu prisidejo... verysad.gif o dar tas dirgliosios zarnos sindromas prisidejo... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariug: 15 vasario 2011 - 09:52
QUOTE(mariug @ 2011 02 15, 10:52)
Siandien MB atsikele uztinusiom akim ir plystancia galva- nu,Valentino dienos tai nesventem...Nebesusigaudau,kame dalykas- matyt,daug per sia ir praeita savaite isgyventu stresu prisidejo... verysad.gif o dar tas dirgliosios zarnos sindromas prisidejo... unsure.gif

o tai gal jam virusas koks prasidejo?
del Lenkijos, tai sekmes, bet ten reikia is anksto uzsiregistruoti, nes priemimo gali tekti laukti ir 6 men, o gal net ilgiau, kai as kreipiausi pirma karta, tai man sake, jog eile yra sudaryta metams doh.gif jei reikia kontaktu, tai turiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2011 02 15, 11:15)
o tai gal jam virusas koks prasidejo?
del Lenkijos, tai sekmes, bet ten reikia is anksto uzsiregistruoti, nes priemimo gali tekti laukti ir 6 men, o gal net ilgiau, kai as kreipiausi pirma karta, tai man sake, jog eile yra sudaryta metams doh.gif jei reikia kontaktu, tai turiu ax.gif

Kad prie jo virusai nesikabina... ax.gif dabar as prie kompiuterio( namie savo nebeturim verysad.gif ) skambino man,sake ,kad su zarnynu blogai,Espumisano gere verysad.gif kazkas matyt,su siu dienu stresais susije...nes Prednizolono jau nebegeria,zodziu,nebesusigaudau g.gif
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 02 15, 11:18)
Kad prie jo virusai nesikabina... ax.gif dabar as prie kompiuterio( namie savo nebeturim verysad.gif ) skambino man,sake ,kad su zarnynu blogai,Espumisano gere verysad.gif kazkas matyt,su siu dienu stresais susije...nes Prednizolono jau nebegeria,zodziu,nebesusigaudau g.gif

espumizanas, tai tik nuo pilvo putimo g.gif
o su stresu tai reikia kovoti, nes jis blogiausias IS palydovas, gal tavo vyrui siuo metu padetu raminantys, o po to pasieskoti psichologines pagalbos, gal antidepresantu, bent jau man tai tikrai suveike ir dabar esu tokia rami, kokia niekad gyvenime nebuvau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2011 02 15, 11:40)
espumizanas, tai tik nuo pilvo putimo g.gif
o su stresu tai reikia kovoti, nes jis blogiausias IS palydovas, gal tavo vyrui siuo metu padetu raminantys, o po to pasieskoti psichologines pagalbos, gal antidepresantu, bent jau man tai tikrai suveike ir dabar esu tokia rami, kokia niekad gyvenime nebuvau thumbup.gif

Na,jam yra problemu su zarnynu- nustatytas dirgliosios zarnos sindromas,tai ĘSPUMISANAS- kaip ir padeda( geriausia padeda stiprus alus bigsmile.gif ).Raminanciu negeria,nei anidepresantu,bet kas is to ,jei gers- nepanaikins streso aplinkybiu g.gif ,bent kol kas(nuomininkas,nesumokejes pinigu uz nuoma,kaip isejo,taip ir isejo,telefonas atjungtas,net nezinom,kur ieskot gun_bandana.gif ,zadu eit i policija,o ir pas pacius persikraustymo nuotaikos verysad.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariug: 15 vasario 2011 - 10:55